FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

BenjooJutub
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la BenjooJutub » 02 avg 2016, 20:22

Sve nešto mislim da će Kimmicha forsirati na RB (što i nije loše). Tako da bi mogao dijeliti minute sa Sanchesom, ako ovaj to uopšte bude dozvolio svojim igrama. :D
Sve u svemu, vratio bi Švajnija samo zato što je Švajni i što je bez obzira na transfer u UTD legenda kluba.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 02 avg 2016, 23:05

Kalle je rekao da ce razmisliti a doveo bi ga samo u drugom svojstvu, ne kao igraca jer je totalno nepotreban.

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 02 avg 2016, 23:08

muamerc je napisao/la:Kalle je rekao da ce razmisliti a doveo bi ga samo u drugom svojstvu, ne kao igraca jer je totalno nepotreban.
Taman sam to htio napisati,preduhitrio si me

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 02 avg 2016, 23:42

gerdmuller je napisao/la:Secko ti ako se ne varam zivis u Dortmundu pa da te samo pitam slazes li se s ovim:Dortmund je ogavan grad. Bio i vidio. Socijalistički tip gradnje, mješavina svega i svačega (arhitektura), što nije niti čudno kada je grad razoren u WW2. Jedino je centar OK.
kao i svaki grad u njemackoj, i dortmund ima tih ogavnih cetvrti. grad zauzima ogromnu povrsinu, tako da najvjerovatnije nisi mogao sve vidjeti.
tamo gdje mi zivimo, budi siguran da nece vidjeti papiric na cesti.
i da, postoji dosta cetvrti u kojima covjek ne bi smio pustiti dijete.
imaju puno istocnoevropskih cigana koji prave ciganluk :lol:
sto se tice same arhitekture, i tu si u pravu. jbg., ta rurska oblast je jedno veliko radnicko naselje od kojeg ne mozes ocekivati previse.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 03 avg 2016, 10:41

Pitam jos jednom da li netko zna hoce li biti bundesliga na eurosport 2.

Sto se tice wolfsburga,ne smatram da im je glavni problem napadac.Oni su i prosle godine znali svima zabiti 2-3gola,ali im je problem bila jako losa obrana,nedostatak navike igranja na tri fronte te katastrofalna igra u gostima.
Ako zadrze draxlera oni i iduce godine uz jedno-dva pojacanja mogu u borbu za lp sa bvb schalke gladbach lever ,pogotovo sto imaju samo bundesligu

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 03 avg 2016, 10:44

Uh mislio sam da sam na temi bundeslige

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 03 avg 2016, 10:44

schickeria je napisao/la:Pitam jos jednom da li netko zna hoce li biti bundesliga na eurosport 2.
Mislimo da nas furaš pa ti niko ne odgovara. Hoće, jer su potpisali ugovor na nekoliko sezona, čini mi se osim ove još koju godinu da će prenositi.

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 03 avg 2016, 10:57

muamerc je napisao/la:
schickeria je napisao/la:Pitam jos jednom da li netko zna hoce li biti bundesliga na eurosport 2.
Mislimo da nas furaš pa ti niko ne odgovara. Hoće, jer su potpisali ugovor na nekoliko sezona, čini mi se osim ove još koju godinu da će prenositi.
danke

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 03 avg 2016, 11:55

Bastian je haman pojeo jedno od najvecih gofana na svijetu kad je odlucio da napusti Bayern.
Vise je to greska sto je otisao rano. Sad nit zavrsit karijeru nit igrat gdje ozbiljan fudbal. A s druge strane mogao je igrati jos 3godine u Bayernu niko ga ne bi doticao.
No tako je kako je.

Sjecate li se vi da je kao do kraja jula Hoenes trebao objaviti da li i u kojoj funkciji se vraca u upravu Bayerna?
Je li ima nekih novosti po tom pitanju?
Stern des Südens

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 03 avg 2016, 12:04

On je pojeo gofno zato što se zapustio i nije mario na fudbal pa sad ne može da igra u ManUTD, igra sa djecom. Pratio sam ga tokom odsustva u Bayernu i umjesto da postavlja slike iz teretane gdje radi na formi on se slika po Rimu, Londonu i sl i otad sam ga zvao "ambasador" što mu sad i leži kao uloga. I Pep je govorio o njegovoj spremi tj. da nikako nije spreman i da nije odigrao poštene partije od finala SP u Brazilu. Ustvari, bila je jedna protiv Majnca i to je to.

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 03 avg 2016, 14:39

Anceloti je odlucio u kojim formacijama ce igrati u novoj sezoni,to su 4-3-3 i 4-4-2,igra cese bazirati na cvrstoj obrani i kontrama u jacim utakmicama dok ce na slabijim utakmicama prepustiti individualnoj klasi igraca.
Iz tog razloga se ne ide u kupnju krila jer u takvoj formaciji moze igrati i muller sto uz costu,comana,robberia cini 5 igraca i to je carlu dovoljno.
Pruzit ce se sansa greenu kao back up opciji tako da nista ni od napadaca,ipak postoji mogucnost dase dovede stoper jer holger opet radi po individualnom programu i s obzirom da je preskocio milan vjerovatno to nije to.
Ne vjerujem da ce se uci u sezonu sa ozljedama podloznim hummelsom,boa ,martinez i igracki prosjecnim feldhanom.

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 03 avg 2016, 17:05

a gdje je to rekao Anćeloti?

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 03 avg 2016, 17:06

Kalle je rekao da će najvjerovatnije otkupiti Comana (za taj iznos od 21mil) i isto tako je rekao da mi trebamo i liječnički tim čini sve da vrati Robbena jer je nevjerovatan igrač i da je on tip igrača koji nam je falio u meču protiv Atletika.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 03 avg 2016, 17:43

Švajni je BIO legenda, bar za mene. Odlazak u Jedinstvo se ne prašta, čak i kad te adidas pošalje tamo. Nikakav povratak i obnašanje bilo koje funkcije u klubu ne dolazi u obzir. MoRe bit' da se većina neće složit' sa konstatacijom, al' kad se pogleda i druga strana da i nije otiš'o u Jedinstvo neg' negdje drugo, igrački nam nije potreban.

Bravo za Comana, i bravo za saradnju sa Juventusom. Valjali smo mi njima, naučili su kako se posluje. :)

Valjda nije istina za Greena. Pa nisu haman pobudalili pa da on konkuriše. On nema veze sa ozbiljnim fudbalom. Golovi protiv amatera ne smiju bit' nikakvo mjerilo. Dobro, ne treba sad očekivat' neko zvučno ime ni u odbrani ni u napadu, al' bar solidno rješenje.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 03 avg 2016, 19:46

Na zalost svih nas koji ocekujemo transfere odnosno bekap napadaca ili stopera Kale je rekao da nema vise transfera ove godine osim ako se neko ne povrijedi (izgleda i to samo ako bude duza pauza). To govori da ostajemo na Greenu, Kimmich ce biti opcija na beku i Basteruber bekap na stoperu, kao i Javi.

Svercerska cicija je dosla na svoje (kad nema Pepa i Sammera).

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 03 avg 2016, 21:26

muamerc je napisao/la:Na zalost svih nas koji ocekujemo transfere odnosno bekap napadaca ili stopera Kale je rekao da nema vise transfera ove godine osim ako se neko ne povrijedi (izgleda i to samo ako bude duza pauza). To govori da ostajemo na Greenu, Kimmich ce biti opcija na beku i Basteruber bekap na stoperu, kao i Javi.

Svercerska cicija je dosla na svoje (kad nema Pepa i Sammera).
Slažem se potpuno.

Ne kužim da ne žele još pojačanja jer budimo objektivni, ako se netko ozlijedi u obrani već smo u problemima kao i da se npr. ozlijede Muller ili Lewandowski. Morali bi se ovdje pojačati jer sezone su već tradicionalno duge i tu je krucijalan odmor i svježina igrača na proljeće. Ovako po meni riskiramo i to bi nas moglo koštati ove sezone.

Benko, Green i Feldhahn mogu svakako biti dio ekipe ali mogu igrati samo protiv znatno slabijih momčadi od nas tako da računati na njih kao na ozbiljne i prave zamjene nema smisla.

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 03 avg 2016, 21:59

Perisic bi nam sjeo ko budali samar,cudi me da ga niko nije kupio :wtf:

Ne znam kako se neko jos moze nadati da se Roben vrati na stare staze slave,ja sam ga prije godinu dana otpisao,teska srca to kazem al jbg :kafa:

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 03 avg 2016, 22:05

autogol je napisao/la:Ne znam kako se neko jos moze nadati da se Roben vrati na stare staze slave,ja sam ga prije godinu dana otpisao,teska srca to kazem al jbg :kafa:
Ali on se uvijek vrati jaci nego ikad :D
Mia San Mia

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 03 avg 2016, 22:14

Robben ne poznaje termin forma. Ako je zdrav on je uvijek isti, DOBAR!!!
Stern des Südens

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 03 avg 2016, 22:22

Sta ima 6.og sad cini mi se, neko proglasenje pobjednika sta li vec?
Mia San Mia

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.