Sve u svemu, vratio bi Švajnija samo zato što je Švajni i što je bez obzira na transfer u UTD legenda kluba.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Taman sam to htio napisati,preduhitrio si memuamerc je napisao/la:Kalle je rekao da ce razmisliti a doveo bi ga samo u drugom svojstvu, ne kao igraca jer je totalno nepotreban.
kao i svaki grad u njemackoj, i dortmund ima tih ogavnih cetvrti. grad zauzima ogromnu povrsinu, tako da najvjerovatnije nisi mogao sve vidjeti.gerdmuller je napisao/la:Secko ti ako se ne varam zivis u Dortmundu pa da te samo pitam slazes li se s ovim:Dortmund je ogavan grad. Bio i vidio. Socijalistički tip gradnje, mješavina svega i svačega (arhitektura), što nije niti čudno kada je grad razoren u WW2. Jedino je centar OK.
Mislimo da nas furaš pa ti niko ne odgovara. Hoće, jer su potpisali ugovor na nekoliko sezona, čini mi se osim ove još koju godinu da će prenositi.schickeria je napisao/la:Pitam jos jednom da li netko zna hoce li biti bundesliga na eurosport 2.
dankemuamerc je napisao/la:Mislimo da nas furaš pa ti niko ne odgovara. Hoće, jer su potpisali ugovor na nekoliko sezona, čini mi se osim ove još koju godinu da će prenositi.schickeria je napisao/la:Pitam jos jednom da li netko zna hoce li biti bundesliga na eurosport 2.
Slažem se potpuno.muamerc je napisao/la:Na zalost svih nas koji ocekujemo transfere odnosno bekap napadaca ili stopera Kale je rekao da nema vise transfera ove godine osim ako se neko ne povrijedi (izgleda i to samo ako bude duza pauza). To govori da ostajemo na Greenu, Kimmich ce biti opcija na beku i Basteruber bekap na stoperu, kao i Javi.
Svercerska cicija je dosla na svoje (kad nema Pepa i Sammera).
Ali on se uvijek vrati jaci nego ikadautogol je napisao/la:Ne znam kako se neko jos moze nadati da se Roben vrati na stare staze slave,ja sam ga prije godinu dana otpisao,teska srca to kazem al jbg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.