43,44 mislimxavi26 je napisao/la:koja minuta utakmice je bila?solinas je napisao/la:Pa neznam sta hoces,upravu je covjek mogao je mirne duse svirat,zasto nije samo on zna.
Pogledaj snimak pa prosudi sam.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Karacic Branko je vrlo realan.
Moze Siroki uzeti bod na Grbavici. To je utakmica koja moze napraviti preokret, vratiti pravi put. Nema sumnje da ce odraditi na najbolji nacin. Sa Zeljom se moze igrati, fino, korektno. To su tekme koje odlucuju detalji, milimetri.Na pojačanjima svaki trener inzistira, međutim ja sam malo kasnio, ne samo s pojačanjima, nego i nekim drugim stvarima koje su za dublju analizu. Dat ću sve od sebe, zato sam i doveden, ali isto tako moraju ljudi iz kluba znati koji su igrači u klubu i koje bi ambicije trebale biti realne.
Nije Karačić nakon novog remija bježao od konstatacije da je "Široki u krizi igre i rezultata", ali mu je gledajući naprijed prema idućem izazovu pogled ipak bljesnuo - na Grbavici ih čeka Željezničar.
"Oni su blagi favorit, ali u derbijima to nije toliko ni važno", zaključio je Karačić
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
- Evolve
- Kontakt:
Ma nakon dvije ove utakmice, Vitez i Sloboda, posebno ova zadnja, gdje imas 2:0 na pol, komotnu situaciju, i onda udjes onakobu drugo pol, tesko ce bit nama protiv Zelje...
Za ambicije kluba i navijaca, neki igraci koji trenutno igraju u klubu, u prvih 11 jednostavno nema mjesta. Oni igraju na svom maximumu, i to nije jednostavno dovoljno za rezultat. Treba mjenjat, nema druge, pocevsi od katastrofalne obrane, loseg i netalentiranog veznog reda (prema naprijed tu mislim) i neucinkovitog napada.
Za ambicije kluba i navijaca, neki igraci koji trenutno igraju u klubu, u prvih 11 jednostavno nema mjesta. Oni igraju na svom maximumu, i to nije jednostavno dovoljno za rezultat. Treba mjenjat, nema druge, pocevsi od katastrofalne obrane, loseg i netalentiranog veznog reda (prema naprijed tu mislim) i neucinkovitog napada.
NK Široki Brijeg
- Beduin
- Kontakt:
Mi znamo koga mi j3bemo.amorovski je napisao/la:Ko vas yebe... Mogo je i mirne glave Sarajevu protiv Slobode svirat, pa nije.solinas je napisao/la:Pa neznam sta hoces,upravu je covjek mogao je mirne duse svirat,zasto nije samo on zna.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Nego, u kojem kolu Karacic daje/dobija otkaz i ko dolazi, Musa? Mislim da bi ovo bila zanimljiva ponuda i nasim kladionicama, hhh.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Nema sumnje da ce Karo i od tih netalentiranih izvuci maksimum. Najvaznije je ne izgubiti, mozda je dobro sto ce se na Grbavici vidjeti ima li force u toj ekipi, slobodnih igraca ima, moze se dovesti, Ivor Witzer bi bio vrlo dobro rjesenje.Evolve je napisao/la:Ma nakon dvije ove utakmice, Vitez i Sloboda, posebno ova zadnja, gdje imas 2:0 na pol, komotnu situaciju, i onda udjes onakobu drugo pol, tesko ce bit nama protiv Zelje...
Vita est militia
- Evolve
- Kontakt:
Beduin je napisao/la:
Nego, u kojem kolu Karacic daje/dobija otkaz i ko dolazi, Musa? Mislim da bi ovo bila zanimljiva ponuda i nasim kladionicama, hhh.
Boljeg trenera, sobzirom na tu nasu klupsku politiku koja je svima poznata necemo dovest, to je sigurno. Treba ga pustit da radi, dovest mu igraca da ima scim radit, nista drugo. Ako ga puste tj otpuste, nek se svi kolektivno je.bu, da se tako izrazim.
NK Široki Brijeg
Tako je jer ne mogu ja izmišljat toplu vodu i tvrdit nešto 100% kad penal nije dosuđen.solinas je napisao/la:Pa neznam sta hoces,upravu je covjek mogao je mirne duse svirat,zasto nije samo on zna.
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Uopce nema sumnje da ce Branko uspjeti korektno odraditi sezonu. Disciplina uvijek daje rezultat, a to nije upitno.Evolve je napisao/la:Beduin je napisao/la:
Boljeg trenera, sobzirom na tu nasu klupsku politiku koja je svima poznata necemo dovest, to je sigurno. Treba ga pustit da radi, dovest mu igraca da ima scim radit, nista drugo. Ako ga puste tj otpuste, nek se svi kolektivno je.bu, da se tako izrazim.
Vita est militia
listica krenula putem posuslja i brotnja sve mi se cini, svako ko ima razuman mozak to vidi realno...samo je pitanje dana njihovog kraha u bh fudbalu slicno kao i u kosarci, puno su nacionalno politicki orjentisani odlazak kljucnih ljudi i vlasti slijedi takav scenario da ce do utakmice sa nama dozivjet fijasko i sta ce bit kako ce biti to samo oni znaju, ocito je da su se okrenuli svinjskom i to je to...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Siroki ce mozda biti u narednih 10 godina losiji rezultatski od Zrinjskog ali sumnjam da ce propasti. Biti ce Siroki uvijek tu u borbi za Evropu.
Imaju infrastrukturu, samo je bitno da promijene transfer politiku jer ocito da daju dosta novca imenima koja ne pokazuju previse za taj novac, to su Pandza, Crnov i Sesar prije svih.
Prosle godine su bili prvi nakon 15 kola, a u konacnici izborili Evropu ispred Zelje i Sarajeva.
Isto tako sada ce im stici pojacanja sigurno, a trener im je top5 lige u najmanju ruku.
Nemaju ljudi dugova isto, imaju stadion koji je uslovniji od BB. Potrebno im je samo da ubodu prave igrace i tu im je mozda lose jer je Hr usla u EU pa se izbor smanjio.
Imaju infrastrukturu, samo je bitno da promijene transfer politiku jer ocito da daju dosta novca imenima koja ne pokazuju previse za taj novac, to su Pandza, Crnov i Sesar prije svih.
Prosle godine su bili prvi nakon 15 kola, a u konacnici izborili Evropu ispred Zelje i Sarajeva.
Isto tako sada ce im stici pojacanja sigurno, a trener im je top5 lige u najmanju ruku.
Nemaju ljudi dugova isto, imaju stadion koji je uslovniji od BB. Potrebno im je samo da ubodu prave igrace i tu im je mozda lose jer je Hr usla u EU pa se izbor smanjio.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 02 avg 2016, 12:21, ukupno mijenjano 1 put.
Vrlo moguce da si u pravu. Za neutralne promatrace situacija izgleda upravo tako kako si opisao.Rule_hz je napisao/la:listica krenula putem posuslja i brotnja sve mi se cini, svako ko ima razuman mozak to vidi realno...samo je pitanje dana njihovog kraha u bh fudbalu slicno kao i u kosarci, puno su nacionalno politicki orjentisani odlazak kljucnih ljudi i vlasti slijedi takav scenario da ce do utakmice sa nama dozivjet fijasko i sta ce bit kako ce biti to samo oni znaju, ocito je da su se okrenuli svinjskom i to je to...
Slabi ste vi yebaci kad vas neke Gabele izbace iz lige, pa primate od Bratstva i Radnickog kitu u usta jednu godinu, sve dok vam se Husic nije pojavio u klubu. Filijala cete postat Slogi iz Siminog Hana, samo ako nastavi najlosija navijacka grupa u BiH(Fukare) ovako bahato se ponasat prema gospodinu Husicu. Pozz yebacima sto ne mogu proc ni prvo pretkolo EL. I niste za boljeg.Beduin je napisao/la:Mi znamo koga mi j3bemo.amorovski je napisao/la:Ko vas yebe... Mogo je i mirne glave Sarajevu protiv Slobode svirat, pa nije.solinas je napisao/la:Pa neznam sta hoces,upravu je covjek mogao je mirne duse svirat,zasto nije samo on zna.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Jesi nam spustio.
Vama eto tuzlanska kita ne izlazi iz usta.
Pakas vam bridi od prosle sezone.
Vama eto tuzlanska kita ne izlazi iz usta.
Pakas vam bridi od prosle sezone.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Oh, pa tu je opet šampionsko, svemirsko Sarajevo. Divovi, lijepo vas je vidjeti opet.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Amorovski, otac... Objasnio čovjek
.... sarajlijica iz udžbenika

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Evolve
- Kontakt:
Kakvo Posusje, Brotnjo. Gluposti. Imamo tu neku pa rekao bih najvise igracku krizu. Zadnjih godinu dvije, igraci koji su pokazivali igre, tj dobre odlicne igre u drugim klubovima, dodju kod nas i odigraju 2/3 sezone ili ozljedjeni ili ispod svake moguce mjere. Greska uprave je, recemo ove sezone, losa pojacanja. Nemozes ti prodat jednog Zvonu, koji je klasa za ovu PL bio, i u zamjenu mu dovest igraca iz ekipe koja je ispala, koji nakraju krajeva i nije los igrac na tom nivou koji je igrala ta ekipa, al za nas, gdje su ciljevu puno veci, to nikako nemoze biti rjesenje. Zato nam se desava ovo sada,gdje jedan Wagner sa svojih 38godina mora "vuć" ekipu... Nedopustivo...Rule_hz je napisao/la:listica krenula putem posuslja i brotnja sve mi se cini, svako ko ima razuman mozak to vidi realno...samo je pitanje dana njihovog kraha u bh fudbalu slicno kao i u kosarci, puno su nacionalno politicki orjentisani odlazak kljucnih ljudi i vlasti slijedi takav scenario da ce do utakmice sa nama dozivjet fijasko i sta ce bit kako ce biti to samo oni znaju, ocito je da su se okrenuli svinjskom i to je to...
Mislim da je svima u klubu, od odgovornih ova zadnja utakmica pokazala da se nemoze napadat europa ili nedaj Boze titula sa trenutnom postavom. I Karacic je toga svjestan,zato i trazi nova pojacanja on sada. I sigurno ce ih i biti, samo se nadam puno boljem nego dosada.
NK Široki Brijeg
taj ti je veliki navijac Sarajeva sa podrucja TK i to ako se ne varam blizeg Tuzlistaragarda je napisao/la:Amorovski, otac... Objasnio čovjek :tokralju: :tokralju:.... sarajlijica iz udžbenika :tokralju: :tokralju: :tokralju:
nemam vise sta dodat' :mrgreen:
Ma opušteno vazdashzna je napisao/la:Oh, pa tu je opet šampionsko, svemirsko Sarajevo. Divovi, lijepo vas je vidjeti opet.

@solinas ma i nije fazon da vam spustim ocam. De mi samo kaži od kad pratiš PLBiH, eto molim te. Garant se ne sjećaš trpanja prije vašeg ispadanja, pa onda trica na Koševu, pa dvica u TZ. Usponi i padovi se dešavaju. A dabogda vam isti bogalj došo ko nama Ješić i da vam on otjera Zebu i ove standardne, a dovede debile. Pa vi bi opet ispali

Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
BayernChinaglia je napisao/la:taj ti je veliki navijac Sarajeva sa podrucja TK i to ako se ne varam blizeg Tuzlistaragarda je napisao/la:Amorovski, otac... Objasnio čovjek![]()
.... sarajlijica iz udžbenika
![]()
![]()
nemam vise sta dodat'

Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Evolve je napisao/la:Kakvo Posusje, Brotnjo. Gluposti. Imamo tu neku pa rekao bih najvise igracku krizu. Zadnjih godinu dvije, igraci koji su pokazivali igre, tj dobre odlicne igre u drugim klubovima, dodju kod nas i odigraju 2/3 sezone ili ozljedjeni ili ispod svake moguce mjere. Greska uprave je, recemo ove sezone, losa pojacanja. Nemozes ti prodat jednog Zvonu, koji je klasa za ovu PL bio, i u zamjenu mu dovest igraca iz ekipe koja je ispala, koji nakraju krajeva i nije los igrac na tom nivou koji je igrala ta ekipa, al za nas, gdje su ciljevu puno veci, to nikako nemoze biti rjesenje. Zato nam se desava ovo sada,gdje jedan Wagner sa svojih 38godina mora "vuć" ekipu... Nedopustivo...Rule_hz je napisao/la:listica krenula putem posuslja i brotnja sve mi se cini, svako ko ima razuman mozak to vidi realno...samo je pitanje dana njihovog kraha u bh fudbalu slicno kao i u kosarci, puno su nacionalno politicki orjentisani odlazak kljucnih ljudi i vlasti slijedi takav scenario da ce do utakmice sa nama dozivjet fijasko i sta ce bit kako ce biti to samo oni znaju, ocito je da su se okrenuli svinjskom i to je to...
Mislim da je svima u klubu, od odgovornih ova zadnja utakmica pokazala da se nemoze napadat europa ili nedaj Boze titula sa trenutnom postavom. I Karacic je toga svjestan,zato i trazi nova pojacanja on sada. I sigurno ce ih i biti, samo se nadam puno boljem nego dosada.
pa dobro ja sam rekao da vi najbolje znate kuda vodi ova vasa situacija, pa cak i odlazak vam onog mije,mada opet se stece dojam da vam njegovim odlaskom tj nefunkcionisanjem od prosle sezone(ta neka politicko drtzavna tuzba pojma nemam nit me zanima). Ocigledno da je povucena rucna sto se tvog kluba tice, nedostatak novca tj pojacanja za evropu(slucaj bikirina), mozda je taj nadovjestaj odlaska malog kozulja za kojeg ste milion hladno uzet vi ga raspalom hajduku dajete na rate nidje veze. ja kazem bar ono sto vidim vec ste poceli gubiti dah, iako znam da cete nas uzet kakvi god bili(nas kompleks na pecari kao i u zenici) vidim wagner otisao u godine dobro i mnogi drugi igraci poput brekala pandze sesara i slicnih vise nisu na tom nivou sto kako zasto ne znam, mislim da je dosao krah vase transfer politike, i sad cete biti primorani na regoinzaciju tj smjenu generacija, i sam kazes za pojacanja iz ekipa poput viteza idt a svinjski vam uzima onog pehara koji je po meni jako zahvalan igrac al eto kazem svoje vidjenje i misljenje.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.