Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Imam info da je ipak došao stranac da preuzme klub, i da će se u narednim danima izvršiti formalnosti da bi se to i dogodilo. Glavni cilj opstanak u ligi, a onda sljedeće godine više ulaganja.
Da nije jedna od zemalja Beneluxa u pitanju?Pappy je napisao/la:Imam info da je ipak došao stranac da preuzme klub, i da će se u narednim danima izvršiti formalnosti da bi se to i dogodilo. Glavni cilj opstanak u ligi, a onda sljedeće godine više ulaganja.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
aBd da si upravu da imamo sto vise jacih timovaPappy je napisao/la:Imam info da je ipak došao stranac da preuzme klub, i da će se u narednim danima izvršiti formalnosti da bi se to i dogodilo. Glavni cilj opstanak u ligi, a onda sljedeće godine više ulaganja.
Možda jes', a možda nije.Mancini je napisao/la:Da nije jedna od zemalja Beneluxa u pitanju?Pappy je napisao/la:Imam info da je ipak došao stranac da preuzme klub, i da će se u narednim danima izvršiti formalnosti da bi se to i dogodilo. Glavni cilj opstanak u ligi, a onda sljedeće godine više ulaganja.A gledam maloprije kako je zadnja linija Zvezde ispadala večeras u produžetku kao Olimpicova zadnja linija protiv Želje.

Vidiš kako ja imam pouzdane informacije.
Ono si ti prije izvještavao sa domaćih utakmica Olimpica!? 

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Volio bih da bude istina za stranog investitora, ipak je ovo sarajevski klub i mjesto gdje sam proveo par godina djetinjstva trenirajuci fudbal.
Don't believe the hype.
Pa i sada sam veliku većinu tekmi na Otoci.Mancini je napisao/la:Vidiš kako ja imam pouzdane informacije.Ono si ti prije izvještavao sa domaćih utakmica Olimpica!?

Svaka ti castakisarajevo92 je napisao/la:Volio bih da bude istina za stranog investitora, ipak je ovo sarajevski klub i mjesto gdje sam proveo par godina djetinjstva trenirajuci fudbal.

I svaka cast Pappyju sto nas informise, pravo si vrijedan.

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Gospodi iz Sarajeva daleka Otoka.Pappy je napisao/la:Pa i sada sam veliku većinu tekmi na Otoci.Mancini je napisao/la:Vidiš kako ja imam pouzdane informacije.Ono si ti prije izvještavao sa domaćih utakmica Olimpica!?

I @pappy je iz SarajevaMancini je napisao/la:Gospodi iz Sarajeva daleka Otoka.Pappy je napisao/la:Pa i sada sam veliku većinu tekmi na Otoci.Mancini je napisao/la:Vidiš kako ja imam pouzdane informacije.Ono si ti prije izvještavao sa domaćih utakmica Olimpica!?

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
To ti misliš.esprit24 je napisao/la:I @pappy je iz SarajevaMancini je napisao/la: Gospodi iz Sarajeva daleka Otoka.

Jesi, jesi samo nisi svjestan togaPappy je napisao/la:To ti misliš.esprit24 je napisao/la:I @pappy je iz SarajevaMancini je napisao/la: Gospodi iz Sarajeva daleka Otoka.

- sarajevo46
- Kontakt:
link
Zadnja izmjena: sarajevo46, dana/u 03 dec 2017, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
Sjajnosarajevo46 je napisao/la:Evo ga uradio sam i ovo, da je FK Sarajevo još bi bolje bilo![]()

S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Na jednoj strani piše posjed lopte 43%-57% a na drugoj 45%-55%. 

Dujković stigao.
Al će još brže otići kad vidi gdje je došao.
Šta ima novo kod tebe? Kako si? Klonirao se ti malo?Domerkant je napisao/la:Al će još brže otići kad vidi gdje je došao.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 05 avg 2016, 15:36, ukupno mijenjano 2 puta.
Odlično, hvala na pitanju. Kako si ti?
Pozdrav za sportske neprijatelje sa Otoke.
Pozdrav za sportske neprijatelje sa Otoke.
Znaš li da je zabranjenjo kloniranje?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.