Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Ma sramota bi bila, stvarno
, ali ne bi me čudilo...

Šta očekivati od nesposobnih ljudi da nam obezbjede prenose naših klubova na Tv-u, ma to je previše za njih. 

- theboss_RD07
- Kontakt:
Al citajuci ove vase komentare cini mi se, kad bi se PL pocela prenositi na TV, pola vas nebi doslo na stadion itd :O svi bi gledali tekmu kod kuce :O
Al opet bilo be totalno extra kad bi se mogle gledati na TV-u

⭐
- theboss_RD07
- Kontakt:
jbt na tv mozes gledat samo dijelove tekmi na BHT Sportu nedjeljom -.- i to moras cekati do 11 sati navecer O.O
⭐
Pa dobro, ne možemo svi ići na gostovanjatheboss_RD07 je napisao/la:Al citajuci ove vase komentare cini mi se, kad bi se PL pocela prenositi na TV, pola vas nebi doslo na stadion itd :O svi bi gledali tekmu kod kuce :O

dali neko zna stav euromedie,dali ce ove godine imati "derbi kola" i prenositi utakmice premijer lige?
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

- TitleMaster
- Kontakt:
Starno neznam ali meni je ovo sa Derbijem kola bila prava stvar. Trebalo bi to da bude obaveza svih klubova da se omogući snimanje svake utakmice ako hoćeš da igraš u PL pa će se tako i dobiti puno na kvaliteti samih utakmica. Ili skuplja varijanta napraviti jedan kanal koji bi pratio dešavanja u BiH sportu opčenito. Mislim da bi se tim više raje zainteresovalo za ovu ligu.
- badblueboylivno
- Kontakt:
ma tu se nema šta pitati klubova, bar ne na ovakav način, eeeej, Čelik en da da se prenose utakmice jer želi više ljudi privući na tribine
da je Savez pravi, to bi oni trebali dogovarati... ili da se osnuje Udruženje Premijerligaša, što postoji u cijelom svijetu, osim kod nas, pa da se onda dogovara, da jedan klub ne može sam donijeti odluku
dogovore se s jednom (dvije, tri) televizijom, i svako kolo ide određeni broj utakmica na TV... i dogovori se raspored utakmica, a ne kao sada, kad imamo 3-4 termina... televizije plaćaju klubovima određeni novac, i svi sretni svi zadovoljni
ali to mi se čini daleko kao ulazak BiH u EU
da je Savez pravi, to bi oni trebali dogovarati... ili da se osnuje Udruženje Premijerligaša, što postoji u cijelom svijetu, osim kod nas, pa da se onda dogovara, da jedan klub ne može sam donijeti odluku
dogovore se s jednom (dvije, tri) televizijom, i svako kolo ide određeni broj utakmica na TV... i dogovori se raspored utakmica, a ne kao sada, kad imamo 3-4 termina... televizije plaćaju klubovima određeni novac, i svi sretni svi zadovoljni

Hayley <3
Nemoj iznosit lazi, Celik je uvijek prvi ili medju prvima potpisivao da se utakmice prenosebadblueboylivno je napisao/la:ma tu se nema šta pitati klubova, bar ne na ovakav način, eeeej, Čelik en da da se prenose utakmice jer želi više ljudi privući na tribine
- badblueboylivno
- Kontakt:
ma dobro sad, nisam mislio izrazito na Čelik, nego sam se njega prvog sjetio
isto tako sam mogao staviti ŠB ili BBL

Hayley <3
Već mi se gade naše TV kuće, iznova.
Garant neće prenosit ni Želju, kad ne prenose Zrinjskog ni Širokog...Žalosno
Garant neće prenosit ni Želju, kad ne prenose Zrinjskog ni Širokog...Žalosno
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Davno rekoh strah me za ljoŽetov prenos kao što Ayan reće Zrinjskog i Širokog ne prenose. 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- badblueboylivno
- Kontakt:
prenosit će Želju, a i ostale domaćeHamo je napisao/la:Davno rekoh strah me za ljoŽetov prenos kao što Ayan reće Zrinjskog i Širokog ne prenose.

Hayley <3
Mene brinu gostujuće... 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
E tek Široki ne mozes staviti u ligi jer je uvijek jedini ustupao besplatno svoje prijenose, samo da se prenosi i poveca kvalitet i regularnost, i prvi ili medju prvim pristajao na takvo sto i trazio, bez nekih uvjeta ili ''ja bi da me se tu u gostima prenosi, a nemoj mi ovdje kuci kad mi treba pobjeda'' fora.badblueboylivno je napisao/la:ma dobro sad, nisam mislio izrazito na Čelik, nego sam se njega prvog sjetioisto tako sam mogao staviti ŠB ili BBL
...Život za Široki...
BHT prenosi siroki-olimpija u cetvrtak
- badblueboylivno
- Kontakt:
pa kažem "... isto tako sam mogao staviti ŠB ili BBL..."ŠB_Fidelis je napisao/la:E tek Široki ne mozes staviti u ligi jer je uvijek jedini ustupao besplatno svoje prijenose, samo da se prenosi i poveca kvalitet i regularnost, i prvi ili medju prvim pristajao na takvo sto i trazio, bez nekih uvjeta ili ''ja bi da me se tu u gostima prenosi, a nemoj mi ovdje kuci kad mi treba pobjeda'' fora.badblueboylivno je napisao/la:ma dobro sad, nisam mislio izrazito na Čelik, nego sam se njega prvog sjetioisto tako sam mogao staviti ŠB ili BBL
ali dobro, nije važno sad... važnije je da se skoncentriramo i navijamo za ŠB u četvrtak

Hayley <3
Ko li ce im raditi prenos,ova trojica sto prenose fudbal su u JAR.Interista je napisao/la:BHT prenosi siroki-olimpija u cetvrtak

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- badblueboylivno
- Kontakt:
u JAR-u?Devil je napisao/la:Ko li ce im raditi prenos,ova trojica sto prenose fudbal su u JAR.Interista je napisao/la:BHT prenosi siroki-olimpija u cetvrtak
ja mislio da prenose iz Sarajeva, reko ne bacaju pare bezveze
pa imaju komentatora
Spaho, Šuko, Babić, onaj Srbin šta skače po hodnicima kad je Hrvatska izgubila od Turske, Ahmetović... to ih je pet... ako su tri dolje, dva su ovamo, valjda je jedan slobodan

Hayley <3
da od 1/4 finala su tamo.Suko,Kristic i mislim da je Spaho otisao.badblueboylivno je napisao/la:u JAR-u?Devil je napisao/la:Ko li ce im raditi prenos,ova trojica sto prenose fudbal su u JAR.Interista je napisao/la:BHT prenosi siroki-olimpija u cetvrtak
ja mislio da prenose iz Sarajeva, reko ne bacaju pare bezveze
pa imaju komentatora
Spaho, Šuko, Babić, onaj Srbin šta skače po hodnicima kad je Hrvatska izgubila od Turske, Ahmetović... to ih je pet... ako su tri dolje, dva su ovamo, valjda je jedan slobodan
Babic?Jel to onaj sto ima kosulju da moze plivati u njoj tokom specijalnih emisija?

A imaju i onoga sto prenosi formulu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))