A usput gvožđe, nije gvozdže

Dobar tim, o dva tri igrača se može diskutovati, ali suština je tu. Još uvijek ne mogu da prežalim što nije Crnkića bilo ni na glasanju.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Mislim da je poštenije da i ostali izabrani dobiju po 1 bod. Evo zašto: može se desiti (teoretski) da F. Čavka od 32 kola svih 32 puta bude u idealnih 11 a da nema nijednog boda na listi igrača godine (ovako bi imao 32). Dok recimo R. Đurđevčević bude samo 10 puta u timu kola i svih 10 recimo igrac kola sto je 100 bodova npr. U svakom slucaju to je vas izbor i nije los nacin al mislim da je ovaj optimalniji.aleksandar_veliki je napisao/la:Glasamo par sati, a vec imamo preko 20 glasova. Dobro prolazno jer proslo kolo je bilo ukupno 39 glasova. Hvala svima i jos jednom hvala na prijedlozima. Vidjet cemo za bodovanje ovdje od iduceg kola. Sto se tice redakcijskog bodovanja onaj s najvise bodova ce biti igrac sezone, a u timu sezone ce biti oni koji po pozicijama najvise puta budu u timu kola. Mislim da je to ok? Ako imate raje na forumu pozovite ih da ucestvuju u izboru jer sto vise glasova izbor je relevantniji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.