Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Orginalni vokabular svakog taksiste sa osmoljetkom. Jadna ti djeca na sta ce licit...staragarda je napisao/la:Al se fino dopunjujeteRigoletto je napisao/la:a nebi me cudilo, mogu mislit kako se ova normalna raja osjeca kad se on i ona ekipa uhvate za ruke i podju okrecat. [emoji38]Cocaine je napisao/la:Bio brato jedan pokemon na panonskom ali ga zgazili gariba dok su sizili u kolu![]()
![]()
... A ti ljakse ne spominji bosansko kolo jer je to naučna fantastika u odnosu na one vaše bijele carapetine u pla ljeta i kad zavalite neoprane ruke u lojavi uši pa krestite i poskakujete one vaše gange.... Ko da vas ko zigu kolektivno na kamari, jbt
![]()
.... Ja mislim da se ni vi po TJEDAN dana ne mozete oporavit od tog kulturoloskog šoka
![]()
... Nego sipljo pauza je gotova... Lagano put brda,Jupol u šake i prst u uho pa gore kresti do mile volje , j e b e m te neokupana
solinas je napisao/la:Pa de kada me volis tako popusi mi.Cocaine je napisao/la:I ja sam Krle emotivno vezan za tebe. Bez obzira na sve drag si mi pravo. Pusasolinas je napisao/la:Benko je emotivno vezan za Sarajevo,ali je profesionalac, zeljan uspjeha i novih pobjeda.
Drugi dio, 01:19.Evolution87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
titi14oldschool je napisao/la:De zapjevajte sta,red je.
Da je snimao sa Fukarama ovaj dio od 6:05 mu nebi ni trebao.Evolution87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
dje ga nadje hahahatiti14oldschool je napisao/la:De zapjevajte sta,red je.
http://www.bh-info.com/2016/08/05/slobo ... nos-uzivo/pasica je napisao/la:gdje to ima prenos?
Potpis.Convicts1988 je napisao/la:nije za fukare fudbal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.