Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

brig
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la brig » 05 avg 2016, 17:49

Beduin je napisao/la:
brig je napisao/la:Zanimljvo je čitati komentare ovdje i na ostalim mjestima kako ljudi podržavaju da Željo ne da prijenos ali bit će isto tako zanimljivo šta će ti isti reći ako bi se kojim slučajem i ostali klubovi vodili ovom politikom pa da sutra navijači Željezničara ne mogu gledati gostujuću utakmicu na TV. Lako je podržavati ovo kad kući igraš i kad dođeš na stadion. Vidjet ćemo što će donijeti nastavak al po meni ovo je jako loš potez vodstva Želje.
Ja bih ukinuo sve TV prenose, osim ako neko ponudi zaista dobru cifru da klub zaradi. Vjeruj da bi posjeta drasticno skocila.
Zato je danasnja praksa i vecih klubova da prave manje stadione jer znaju da vise ne mogu puniti +60k kao ranije. To je i Berluskoni jednom izjavio, kako su prenosi i njihova lahka dostupnost gledanja doprinjela slabijim posjetama na stadionima.
Glupost
Čuj posjeta bi drastično skočila :tokralju:

Domerkant
Kontakt:

Post Postao/la Domerkant » 05 avg 2016, 17:50

brig je napisao/la:Zanimljvo je čitati komentare ovdje i na ostalim mjestima kako ljudi podržavaju da Željo ne da prijenos ali bit će isto tako zanimljivo šta će ti isti reći ako bi se kojim slučajem i ostali klubovi vodili ovom politikom pa da sutra navijači Željezničara ne mogu gledati gostujuću utakmicu na TV. Lako je podržavati ovo kad kući igraš i kad dođeš na stadion. Vidjet ćemo što će donijeti nastavak al po meni ovo je jako loš potez vodstva Želje.
Manje od 2000KM ponudili, sta pricas levatu, za te pare ne bi im dao da kamere postave

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 05 avg 2016, 17:50

Dobra utakmica na Tušnju. Vitez promašio pobjedu. Sada ako izvuku bod mogu biti zadovoljni, ali sada ovo Sloboda uzima glat. Iako je baš velika temperatura igrači su pružili dobru utakmicu.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 avg 2016, 17:51

Domerkant je napisao/la:
Manje od 2000KM ponudili, sta pricas levatu, za te pare ne bi im dao da kamere postave
Nemoj vrijeđati covjeka, tek si se registrovao i odmah poceo sa uvredama. Covjek zbog vase odluke ne moze gledati svoj tim danas, da je situacija obratna i ti bi isto pricao.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 05 avg 2016, 17:52

slika

:zviz:
Amer Dupovac!

Domerkant
Kontakt:

Post Postao/la Domerkant » 05 avg 2016, 17:53

Bolje mu da ne gleda, i onako su goli ****, gori od nas

Strob1996
Kontakt:

Post Postao/la Strob1996 » 05 avg 2016, 17:53

Rahma je napisao/la:slika

:thumbup: :ljepota:
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 05 avg 2016, 17:57

brig je napisao/la:
Beduin je napisao/la:
Ja bih ukinuo sve TV prenose, osim ako neko ponudi zaista dobru cifru da klub zaradi. Vjeruj da bi posjeta drasticno skocila.
Zato je danasnja praksa i vecih klubova da prave manje stadione jer znaju da vise ne mogu puniti +60k kao ranije. To je i Berluskoni jednom izjavio, kako su prenosi i njihova lahka dostupnost gledanja doprinjela slabijim posjetama na stadionima.
Glupost
Čuj posjeta bi drastično skočila :tokralju:
Tebi je glupost, ja sa druge strane mislim suprotno. Sad, zavisi sta ti smatras po "drasticno".
Npr. moja mahala ima stanovnika kao tvoj grad, i dosta ljudi je lijeno otici na tekmu kad ima prenos, da ne pricam o ostalim, davno prezvakanim, razlozima. Ali bi sigurno bila veca posjeta.
Kapacitet postoji, samo je uvijek neki razlog da se ne ode. I nije ovdje rijec samo o nasoj ligi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 avg 2016, 17:58

Vitez odlicno stoji na terenu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 05 avg 2016, 18:00

Na Areni i dalje pustaju najavu za utakmicu Zeljo - Siroki, nije im niko javio :eh:
Strob1996 je napisao/la:

slika
Nema na cemu.
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 05 avg 2016, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 05 avg 2016, 18:01

akisarajevo92 je napisao/la:Na Areni i dalje pustaju najavu za utakmicu Zeljo - Siroki, nije im niko javio :eh:
Ima na areni sutra. Dala je arena više para nego prvi put što su ponudili, a biće prenos na areni 5 samo za područje Srbije i Hrvatske. :) :)

Strob1996
Kontakt:

Post Postao/la Strob1996 » 05 avg 2016, 18:04

akisarajevo92 je napisao/la:Na Areni i dalje pustaju najavu za utakmicu Zeljo - Siroki, nije im niko javio :eh:
Strob1996 je napisao/la:

slika
Nema na cemu.
Ima :angel: :ljepota:
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 05 avg 2016, 18:07

Beduin je napisao/la: Tebi je glupost, ja sa druge strane mislim suprotno. Sad, zavisi sta ti smatras po "drasticno".
Npr. moja mahala ima stanovnika kao tvoj grad, i dosta ljudi je lijeno otici na tekmu kad ima prenos, da ne pricam o ostalim, davno prezvakanim, razlozima. Ali bi sigurno bila veca posjeta.
Kapacitet postoji, samo je uvijek neki razlog da se ne ode. I nije ovdje rijec samo o nasoj ligi.
Da drastično skoči recimo Slobodi to bi bilo da imate 5-6 000 prosjek, eto na to mislim (ne znam koliki vam je sad)
Ja smatram da to nema veze sa prijenosom i da se ništa popraviti neće jer nije problem u prijenosu nego u cijeni ulaznice tj ljudi nemaju para i to je to, a i u nas nema te kulture odlaska na stadion, uživanja, s obitelji i to, a uz sve to stadioni su za goli ****

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 05 avg 2016, 18:13

Stvarno mala cifra ako je istinita. Podcjenjuju klubove , jos kad se zna da prihodi od reklama idu operateru a ne klubu.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 avg 2016, 18:32

Je li bio ofsajd kod gola Slobode? :think:
Bahati, bahati Željkan!
1946

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 05 avg 2016, 18:35

Ni govora o offsideu, citava strana desna je bila prazna pa se Veselinovic ubacio.

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 05 avg 2016, 18:35

aleksandar_veliki je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
Ima na areni sutra. Dala je arena više para nego prvi put što su ponudili, a biće prenos na areni 5 samo za područje Srbije i Hrvatske. :) :)
Sad zasad nema utakmice. Odakle dezinformacija da je Arena nudila 2000? Arena ne placa nista, koliko ja znam. Klubovi su utakmice prodali kada su potpisali ugovor o sponzorstvu.
Kako onda zeljo moze zabraniti prenos ako ga je vec prodao.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 avg 2016, 18:45

Cuj Mahir Krpic hahahhaha
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 05 avg 2016, 18:46

aleksandar_veliki je napisao/la:Ne znam. Ima tu nekakvih finti, pravnih zavrzlama s kojim ne barata. Po Statutu ili nekom pravilniku Savez je taj koji prodaje i onda s klubovima dogovara.
Maloprije bila reklama na areni da će biti tekma. A eno sada na stranici njihovoj stoji umjesto kao što je bilo prvobitno najavljeno na areni 1 pomjereno na arenu 5. A arena 5 je samo u Srbiji i Hrvatskoj.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.