Ma totalno nesretan golvedoz je napisao/la:I okliznu se na kraju...jopaa7 je napisao/la:Odlicno Osijek stoji u prvih pola sata, samo tako

Ma totalno nesretan golvedoz je napisao/la:I okliznu se na kraju...jopaa7 je napisao/la:Odlicno Osijek stoji u prvih pola sata, samo tako
Upravo tako.A regionalna je svakako nepotrebna i nepozeljna.virtuoz je napisao/la:HNL bi mogao biti vrlo dobra liga kad bi se ocistila od kriminala. Trenutno je mocvara u kojoj se pobjednik zna i prije pocetka, to sto kvalitet igraca nije los ne znaci da se ne radi o jednoj od najdosadnijih liga na svijetu.
Ohandza kažeš? Hajduk se ne šaliSignore je napisao/la:Split - 0vedoz je napisao/la:Splitski derbi danas... prognoze?
Hajduk - gol po pola sata igre Ohandze
Rekoh javedoz je napisao/la:Ohandza kažeš? Hajduk se ne šaliSignore je napisao/la:Split - 0vedoz je napisao/la:Splitski derbi danas... prognoze?
Hajduk - gol po pola sata igre Ohandze
Šta se tek onda sve Dinamo treba zapitat što se tiče lige, u pretkolima za LP igraju koliko je dovoljno...Signore je napisao/la:Mogu biti zahvalni svim svecima na nebesima sto imaju Ohandzu, ali se trebaju zapitati sta to ne stima i kako to vec nekoliko utakmica u nizu rijesi jedan te isti igrac koji u igru udje s klupe nespreman.
I to je prica za raspraviti, ali me tjesi cinjenica da u svaku sezonu ulaze ovako. Igraju lose, pobjedjuju jedva ili cak i ne pobjedjuju jer su znali igrati remije s nekim anonimusima s istoka i slicno. Valjda ce dobiti veceras, jos kad bi zaigrali lijep nogomet bilo bi ekstra.vedoz je napisao/la:Šta se tek onda sve Dinamo treba zapitat što se tiče lige, u pretkolima za LP igraju koliko je dovoljno...Signore je napisao/la:Mogu biti zahvalni svim svecima na nebesima sto imaju Ohandzu, ali se trebaju zapitati sta to ne stima i kako to vec nekoliko utakmica u nizu rijesi jedan te isti igrac koji u igru udje s klupe nespreman.
Naravno mislim samo na početak ove sezone, inače bi se Hajduk nešto zapitkivao proteklih 11 godina
Signore je ili naivan ili slijep. Rijeka ne bi rijesila prvenstvo prije kraja, svi znaju i zasto, makar za Dinamo igrali osnovnoskolci iz 5.CSignore je napisao/la: I to je prica za raspraviti, ali me tjesi cinjenica da u svaku sezonu ulaze ovako. Igraju lose, pobjedjuju jedva ili cak i ne pobjedjuju jer su znali igrati remije s nekim anonimusima s istoka i slicno. Valjda ce dobiti veceras, jos kad bi zaigrali lijep nogomet bilo bi ekstra.
Za HNL mislim da treba samo da se trznu, nadju motivaciju i jaci su od sviju. Blizi se gostovanje na Poljudu, a do Kantride vec ima vremena da se ekipa jos uigra, jer mora, Rijeka izgleda odlicno i Rijeka ce rijesiti prvenstvo prije kraja ako Dinamo nastavi ovako.
Ni slijep, ni naivan, ali ovom Dinamu pet sudackih organizacija ne bi pomoglo da osvoji 2.HNL, a ne 1.HNL. Vjerojatno nisi gledao utakmicu protiv Belupa. Ono je ocaj svih ocaja.virtuoz je napisao/la: Signore je ili naivan ili slijep. Rijeka ne bi rijesila prvenstvo prije kraja, svi znaju i zasto, makar za Dinamo igrali osnovnoskolci iz 5.C
Signore je sve ok rekao, da Benkoviću nije sjela onako bilo bi gusto. Virtuoz će da likuje na ovaj svoj posto kad se Dinamo trgne i opet preuzme prvo mjestoSignore je napisao/la:Ni slijep, ni naivan, ali ovom Dinamu pet sudackih organizacija ne bi pomoglo da osvoji 2.HNL, a ne 1.HNL. Vjerojatno nisi gledao utakmicu protiv Belupa. Ono je ocaj svih ocaja.virtuoz je napisao/la: Signore je ili naivan ili slijep. Rijeka ne bi rijesila prvenstvo prije kraja, svi znaju i zasto, makar za Dinamo igrali osnovnoskolci iz 5.C
Prvom gospodinu Hrvatske.KingJamesMVP je napisao/la:O kojem Jakovu je riječ, ne razumijem?
Rijeka dobije dva Marica i zapita se kao Toplak u Vinkovcima, sto mi rade, zasto me ubijaju?Signore je napisao/la:Ni slijep, ni naivan, ali ovom Dinamu pet sudackih organizacija ne bi pomoglo da osvoji 2.HNL, a ne 1.HNL. Vjerojatno nisi gledao utakmicu protiv Belupa. Ono je ocaj svih ocaja.virtuoz je napisao/la: Signore je ili naivan ili slijep. Rijeka ne bi rijesila prvenstvo prije kraja, svi znaju i zasto, makar za Dinamo igrali osnovnoskolci iz 5.C
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.