FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Coraco
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Coraco » 02 avg 2016, 19:06

Što me presječe ovaj članak na naslovnoj, viđo sliku Azmira i Saše i ispod tužan dan za fudbal, i gotovo mini šok :urnebes: :urnebes: :urnebes:
ps. svakako žalosno velika tragedija za NK Maribor :(

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 02 avg 2016, 19:07

Heller je napisao/la:
Pozitiva je napisao/la:Onako usput da kazem, od plate koju je zaradio Haurdic za 6 mjeseci (ne)igrajuci za Slobodu, smo mogli platit dva mlada skolovana novinara da odrzavaju social media i web stranicu jedno 2 godine. Tako bi recimo svakodnevno imali zanimljive informacije, snimke, intervjue, znali bi sta se desava u omladinskom pogonu, bilo bi tu garant zanimljivog materijala u i oko Slobode. Medjutim...
Pare date Haurdiću bi bile bolje upotrebljene:

- Kupovina desetogodišnjeg članstva u Biblioteci Šećerbegoviću
- Dali 7% Misimoviću
- Kupili Benki piva i cigara
- Dali omladincima za Binga
- Platili par kazni za baklje
- Kupili Krpi gel za kosu
- Kupili Dini odgovarajući sako
- Platili Salemu ručak
Dini AjFon.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 02 avg 2016, 19:09

Zecu nargilu.

Live iz Avenije
slika
:mrgreen:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 02 avg 2016, 19:11

Azmiru Herbalife.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 02 avg 2016, 19:20

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Azmiru Herbalife.
Dvije table Smajlu Kariću, da može dvije taktike razvit.
Dvije table Husrefu, ovdje se misli na leksaurine.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 02 avg 2016, 19:27

pinoglavi je napisao/la:
Pozitiva je napisao/la:Onako usput da kazem, od plate koju je zaradio Haurdic za 6 mjeseci (ne)igrajuci za Slobodu, smo mogli platit dva mlada skolovana novinara da odrzavaju social media i web stranicu jedno 2 godine. Tako bi recimo svakodnevno imali zanimljive informacije, snimke, intervjue, znali bi sta se desava u omladinskom pogonu, bilo bi tu garant zanimljivog materijala u i oko Slobode. Medjutim...
Medjutim ganjali su se drugi problemi poput reprograma od kojih nam je zavisila sudbina kluba
Al to nije predstavljalo prepreku kada se dovodio Haurdic i slicni njemu. Ovdje se prica o milionima i titulama, a mi nemamo covjeka koji je zaduzen za ove stvari koje sam naveo gore. A brat bratu, za 300 maraka bi nam to neko sa zadovoljstvom radio.
A sad adio...

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 02 avg 2016, 19:27

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Hajduk kreće u lov na tri, četiri nova igrača, sportski direktor Mario Branco je dobio zeleno svjetlo, a odobreno mu je i streljivo, novac naravno piše Slobodna Dalmacija. Među imenima koja se spominju kao moguće akvizicije Bilih je i veznjak Slobode Amer Ordagić.
Vezni igrač Slobode iz Tuzle, lani je došao iz Zvijezde iz Gradačaca, a tražili ga i Željo, Sarajevo, Zrinjski. Na cijeni je i nije prvi put da se spominje u vezi prelaska na Poljud, na kojem već razmišljaju o play offu Evropske lige i zbog čega dodatno planiraju pojačati ekipu.

Splićani su početkom prelaznog roka već doveli Zvonimira Kožulja iz Širokog koji se jako brzo nametnuo, te je sasvim sigurno otvorio vrata Poljuda i drugim igračima iz Premijer lige, a Oradgić svakako spada u red najboljih i najperspektivnijih.
NE,NE i NE !!
NECEEETE RAZBOJNICI :nene: :nene:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 02 avg 2016, 19:30

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Meni bi teze bilo kad bi on napustio Tusanj, nego sto me draga napustila. :rol:

Produziti mu ugovor, na kraju godine odigrati Europu i siguran sam da ga mozemo i iznad 1M prodati.
Ovakav se igrac radja jednom u 100 godina.
Poptisujem svaku rijec :thumbup:

Ako ga ne prodamo sada i on ovako nastavi, 1M nam se smijesi :thumbup:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 02 avg 2016, 19:42

wobly92 je napisao/la:Zecu nargilu.

Live iz Avenije
slika
:mrgreen:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :clap:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 02 avg 2016, 21:44

Pozitiva je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:
Medjutim ganjali su se drugi problemi poput reprograma od kojih nam je zavisila sudbina kluba
Al to nije predstavljalo prepreku kada se dovodio Haurdic i slicni njemu. Ovdje se prica o milionima i titulama, a mi nemamo covjeka koji je zaduzen za ove stvari koje sam naveo gore. A brat bratu, za 300 maraka bi nam to neko sa zadovoljstvom radio.
A u cemu je problem s Haurdicem? On doveden onako da ima neko bit i odron u ekipi? Doveli smo ga i promasili, na kraju sezone mu se zahvalili i to je to, ne moze se sa svakim igracem ubosti pogotovo ako se pazi i na finansije na sta se ocito pazilo na zimskom roku.
Sto se tice drugog dijela, to se slazem, ima mnogo stvari koje bi mogli uraditi ali Azmir se fokusirao samo na goruce probleme koji su bili bitni za opstanak kluba. Sigurno da je Azmir svjestan da u mnogim poljima kaskamo i u buducnosti kako budemo rjesavali mnoge stvari tako ce doci na red i marketing, web stranica i sl. Da li je ovo ispravan nacin, ili je ispravan nacin uporedo ''dizati'' iz mrtvih apsolutno sve segmente kluba ne znamo, uprava se odlucila za svoj put kojeg treba postovati.
Najbitnije je da sportski segment ne kaska ;)
Nad tobom sunce najljepše sja

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 02 avg 2016, 21:45

katarakta je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
Suljo20002 je napisao/la:Mehmedagic,Azir,Piric,Zec,Hadzic,Veseli,Killer,Todorovic...
Svi danas puse nargilu u aveniji.Slusam malo pricu i sad Zec zove Bobica da dođe sa Dzidicem i Karicem.Kaze Bobic : Yebo vas nargila odo ja listic popunit :urnebes:
Hajd sto oni sjede na nargili al sto ti pa nisi seljak? :rol:

Mehmedagic, Kostic i Subic veceras zajedno u gradu;
Veseli i Stjepanovic standardno zajedno .
Subic ba nema grama viska, prespreman je na prvi pogled ne bi cudilo da se naigra u Sirokom :)
Kako ce Subic imat viska, osusio se gotov :D
Ja sam tad sjedio u Sezamu odmah do onih sarenih stolica :zviz:
A Zec samo nek pusi ono sranje od jagode ...

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 02 avg 2016, 21:47

Treba zavrsiti i ta prica oko nargile, nek radi sta god hoce sa svog zivota, moze uzimati to i opet letiti terenom kada udje u igru. Previse te stvari poput cigara, alkohola pa i nargile navijaci u svijetu uzimaju za ozbiljno.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 02 avg 2016, 21:49

Ja sam za druzenje uvijek. Evo sace tekma pa ajmo zajedno na tribinu :mrgreen:
Pice od mene :salut:
Ko je pisao za sezonsku?da hoce uzet a ne moze?

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 02 avg 2016, 21:52

pinoglavi je napisao/la: A u cemu je problem s Haurdicem? On doveden onako da ima neko bit i odron u ekipi? Doveli smo ga i promasili, na kraju sezone mu se zahvalili i to je to, ne moze se sa svakim igracem ubosti pogotovo ako se pazi i na finansije na sta se ocito pazilo na zimskom roku.
Sto se tice drugog dijela, to se slazem, ima mnogo stvari koje bi mogli uraditi ali Azmir se fokusirao samo na goruce probleme koji su bili bitni za opstanak kluba. Sigurno da je Azmir svjestan da u mnogim poljima kaskamo i u buducnosti kako budemo rjesavali mnoge stvari tako ce doci na red i marketing, web stranica i sl. Da li je ovo ispravan nacin, ili je ispravan nacin uporedo ''dizati'' iz mrtvih apsolutno sve segmente kluba ne znamo, uprava se odlucila za svoj put kojeg treba postovati.
Ja još uvijek mislim da je bolje da smo Salema nahranili neg Haurdića što smo doveli, samo ne znam bil nam to moglo bit para. :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 02 avg 2016, 21:55

Heller je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la: A u cemu je problem s Haurdicem? On doveden onako da ima neko bit i odron u ekipi? Doveli smo ga i promasili, na kraju sezone mu se zahvalili i to je to, ne moze se sa svakim igracem ubosti pogotovo ako se pazi i na finansije na sta se ocito pazilo na zimskom roku.
Ja još uvijek mislim da je bolje da smo Salema nahranili neg Haurdića što smo doveli, samo ne znam bil nam to moglo bit para. :mrgreen:
Za nahraniti Salema nam bi i grad morao uletiti s parama :D

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 avg 2016, 21:56

nargile treba zakonom zabranit', kako me to samo nervira
ajde sto djeca furaju, ali kada vidim da i odrasli puse, hoce nesto da mi bude

a sto se tice fudbalera, ovo je Bosna i Hercegovina iliti balkan, naravno da ce igraci piti, pusiti i slicno

katarakta

Post Postao/la katarakta » 02 avg 2016, 22:33

Za mnoge stvari tehnicke prirode u klubu je odgovoran Vugdalic. Covjek dolazi iz medija i direktor je kluba a nama ne funkcionira sluzbena stranica.
Niko, niko, samo Sloboda

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 02 avg 2016, 22:36

katarakta je napisao/la:Za mnoge stvari tehnicke prirode u klubu je odgovoran Vugdalic. Covjek dolazi iz medija i direktor je kluba a nama ne funkcionira sluzbena stranica.
Može on biti i mesar ali ne mora značiti da je zadužen da igrači imaju svježe meso kod kuće. A da nas gura kroz OBN, gura, to se mora priznati :D

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 02 avg 2016, 22:48

Gledam ovaj Ludogorets protiv Zvezde sve sami brazilci i afrikanci.Al su zato igracine :tokralju: lete terenom i redom driblaju sve.Kad bi barem jednog doveli na krilo prosetali bi se ligom.

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 02 avg 2016, 22:49

Chinaglia je napisao/la:nargile treba zakonom zabranit', kako me to samo nervira
ajde sto djeca furaju, ali kada vidim da i odrasli puse, hoce nesto da mi bude

a sto se tice fudbalera, ovo je Bosna i Hercegovina iliti balkan, naravno da ce igraci piti, pusiti i slicno
Gradom se ne moze proc od onog smrada. Fuj :puke:

Mada Asim i Ademin su redovni kolko sam upratio. Hadzic i curu neku voda. :mrgreen:
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.