Ali nekako kad bih već birao između x5 i ajkule radije bih ajkulu uzeo nego X5-icu, meni ipak nekako ljepša, džipa tek poslije 35-te uzimati. Naravno ako nisi u tim godinama

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Daj bola samo mi recite jel ovo valja i jel sigurno da mogu uzeti ako budem htio, pa cu vam ja reci najbolji izbor auta do 15.000Papastathopoulos je napisao/la:Zanima me nesto u vezi xenona...ne razumijem se bas toliko u njih, trazio sam nesto po ebay-u, nasao sam jedne za 18.99$ , ali ja ne znam jel to citav "paket" koji treba za xenone, jel nesto fali pa je jeftinije, nemam pojma...uglavnom ovo gdje ima odabir vrste stavio sam "H7", "6000K" i "HID KIT (bulbs+ballasts)", evo i link s ebay pa da mi kazete jel to to, postarina dzaba, isplati se ovo uzeti..
Sage je napisao/la:Jel iko imao Tourana? Iskustva? Kontam uzet onog 2008 godina.
et 20 dana proslo, ali napokon sam popravio i to samR32 je napisao/la:Pa jbg ti vidi koliki ti je plus nacrtan na sijalici hahaha
Pa za marku kupis osiguraca, i svaki put kad crkne znas koji je pol, samo mijenjaj, ne moze osiguraca nestat
vjeruj da jesteR32 je napisao/la:Dobro si onda, najljepsi osjecaj kad sam rijesis
Afera 'dieselgate' nimalo nije naštetila Volkswagenovu koncernu što se tiče prodajnih brojki. Zapravo, VW je prestigao Toyotu, u prvih šest mjeseci ove godine njemački koncern je isporučio 5,12 milijuna vozila, što je povećanje od 1,5 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine.
Toyota je u pola godine prodala 4,99 milijuna vozila, a to je za 0,6 posto manje nego prije godinu dana. Četiri godine zaredom Toyota je bila najprodavanija automobilska marka na svijetu, no Volkswagen bi joj ona kraju 2016. mogao uzeti titulu.
Japanci su isporučili manje automobila zato što su dvaput morali zaustaviti proizvodnju. Zbog potresa i eksplozije tvornice dvaju Toyotinih važnih dobavljača bile su jako oštećene.
General Motors na trećem je mjestu najprodavanijih proizvođača. U prvih šest mjeseci ove godine GM je isporučio 4,76 milijuna vozila.
Znaci sad je obavezan ili kratki snop svjetala ili daylightBosnianKingdom je napisao/la:Izmjene ZOBSa, dozvoljena dnevna svjetla.
Ima jos izmjena, ali ovo je jedno meni od značajnijih, koliko su samo kazni zbog toga napisali,a gledaj sada..
ovo je jedina(?) mahana. kad brabus uzme da radi ovo auto, prvo cupa ove zracne ovjese.Asteriks je napisao/la:Airmatic zracni ovjes
sekerbay je napisao/la:ovaj amg gts je vrh. za ne povjerovati koliko je blizu trkacim autima. tezina je idealno rasporedjena dok je tezist vrlo, vrlo nisko sto mu omogucava da i u krivinama vozi daleko brze od konkurencije.ovo je jedina(?) mahana. kad brabus uzme da radi ovo auto, prvo cupa ove zracne ovjese.Asteriks je napisao/la:Airmatic zracni ovjes
sto se mene licno tice, turbine(ima dvije) su takodjer nedostatak, ali je to vise stvar ukusa.
sve u svemu, vrhunsko auto.
ja cekam jos neku godinu da vidim kako ce se pokazati ovaj 4.0 motor, pa onda odlucujem hocu li ga kupiti.
BMW je prosle godine najavio motor sa 4 turbine (M750)turbine(ima dvije) su takodjer nedostatak, ali je to vise stvar ukusa
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 81 gost.