FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 03 avg 2016, 00:43

Sariel je napisao/la:Ja sam za druzenje uvijek. Evo sace tekma pa ajmo zajedno na tribinu :mrgreen:
Pice od mene :salut:
Ko je pisao za sezonsku?da hoce uzet a ne moze?
Moze jarane :D VolimTz, Doe i ja smo tu 100 % :D Lagano dje popit prije tekme i ajmo.

Beduin je pitao za sezonsku, ako se ne varam.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 03 avg 2016, 00:49

aleksandar_veliki je napisao/la:Dobio sam statistiku vaseg meca sa Sirokim ali pravu statistiku sa svim mogucim podacima, od izgubljenih lopti do broja driblinga na utakmici. Potrudit cu se sutra da na portalu u toku dana osvane sta. Nije lose malo pogledati.
Ako moze i ranije. Volio bi graficki prikaz nasih suteva, u okvir i van gola, postaviti :)

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 03 avg 2016, 00:58

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Sariel je napisao/la:Ja sam za druzenje uvijek. Evo sace tekma pa ajmo zajedno na tribinu :mrgreen:
Pice od mene :salut:
Ko je pisao za sezonsku?da hoce uzet a ne moze?
Moze jarane :D VolimTz, Doe i ja smo tu 100 % :D Lagano dje popit prije tekme i ajmo.

Beduin je pitao za sezonsku, ako se ne varam.
Nemoj rijec popit i mene vise u istu recenicu kad te molim.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 avg 2016, 01:00

aleksandar_veliki je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Dobio sam statistiku vaseg meca sa Sirokim ali pravu statistiku sa svim mogucim podacima, od izgubljenih lopti do broja driblinga na utakmici. Potrudit cu se sutra da na portalu u toku dana osvane sta. Nije lose malo pogledati.
Ako moze i ranije. Volio bi graficki prikaz nasih suteva, u okvir i van gola, postaviti :)
Mislio sam danas na portalu. Jedan podatak mi je onako na prvu "upao u oci". Imali ste mislim 45 pokusaja driblinga, a recimo Zeljo samo 19 u mecu s Olimpicom.
Drago mi je da se bavite tom detaljnijom statistimom, koliko je to moguce. To uvijek zainteresuje raju i plijeni paznju. :thumbup:

Sariele - jesam, ja sam pitao za sezonsku jer postoji mogucnost da dodjem pred kraj mjeseca dole, pa me zanima do kad ce biti prodaja?
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 03 avg 2016, 01:04, ukupno mijenjano 1 put.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 avg 2016, 01:04

Posalji nekome pare neka ti kupi pa pokupi sta de zajebajes beze :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 avg 2016, 01:06

SaltCityAttack je napisao/la:Posalji nekome pare neka ti kupi pa pokupi sta de zajebajes beze :)
Neko rece da su nestale pred utakmicu sa Olimpicom, sve se rasprodale, pa ne znam ni prodaju li se vise. Nikakav info koliko se prodalo do sada, etc...

075 ❤

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 03 avg 2016, 01:06

Ja sam apsolutno za to druzenje u petak, i poslije tekme na kafu i to. Doe i najgora bagra ce bit tu sto posto, garantujem za ljude haha. Ovim putem pozivam i hellera ,velikog ucenjaka, da se pridruzi.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 03 avg 2016, 01:21

VolimTz je napisao/la:Ja sam apsolutno za to druzenje u petak, i poslije tekme na kafu i to. Doe i najgora bagra ce bit tu sto posto, garantujem za ljude haha. Ovim putem pozivam i hellera ,velikog ucenjaka, da se pridruzi.
Naravno taman je ispostovao bingo nekom sicom da se moze pokrit tekma :mrgreen:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 avg 2016, 01:24

Aleksandar - Ubijedjen sam da bi se tom statistikom koristili i drugi mediji, naravno uz vase dopustenje. Svaki pocetak je tezak, a rizik se ne isplati bas uvijek, ali ta detaljna statistika bi dodatno pomogla nasim novinarima tokom pripreme prenosa utakmice da se zainteresuju gledaoci pored malih ekrana. Naravno, pod pretpostavkom da i sami novinari imaju zelju za napretkom i usavrsavanjem te zainteresuju ljude za gledanje utakmice.
Lijepo je znati tokom prenosa da neki igrac ima najvise presjecenih protivnickih napada, predasistencija i ostalog, u komparaciji sa drugim igracima, kada sve to novinar lijepo upakuje i objasni nam dok gledamo tekmu.

Mozda zvuci hipoteticki, ali odnekle se mora krenuti, a mi smo tu da radimo share po drustvenim mrezama. ;)
Kako god, sretno sa radom i da sto uspjesniji budete u svom poslu i naumu. Barem zelite nesto promijeniti na bolje.

075 ❤

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 03 avg 2016, 02:09

aleksandar_veliki je napisao/la:Beduin, ovo je neki pilot projekat na sajtu, Jako skupa zajebancija i ako bude raju interesovala, odnosno ako budu tekstovi citani, rizikovat cemo, ako ne onda nista. Grahovac dvije asistencije ali nije najbolji igrac utakmice po InStat indeksu. Imao je najvise izgubljenih lopti na utakmici.
Hvala @aco sto se na razne nacine trudite da unaprijedite kvalitet pracenja nase lige, koja objektivno postaje dosta zanimljivija. Mene licno takve stvari koje bi vi ponudili jako interesuju, a vjerujem i sve one koji podrobnije prate BH PL. Iskreno se nadam da ce vam se to isplatiti i da ce na taj nacin profitirati i vas portal, a i mi navijaci koji cemo dobiti zanimljve informacije kakvih ranije nije bilo.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 03 avg 2016, 07:32

@Beduin otici cu danas. I provjerit.Za sezonske.ako ih bude uzecu odma. Uglavn. Cucemo se danas. :salut:

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 03 avg 2016, 11:07

Benjo_AFC86 je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Šta se dešava sa zvaničnom stranicom?
Plata nema.
Viđoh neko pita na FB stranici zašto se ne objavljuju mjesto, datum i vrijeme tekmi omladinskog pogona, i stavljen link zvanične ispod, kad ono zadnja vijest protiv Beitara :mrgreen:
Ja sam to stavio. Bas zato. :mrgreen:

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 03 avg 2016, 11:26

Centralna banka BiH objavila je da je spisak blokiranih računa pravnih subjekata zaključno sa avgustom tekuće godine, a na lisiti se nalaze i mnogobrojni sportski i fudbalski klubovi.
Među njima su i tri bivša šampiona banjačučki Borac, Leotar i Modriča, a od još nekihih najpoznatijih klubova račn je blokiran i Slobodi, Veležu, te Olimpicu.

Zanimljivo, objavljeni popis se nalazi na čak 2 884 stranice sa brojem računa, nazivom registrovane firme i bankom u kojoj je račun blokiran.

? :/

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 03 avg 2016, 11:34

Interesantno je kako svi spominju nas, pa željo ima blokirana dva računa pa ih nema na spiskovima koje portali objavljuju (barem to nisam vidjela) :)

Ne bi trebali da se brinemo :D eto nam nove utakmice :)
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 03 avg 2016, 11:45

Vugdalicu direktore svih direktora
Sramota je da sluzbena stranica ne radi, hebo te 300km mjjesecno
Pod hitno platite covjeka da vodi stranicu eto imate sad pare od prodanih sezonskih
Sitnice cuda cine Sabahudine!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
DRŽAVA TUZLA!!

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 03 avg 2016, 12:01

Reci mu legendo, reci...

Sent from my D6503 using Tapatalk
075

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 03 avg 2016, 12:02

aleksandar_veliki je napisao/la:
Mislio sam danas na portalu. Jedan podatak mi je onako na prvu "upao u oci". Imali ste mislim 45 pokusaja driblinga, a recimo Zeljo samo 19 u mecu s Olimpicom.
Je li Ordagićevih 35 pokušaja od tih 45 :lol:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 03 avg 2016, 12:03

Jest zapeo lik za stranicu, neće nam ona dugove vraćat i igrat za nas na terenu.
Što si bolan toliko uporan i negativan :facepalm:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 avg 2016, 12:11

Bitno je za nešto negativu prosipati :D
Nad tobom sunce najljepše sja

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 03 avg 2016, 12:11

Wobly
Informacije su zakon
Kako da nam iko vjeruje od sponzora kad nemamo ni zvanicnu stranicu???
A to je sitnica
Reprogram ?? To nije predmet intetesovanja uprave vec zadatak grada koji oni lose odradjuju
Bez transparentnosti nema pomaka to moraju svi shvatiti
Niko niko samo Bodaslo!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
DRŽAVA TUZLA!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.