FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

katarakta

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la katarakta » 02 avg 2016, 15:47

Možda imamo više računa. Pa je neki i ostao blokiran :P
Niko, niko, samo Sloboda

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 02 avg 2016, 15:50

pustite te suplje price, ko zna koji je to racun i koliko ih jos imamo a da su blokirani..bivse uprave su se snalaziole i koristile sve moguce pravne radnje.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 02 avg 2016, 15:50

katarakta je napisao/la:Možda imamo više računa. Pa je neki i ostao blokiran :P
Ima eno i Zeljo na listi nekih racuna blokiranih,cijela drzava je blokiran ybg :urnebes:
Slanakrv@ je upravu,pitaj boga odakle je to .
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 02 avg 2016, 15:53

Jedan obični radnik danas ima po 2 ili više računa, kako da jedan klub onda nema. Diže se prašina i panika neosnovano, bez razloga po ko zna koji put. Opustite se, u petak utakmica.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 02 avg 2016, 15:53

A ide mi vise na k..... . Cim nesto neko napise picnu pitanja i konstatacije ( kad,kako,opet,treba ovo ili ono) . Sloboda je zadnjih 10 god poslovala naj manje preko 70 racuna. I sta se vise primate portalskih natpisa itd. Jedan i klupski pravi racun funkcionise. Ja u bakama imam tri racuna pa je jedan blokiran. J... Ti racun. Aj zdravo
Zadnja izmjena: xeksor, dana/u 02 avg 2016, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 02 avg 2016, 15:54

Tuzlanskoj Slobodi, koja je ovo ljeto predstavljala BiH u Europa ligi, blokiran je jedan račun.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 avg 2016, 15:57

Dobro je, ko zna sta su ovi prije Azmira radili.
Ovi novinari koji su pisali su pogrijesili i naveli FK Sloboda, neke nisu. A kada se tamo u dokumentu pogleda nema koga nema od klubova iz BiH i kakvih sve racuna nema .

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 02 avg 2016, 15:59

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Tuzlanskoj Slobodi, koja je ovo ljeto predstavljala BiH u Europa ligi, blokiran je jedan račun.
Ma druze pusti ih neznaju citat. Kad se pise pozitivno dva tri posta i kra, a kad je negativaaa 5 stranica

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 02 avg 2016, 16:22

xeksor je napisao/la:A ide mi vise na k..... par maloumnika . Cim nesto neko napise picnu pitanja i konstatacije ( kad,kako,opet,treba ovo ili ono) . Sloboda je zadnjih 10 god poslovala naj manje preko 70 racuna. I sta se vise primate portalskih natpisa itd. Jedan i klupski pravi racun funkcionise. Ja u bakama imam tri racuna pa je jedan blokiran. J... Ti racun. Aj zdravo
Smrdo jedan, reci nam tako u lice da smo maloumnici, samo zato sto pitamo o cemu je rijec i imamo fobiju vise od blokade racuna i Azmirovog odlaska.

Jebote, jesu momcici postali divlji otkako imaju slobodu tipkanja, to vise ne bira nacin da uskoci na forum i vrijedja.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 02 avg 2016, 16:25

Beduin je napisao/la:
xeksor je napisao/la:A ide mi vise na k..... par maloumnika . Cim nesto neko napise picnu pitanja i konstatacije ( kad,kako,opet,treba ovo ili ono) . Sloboda je zadnjih 10 god poslovala naj manje preko 70 racuna. I sta se vise primate portalskih natpisa itd. Jedan i klupski pravi racun funkcionise. Ja u bakama imam tri racuna pa je jedan blokiran. J... Ti racun. Aj zdravo
Smrdo jedan, reci nam tako u lice da smo maloumnici, samo zato sto pitamo o cemu je rijec i imamo fobiju vise od blokade racuna i Azmirovog odlaska.
xeksor je 100% u pravu s time da ne bih upotrijebio izraz maloumnici, previše mi je blag.

Pored većine normalnih Slobodaša, ovdje obitava i jedna prava plejada glupana.
tuzlanska Sloboda

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 02 avg 2016, 16:29

Umjesto da se raja druzi, ko nas par pojedinaca, oni jedva cekaju vrijedjat jedno drugog.
Yebem vam kulturu. :D

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 02 avg 2016, 16:30

zlajci je napisao/la:
Beduin je napisao/la:
xeksor je 100% u pravu s time da ne bih upotrijebio izraz maloumnici, previše mi je blag.

Pored većine normalnih Slobodaša, ovdje obitava i jedna prava plejada glupana.
Zaboli me ba za onima koji psuju cim gubimo, a najglasniji kad povedemo, njihova stvar. I sam sam to osudio. Ali uleti covjek i odmah vrijedja samo zato jer pitam otkud zablokiran racun. Neka svoje kod kuce naziva tim epitetima, mene nece.

PS. Do kad ce biti prodaja sezonskih, posto tek krajem mjeseca se vracam dole?

075 ❤

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 avg 2016, 16:36

Do 5. augusta valjda ..

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 02 avg 2016, 16:40

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Umjesto da se raja druzi, ko nas par pojedinaca, oni jedva cekaju vrijedjat jedno drugog.
Yebem vam kulturu. :D
Sjebao bi se koliko su neki "iznad nas" ovdje, bar u njihovim glavama ;)
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 02 avg 2016, 16:41

Sta je ovo pivara promijenila, sad nije vise "Moj klub, moj grad, moje pivo", nego " Moja zemlja, moj grad, moje pivo". :facepalm:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 02 avg 2016, 16:42

Ovdje izgleda vise nije dozvoljeno ni postaviti pitanje,ni diskutovati kada golman grijesi,kritike su zabranjene bilo kakvo misljenje ili izjava doceka se na noz vrijedjanje,ukoliko neko iznese misljenje ili kritiku napadaju u coporu vrijedjaju,,
Pusi kur..ac ba Zlaja i ti,dodjes samo pametovat momcima i vrijedjat nije ti prvi put,mozda neko i vise doprinosi voljenom klubu od tebe pa ne dira nikoga niti pametuje neka pise ko sta hoce sta te boli k...forum je yebeni.
Ako ti sta nije jasno javi se na fcb slobodno yebi se ba
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 02 avg 2016, 16:44

Beduin je napisao/la:

Jebote, jesu momcici postali divlji otkako imaju slobodu tipkanja, to vise ne bira nacin da uskoci na forum i vrijedja.

Slusaj imam 40 godina i nije problem tevi leć u luce jer kad ti kazem neces opet skontat. Ako padas i ako ti zivot zavisi od azmira onda jarane bjezi os sporta.
Zadnja izmjena: xeksor, dana/u 02 avg 2016, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 02 avg 2016, 16:50

Ja sam samo reko kad momci naprave dobar rezultat onda 2-3 posta i kraj. A kad gube, kad se objave nebulize i gluposti na pirtalu onda 10 stranica. A ja povlacim za maloumnici. Al spicio me zivac. Neki portal ili pojedinac objavi glupost odmah pisete ko sta gde.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 02 avg 2016, 16:56

xeksor je napisao/la:
Beduin je napisao/la:

Slusaj maloumnice imam 40 godina i nije problem tevi leć u luce jer kad ti kazem neces opet skontat. Ako padas i ako ti zivot zavisi od azmira onda jarane bjezi os sporta.
E onda ti ukucane svoje nazivaj maloumnicima, odlican si primjer mladjima.

I da, Sloboda zavisi od Azmira i tako ce jos dugo da bude, nazalost. A nama kojima je stalo do Slobode normalno je da se brinemo, neko to ispoljava hladnokrvnoscu i stalozenoscu, neko to emotivnije dozivi. U biti, zelimo znati sta se desava u i oko kluba, koliko je to moguce, i svi imamo isti cilj - dobrobit Slobode.

EDIT: i ja povlacim svaku svoju losu rijec, ali zaista me mrzi citati vrijedjanje, bespotrebno.
Eto opet smo drugovi. :)

075 ❤

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 02 avg 2016, 17:05

Hajduk kreće u lov na tri, četiri nova igrača, sportski direktor Mario Branco je dobio zeleno svjetlo, a odobreno mu je i streljivo, novac naravno piše Slobodna Dalmacija. Među imenima koja se spominju kao moguće akvizicije Bilih je i veznjak Slobode Amer Ordagić.
Vezni igrač Slobode iz Tuzle, lani je došao iz Zvijezde iz Gradačaca, a tražili ga i Željo, Sarajevo, Zrinjski. Na cijeni je i nije prvi put da se spominje u vezi prelaska na Poljud, na kojem već razmišljaju o play offu Evropske lige i zbog čega dodatno planiraju pojačati ekipu.

Splićani su početkom prelaznog roka već doveli Zvonimira Kožulja iz Širokog koji se jako brzo nametnuo, te je sasvim sigurno otvorio vrata Poljuda i drugim igračima iz Premijer lige, a Oradgić svakako spada u red najboljih i najperspektivnijih.
NE,NE i NE !!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.