A šta sam ja reko?FrancescoTotti je napisao/la: Cvrste su ko ghovno cetveromjesecne bebice
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Vidim kod tebe i mozak razvijen ko u te bebice... Hebo te ba benko kakva ti je to foraHeller je napisao/la:A šta sam ja reko?FrancescoTotti je napisao/la: Cvrste su ko ghovno cetveromjesecne bebice

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Koliko vam je igrača prodefilovalo kroz klub otkad je Žuti doš´o?
Nullius in verba
Dva veoma bitna:Heller je napisao/la:Koliko vam je igrača prodefilovalo kroz klub otkad je Žuti doš´o?
Trofej 1 i Trofej 2, što je više od svega što vi imate u čitavoj dokonoj povijesti kluba. Uloga Slobode u svim dosadašnjim ligama je ista ona koju ima crnilo ispod nokta.
Zadnja izmjena: High, dana/u 05 avg 2016, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Heller je napisao/la:Koliko vam je igrača prodefilovalo kroz klub otkad je Žuti doš´o?

@lakoste brato jesi ti bio trajno banovan
Krmpota...nikad nam nisi rekao da li je u Husicevim dojkama komlje 3,2% ili pak 2,5% mlijecne masti. Hajde budi drug, provjeri, pa nam javi. Hvalakrmpotich je napisao/la:Najpoznatiji BH fudbalski brend opet pjeni. Doveli "kantu" Ahmeta i osakaćenog guzonju i opet će kmečati već na polusezoni. Još sad kad ih Čelik tradicionalno isprska, biće: Odlazi Dinooooooooooooo, amidža kupi još neku zvijer da prošetamo ligom. Šta im Azmirko uradi, izurinira ih pred BH javnošću, dobiju doznake i u TZ i u pitogradu. Pa neće se oporaviti još deceniju ako ne i dvije

Paški sir, 60% zato ga Dino cucla.GangEvil je napisao/la:Krmpota...nikad nam nisi rekao da li je u Husicevim dojkama komlje 3,2% ili pak 2,5% mlijecne masti. Hajde budi drug, provjeri, pa nam javi. Hvalakrmpotich je napisao/la:Najpoznatiji BH fudbalski brend opet pjeni. Doveli "kantu" Ahmeta i osakaćenog guzonju i opet će kmečati već na polusezoni. Još sad kad ih Čelik tradicionalno isprska, biće: Odlazi Dinooooooooooooo, amidža kupi još neku zvijer da prošetamo ligom. Šta im Azmirko uradi, izurinira ih pred BH javnošću, dobiju doznake i u TZ i u pitogradu. Pa neće se oporaviti još deceniju ako ne i dvije
Nullius in verba
Trajno, i to zbog drukera @staragarda koji je prijavljivo adminu da kopiram postove sa Slobodine teme.Cocaine je napisao/la:@lakoste brato jesi ti bio trajno banovan

Al eto, dobio sinoc 'ajduk i vrati mi aco.

[youtube][/youtube]Sabinho je napisao/la:Lakoste je napisao/la:
Fale dvojica.
Hoće li se fukare usuglasiti koji im je glavni trans, jednu tekmu onaj crni, jednu crveni?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- FrantoBauzek
Otkako je setao trgom Slobode navucenim vunenim carapama do pupka, u sandalama s Arizone, Bbbrrrcko Distrikt-a, sumnjivog kvaliteta, jer su pukle dvjesto metara nize kod cesme te nakon osmjeha gradjana Tuzle i cudjenja velikim i debelim vunenin carapama na njegovim nogama, jer je bio najtopliji ljetni dan u toj godini, povukao se posramljen i ponizen u svoju komfort zonu.
Te osmijehe nije zaboravio. I dan danas, u noci kad se sve stisa, u tmini minulog dana, moze da cuje kihotanje male curice kod fontane i osmijeh jednog starog djeda na klupi ispod velikog drveta, sa velikim stapom u ruci.
Taj stap i grimzljivi osmijeh tog djeda mu se pojavi pred ocima svaki put, kada zatvori oci a ne razmislja o necemu drugom. Spas iz svog problema je pronasao u navijanju za klub koji nije mio u tom gradu, FK Sarajevu. Sad se malo primirio, ali kada se spomene Sloboda, samo se sjeti tog trga i tih ljudi koji su mu ukazivali na devijantni stil oblacenja u urbanoj sredini.
U Sarajevu i nije primljen najbolje, ali s obzirom da ima dosta navijaca tog kluba slicne pozadine, nekako se pronasao u tome svemu i vunene carape skine samo onda kada prodje kroz Tuzlu. Sramota ga, valjda.
Danas posjeduje vunene carape sa grbom FK Sarajeva i sa ponosom ih nosi. U Tuzli je obavljao sve svoje zivotne obaveze, ali njegova prelivodska narav ga je vukla u Sarajevo i pred dolazak, u Semizovcu on podastre i lagano navuce svoje velike i debele vunene carape.
Trgom Slobode vise ne hoda, a rijec Sloboda kada cuje, dobije iznenadne napade panike. To je samo jedna od mnogih tuznih, ali reprezentativnih prica navijaca FK Sarajeva sa podrucja TK-a.
Te osmijehe nije zaboravio. I dan danas, u noci kad se sve stisa, u tmini minulog dana, moze da cuje kihotanje male curice kod fontane i osmijeh jednog starog djeda na klupi ispod velikog drveta, sa velikim stapom u ruci.
Taj stap i grimzljivi osmijeh tog djeda mu se pojavi pred ocima svaki put, kada zatvori oci a ne razmislja o necemu drugom. Spas iz svog problema je pronasao u navijanju za klub koji nije mio u tom gradu, FK Sarajevu. Sad se malo primirio, ali kada se spomene Sloboda, samo se sjeti tog trga i tih ljudi koji su mu ukazivali na devijantni stil oblacenja u urbanoj sredini.
U Sarajevu i nije primljen najbolje, ali s obzirom da ima dosta navijaca tog kluba slicne pozadine, nekako se pronasao u tome svemu i vunene carape skine samo onda kada prodje kroz Tuzlu. Sramota ga, valjda.
Danas posjeduje vunene carape sa grbom FK Sarajeva i sa ponosom ih nosi. U Tuzli je obavljao sve svoje zivotne obaveze, ali njegova prelivodska narav ga je vukla u Sarajevo i pred dolazak, u Semizovcu on podastre i lagano navuce svoje velike i debele vunene carape.
Trgom Slobode vise ne hoda, a rijec Sloboda kada cuje, dobije iznenadne napade panike. To je samo jedna od mnogih tuznih, ali reprezentativnih prica navijaca FK Sarajeva sa podrucja TK-a.
Zadnja izmjena: FrantoBauzek, dana/u 06 avg 2016, 00:05, ukupno mijenjano 2 puta.
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- MocMahale444
Aco jos konta da sam ja kriv za onu akciju, svima vratio akaunt osim meni. Nema veze pitao sam ga za druge ljude da njih vrati pa je udure.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
A brato gdje je Coa da i meni vrati pravi identitet @NeretvanskaPastrmka. Coa mislim da sam zasluzio brato kao clan ovog foruma od davnina. Otpjevat cu ti "Marijanu" na uho bolje nego klapa maslinaLakoste je napisao/la:Trajno, i to zbog drukera @staragarda koji je prijavljivo adminu da kopiram postove sa Slobodine teme.Cocaine je napisao/la:@lakoste brato jesi ti bio trajno banovan![]()
![]()
![]()
![]()
Al eto, dobio sinoc 'ajduk i vrati mi aco.

- TobeYarabi
- Kontakt:
nakon ''sloboda ima trofej'' ''sloboda nema trofej ali ima ime'' i ''dajte slobodi milion'' izisao je novi nastavak indijske saFunice u kojoj su glavna uloga tuzlanske fufice ''UZ ZVEZDU-NAJBOLJI NA BALKANU''Samo skupljaj bodove. Ovako je i Zrinja prošle godine skupljao ni iz čega, a mi bajg derali gu*ove svima i uz Zvezdu igrali najbolji fudbal na Balkanu...na kraju ga ispušismo

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Dajte nam anketu da glasamo za vracanje identiteta pastrmki i muhoniju !
- FrantoBauzek
Bem bem, lucky bemko zapalio. Woosh, ode sve kroz solju u kanalizaciju. I snovi i zelje, odeeeee
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Kad su meni halalili, dajte da i njih ispoštuju.FrancescoTotti je napisao/la:Dajte nam anketu da glasamo za vracanje identiteta pastrmki i muhoniju !

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Pa ka'e " ooooo yeah! "TobeYarabi je napisao/la:nakon ''sloboda ima trofej'' ''sloboda nema trofej ali ima ime'' i ''dajte slobodi milion'' izisao je novi nastavak indijske saFunice u kojoj su glavna uloga tuzlanske fufice ''UZ ZVEZDU-NAJBOLJI NA BALKANU''Samo skupljaj bodove. Ovako je i Zrinja prošle godine skupljao ni iz čega, a mi bajg derali gu*ove svima i uz Zvezdu igrali najbolji fudbal na Balkanu...na kraju ga ispušismo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Tako je brato. Vratite meni i muhi identitetFrancescoTotti je napisao/la:Dajte nam anketu da glasamo za vracanje identiteta pastrmki i muhoniju !

Svaki dan neko njihov odnese pobjedu.TobeYarabi je napisao/la:nakon ''sloboda ima trofej'' ''sloboda nema trofej ali ima ime'' i ''dajte slobodi milion'' izisao je novi nastavak indijske saFunice u kojoj su glavna uloga tuzlanske fufice ''UZ ZVEZDU-NAJBOLJI NA BALKANU''Samo skupljaj bodove. Ovako je i Zrinja prošle godine skupljao ni iz čega, a mi bajg derali gu*ove svima i uz Zvezdu igrali najbolji fudbal na Balkanu...na kraju ga ispušismo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.