1/4 - Argentina - Njemacka
Moderator/ica: admin
-
- Kontakt:
Re: 1/4 - Argentina - Njemacka
Jabulani je lopta koja zbog svog aerodinamicnijeg oblika putuje kroz zrak brze od prethodnica,to je stvaralo probleme mnogima koji nisu navikli na nju,udarali su je prejako(englezi ponajvise)....i tu dolazimo do njemaca koji su citavu 2010 igrali u bundesligi sa njom...a prakticno citava reprezentacija im je u bundesligi..tako da je to jedna od prednosti njemaca u odnosu na ostale ekipe.
Mada to naravno nije dovoljno da se otpisu argentinci,ili da se da neka veca prednost svabama ali ipak igra i taj podatak svoju ulogu
Mada to naravno nije dovoljno da se otpisu argentinci,ili da se da neka veca prednost svabama ali ipak igra i taj podatak svoju ulogu
Sta je ovo, sve sami oskarovci?!
Haj'mo nazad na temu. Evo izjave Lahma uoci predstojece utakmice.

Ukratko..."ekipa moze konacno pokazati da moze jednog velikog protivnika savladati. Engleska ne pripada toj vrsti, za razliku od Argentine".

Haj'mo nazad na temu. Evo izjave Lahma uoci predstojece utakmice.
Das Team könne nun zeigen, dass es "endlich mal wieder einen großen Gegner schlagen" könne. England zählt der Außenverteidiger nicht dazu, Argentinien schon.

Ukratko..."ekipa moze konacno pokazati da moze jednog velikog protivnika savladati. Engleska ne pripada toj vrsti, za razliku od Argentine".
Vom Jäger zum Gejagten
Ou, sto im ga suknu Lahm hahahageronimo je napisao/la:Sta je ovo, sve sami oskarovci?!![]()
Haj'mo nazad na temu. Evo izjave Lahma uoci predstojece utakmice.Das Team könne nun zeigen, dass es "endlich mal wieder einen großen Gegner schlagen" könne. England zählt der Außenverteidiger nicht dazu, Argentinien schon.

- Barcelona_1899
- Kontakt:
Ma Maradona je uspio galvanizirati ekipu
ljudi dolaze sa pjesmom na utakmicu..

2:6 prepoznatljiv rezultat 
0:2 još uvijek frišak rezultat
David Villa #7

David Villa #7
Ne znam bas da li je to tako, pitaj Teveza zasto je onako reagovao prilikom njegove zamjene. 

Vom Jäger zum Gejagten
- Barcelona_1899
- Kontakt:
A Tevez je lud, zafalilo mu boba..
2:6 prepoznatljiv rezultat 
David Villa #7

David Villa #7
- Blue_He4rt
- Kontakt:
NEUGODNO iznenađenje svojim nogometašima priredio je njemački izbornik Joachim Low kada se nije pojavio na jučerašnjem treningu Elfa.
Lowu je ugovor s Njemačkim nogometnim savezom istekao 30. lipnja, a kako nije imao potpisan (ni ponuđen) novi, nije se iz hotela uputio u kamp reprezentacije.
"Nisam izbornik i nisam imao dužnost pojaviti se na treningu. Nadam se da ću se tijekom dana dogovoriti ljudima iz Saveza i potpisati novi ugovor", rekao je Low.
Lowu je ugovor s Njemačkim nogometnim savezom istekao 30. lipnja, a kako nije imao potpisan (ni ponuđen) novi, nije se iz hotela uputio u kamp reprezentacije.
"Nisam izbornik i nisam imao dužnost pojaviti se na treningu. Nadam se da ću se tijekom dana dogovoriti ljudima iz Saveza i potpisati novi ugovor", rekao je Low.
- The PUNISHER
- Kontakt:
Veoma zanimljiva utakmica.Sanse za prolaz su podjednake,ipak moje simpatije su na strani Argentine. 

"mes que un club"
Anketa sve govori 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Argentina ce blago receno razmontirati Njemacku. U prolaz Argentine sam spreman da ulozim acc, ako neko od ovih jugosvaba toliko vjeruje u pobjedu svabanije neka odgovori na istu. Moje predvidjanje: Argentina - Njemacka 4-1 (Mora Demikonjis jednom pogrijesiti)
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Principatus, hoces li ti prihvatiti ovu nemoralnu ponudu ili da ja skacem u vatru?!

Vom Jäger zum Gejagten
- Principatus
- Kontakt:
Ma ajde Geronimo, neznam bre... 
Moram pogledati ko je bio bolji Paul ili Genghis. Evo Paul do sada sve jednu utakmicu pogodio. Pa i za proslu utakmicu je odmah rekao, da Njemacka pobjedjuje.
Da vidimo kako stoji kod kolege Genghisa, njegova prognoza za Njemacka:Engleska:
"NJEMAČKA ISPADA !!!! NJEMAčKA ISPADA !!! 1000000% NJEMAČKA ISPADA !!!!!"
Hmm da se niko ne uvredi, ali mi nekako Paul ispade bolji analiticar.

Moram pogledati ko je bio bolji Paul ili Genghis. Evo Paul do sada sve jednu utakmicu pogodio. Pa i za proslu utakmicu je odmah rekao, da Njemacka pobjedjuje.
Da vidimo kako stoji kod kolege Genghisa, njegova prognoza za Njemacka:Engleska:
"NJEMAČKA ISPADA !!!! NJEMAčKA ISPADA !!! 1000000% NJEMAČKA ISPADA !!!!!"
Hmm da se niko ne uvredi, ali mi nekako Paul ispade bolji analiticar.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Imam osjecaj da i Pavle bolje konta od nekih

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Paul - Genghis 4:0
Paul dominira!

Paul dominira!

Genghis je napisao/la:Argentina ce blago receno razmontirati Njemacku. U prolaz Argentine sam spreman da ulozim acc, ako neko od ovih jugosvaba toliko vjeruje u pobjedu svabanije neka odgovori na istu. Moje predvidjanje: Argentina - Njemacka 4-1 (Mora Demikonjis jednom pogrijesiti)
evo da odgovorim na ponudu kolege latino-bosanca.

Eto ga, sklopljen "deal". Dakle da rezimiramo pred ocima vrlog Harija Mata Harija i naseg cijenjenog moderatora koji roni neđe, Najvećeg Jugošvabe - Principatusa, itd : Ako Argentina ispadne od kolijevke nacizma (sto je naravno nemoguće), ja cu se ulogovati cestitati suntu jeu-u i nikad vise koristiti svoj access, a u suprotnom ce sunt jeu uciniti isto.suntu jeu je napisao/la:Genghis je napisao/la:Argentina ce blago receno razmontirati Njemacku. U prolaz Argentine sam spreman da ulozim acc, ako neko od ovih jugosvaba toliko vjeruje u pobjedu svabanije neka odgovori na istu. Moje predvidjanje: Argentina - Njemacka 4-1 (Mora Demikonjis jednom pogrijesiti)
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Principatus
- Kontakt:
Genghis je napisao/la:Eto ga, sklopljen "deal". Dakle da rezimiramo pred ocima vrlog Harija Mata Harija i naseg cijenjenog moderatora koji roni neđe, Najvećeg Jugošvabe - Principatusa, itd .
Bosnier-Schwabe molim!

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Nikakvih problema. A za ovo boldano, to ti je isto kao da si rekao da je Amerika kolijevka robovlasništva. Njemačka prije 50-60 godina i ova današnja Njemačka su totalne suprotnosti. Isto tako, pogledaj samo koliko je samo bilo neuspješnih atentata na Hitlera od strane Nijemaca, što govori koliko su ga mrzili. Oko 75 % Nijamaca mrzilo je Hitlera i tokom rata, ali nisu ništa mogli uraditi po tom pitanju. I za kraj, svi nacisti po završetku rata pobjegli su.... Gdje ? U ArgentinuGenghis je napisao/la:Eto ga, sklopljen "deal". Dakle da rezimiramo pred ocima vrlog Harija Mata Harija i naseg cijenjenog moderatora koji roni neđe, Najvećeg Jugošvabe - Principatusa, itd : Ako Argentina ispadne od kolijevke nacizma (sto je naravno nemoguće), ja cu se ulogovati cestitati suntu jeu-u i nikad vise koristiti svoj access, a u suprotnom ce sunt jeu uciniti isto.suntu jeu je napisao/la:Genghis je napisao/la:Argentina ce blago receno razmontirati Njemacku. U prolaz Argentine sam spreman da ulozim acc, ako neko od ovih jugosvaba toliko vjeruje u pobjedu svabanije neka odgovori na istu. Moje predvidjanje: Argentina - Njemacka 4-1 (Mora Demikonjis jednom pogrijesiti)

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.