Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Hare je disaster waiting to happen :lol:SaLL/ihovic je napisao/la:Meni je danas Mehmedagic odigrao bolje od Kostica I Dzidica
Ne mislim ništa loše nego kad se znalo psovati Husrefu što Kostić nije počeo u prvoj protiv Olimpica onda je red i da se napiše da 3 utakmice zaredom kao amater izgleda. Da je Mehidić bio najgori igrač danas a ne Kostić ispisale bi se 3 stranice ovdje. Djidić takodjer može i mora puno bolje. Subić jeste loš defanzivno ali šta da mu se kaže kad je onako Veselog pronašao... Bit će to dobro, vjerujem da ćemo uspjeti ugirati stoperski par Kostić-Djidić samo da obojica ubrzo uhvate formuwobly92 je napisao/la: Ko god ne bude valjao normalno da će se kritikovat, to naravno ne znači da ga treba linčovat. Pohvali se i ko odigra dobro. Kostić danas najgori, a Ordagić iako je mislim i najviše pretrčao, imao je nekih ispada. Jbt ovi se brane cijelo vrijeme, ne može lopta proći nigdje, a Ordagić stoji iza Kostića...vidjelo se da to ne štima nikako s njim na toj poziciji kad nema Zebu ispred sebe. A čim je prešao na krilo odmah napravi prodor po lijevoj strani i uđe u šesnaesterac.
Ovo podvučeno je ključno, provlačili smo se do sad fino, nadam se da nam se neće obit o glavu dok ne nađemo taj dvojac.
Koliko bi i volio da protiv Želje počnu Đidić i Mehmedagić, toliko je to i rizik u takvoj utakmici. Kostić i Đidić će najvjerovatnije.
Mehmedagic sjajan danas....momak ima konstantu.... ne oscilira punoSaLL/ihovic je napisao/la:Meni je danas Mehmedagic odigrao bolje od Kostica I Dzidica
Bori se za mjesto i to je najveca prednost ove ekipe u odnosu na proslogodisnju. Mali Grahovac isto ...Po meni sva tri stopera se moraju uigrati ukljucujuci bekove narocito lijevog i koristit ih prema mogucnostima protivniku.SaLL/ihovic je napisao/la:Meni je danas Mehmedagic odigrao bolje od Kostica I Dzidica
ovdje ga hvale kako kida na treninzima, a na tekmi mudo obicnoSaLL/ihovic je napisao/la:Nego je'l igro Zec ?
Frajer se pogubi kad dobije loptu isto muha bez glave
I ja sam ocekivao da ce nam odbrana biti najbolji dio ove sezone, medjutim, trenutno ne funkcionise onako kako se ocekuje od njih. Sreca pa imamo dovoljno igraca da ih rotiramo i nadjemo dobitnu kombinaciju. A bice i dovoljno utakmica u sezoni i kupu tako da ce svi dobijati priliku i imati vremena da se odmore.wobly92 je napisao/la:Ko god ne bude valjao normalno da će se kritikovat, to naravno ne znači da ga treba linčovat. Pohvali se i ko odigra dobro. Kostić danas najgori, a Ordagić iako je mislim i najviše pretrčao, imao je nekih ispada. Jbt ovi se brane cijelo vrijeme, ne može lopta proći nigdje, a Ordagić stoji iza Kostića...vidjelo se da to ne štima nikako s njim na toj poziciji kad nema Zebu ispred sebe. A čim je prešao na krilo odmah napravi prodor po lijevoj strani i uđe u šesnaesterac.pinoglavi je napisao/la:Merzic je onako solidan igrac ali nista posebno i kao takav je u ovih nekoliko utakmica više pokazao od Kostica. Kad se znao kritikovati Husref sto ne igra Kostic, kad smo znali poletiti da kritikujemo Efendica, Mehidica, Pirica, ne znam sto se ne bi to smjelo za Kostica napisati. Dobitnu kombinaciju na stoperu moramo naci uskoro...
Ovo podvučeno je ključno, provlačili smo se do sad fino, nadam se da nam se neće obit o glavu dok ne nađemo taj dvojac.
Koliko bi i volio da protiv Želje počnu Đidić i Mehmedagić, toliko je to i rizik u takvoj utakmici. Kostić i Đidić će najvjerovatnije.
Ma nadoce on samo sto je brzoplet,talenat ima 100% al ima ga I Grahovac pa je razlika ogromna mislim da se Zec uplasioChinaglia je napisao/la:ovdje ga hvale kako kida na treninzima, a na tekmi mudo obicnoSaLL/ihovic je napisao/la:Nego je'l igro Zec ?
ali eto, treba mu dati jos vremena, prije nego ustanovimo da je kita obicna
Sad kad doktori procjene da je to zbog nargileSaLL/ihovic je napisao/la:Ma nadoce on samo sto je brzoplet,talenat ima 100% al ima ga I Grahovac pa je razlika ogromna mislim da se Zec uplasioChinaglia je napisao/la:ovdje ga hvale kako kida na treninzima, a na tekmi mudo obicnoSaLL/ihovic je napisao/la:Nego je'l igro Zec ?
ali eto, treba mu dati jos vremena, prije nego ustanovimo da je kita obicna
Ali stvarno,prekidi su bez njega katastrofa.slana_krv je napisao/la:Kapiten se vraca, napokon cemo ponovo biti opasni iz prekida.
U ono malo što je odigrao nije se najbolje snašao, ali kad je dobijao loptu odmah je pokušavao nabacit il dodat nekom drugom, nekoliko puta je prošlo al većinom nije. Nije oduševio ali sviđa mi se to brzo oslobađanje lopte, bez puno meljanja i razvlačenja i vraćanja nazad.SaLL/ihovic je napisao/la: Nego je'l igro Zec ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.