Moze jaraneSariel je napisao/la:Ja sam za druzenje uvijek. Evo sace tekma pa ajmo zajedno na tribinu![]()
Pice od mene![]()
Ko je pisao za sezonsku?da hoce uzet a ne moze?

Beduin je pitao za sezonsku, ako se ne varam.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Moze jaraneSariel je napisao/la:Ja sam za druzenje uvijek. Evo sace tekma pa ajmo zajedno na tribinu![]()
Pice od mene![]()
Ko je pisao za sezonsku?da hoce uzet a ne moze?
Ako moze i ranije. Volio bi graficki prikaz nasih suteva, u okvir i van gola, postavitialeksandar_veliki je napisao/la:Dobio sam statistiku vaseg meca sa Sirokim ali pravu statistiku sa svim mogucim podacima, od izgubljenih lopti do broja driblinga na utakmici. Potrudit cu se sutra da na portalu u toku dana osvane sta. Nije lose malo pogledati.
Nemoj rijec popit i mene vise u istu recenicu kad te molim.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Moze jaraneSariel je napisao/la:Ja sam za druzenje uvijek. Evo sace tekma pa ajmo zajedno na tribinu![]()
Pice od mene![]()
Ko je pisao za sezonsku?da hoce uzet a ne moze?VolimTz, Doe i ja smo tu 100 %
Lagano dje popit prije tekme i ajmo.
Beduin je pitao za sezonsku, ako se ne varam.
Drago mi je da se bavite tom detaljnijom statistimom, koliko je to moguce. To uvijek zainteresuje raju i plijeni paznju.aleksandar_veliki je napisao/la:Mislio sam danas na portalu. Jedan podatak mi je onako na prvu "upao u oci". Imali ste mislim 45 pokusaja driblinga, a recimo Zeljo samo 19 u mecu s Olimpicom.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ako moze i ranije. Volio bi graficki prikaz nasih suteva, u okvir i van gola, postavitialeksandar_veliki je napisao/la:Dobio sam statistiku vaseg meca sa Sirokim ali pravu statistiku sa svim mogucim podacima, od izgubljenih lopti do broja driblinga na utakmici. Potrudit cu se sutra da na portalu u toku dana osvane sta. Nije lose malo pogledati.
Neko rece da su nestale pred utakmicu sa Olimpicom, sve se rasprodale, pa ne znam ni prodaju li se vise. Nikakav info koliko se prodalo do sada, etc...SaltCityAttack je napisao/la:Posalji nekome pare neka ti kupi pa pokupi sta de zajebajes beze
Naravno taman je ispostovao bingo nekom sicom da se moze pokrit tekmaVolimTz je napisao/la:Ja sam apsolutno za to druzenje u petak, i poslije tekme na kafu i to. Doe i najgora bagra ce bit tu sto posto, garantujem za ljude haha. Ovim putem pozivam i hellera ,velikog ucenjaka, da se pridruzi.
Hvala @aco sto se na razne nacine trudite da unaprijedite kvalitet pracenja nase lige, koja objektivno postaje dosta zanimljivija. Mene licno takve stvari koje bi vi ponudili jako interesuju, a vjerujem i sve one koji podrobnije prate BH PL. Iskreno se nadam da ce vam se to isplatiti i da ce na taj nacin profitirati i vas portal, a i mi navijaci koji cemo dobiti zanimljve informacije kakvih ranije nije bilo.aleksandar_veliki je napisao/la:Beduin, ovo je neki pilot projekat na sajtu, Jako skupa zajebancija i ako bude raju interesovala, odnosno ako budu tekstovi citani, rizikovat cemo, ako ne onda nista. Grahovac dvije asistencije ali nije najbolji igrac utakmice po InStat indeksu. Imao je najvise izgubljenih lopti na utakmici.
Ja sam to stavio. Bas zato.Benjo_AFC86 je napisao/la:Viđoh neko pita na FB stranici zašto se ne objavljuju mjesto, datum i vrijeme tekmi omladinskog pogona, i stavljen link zvanične ispod, kad ono zadnja vijest protiv BeitaraNYKnicks Fan je napisao/la:Plata nema.Benjo_AFC86 je napisao/la:Šta se dešava sa zvaničnom stranicom?
Je li Ordagićevih 35 pokušaja od tih 45aleksandar_veliki je napisao/la:Mislio sam danas na portalu. Jedan podatak mi je onako na prvu "upao u oci". Imali ste mislim 45 pokusaja driblinga, a recimo Zeljo samo 19 u mecu s Olimpicom.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ako moze i ranije. Volio bi graficki prikaz nasih suteva, u okvir i van gola, postavitialeksandar_veliki je napisao/la:Dobio sam statistiku vaseg meca sa Sirokim ali pravu statistiku sa svim mogucim podacima, od izgubljenih lopti do broja driblinga na utakmici. Potrudit cu se sutra da na portalu u toku dana osvane sta. Nije lose malo pogledati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.