Moram te ispraviti, svako 34 godine, toliko su cekali na pobjedu na Kosevujurisicduska je napisao/la:Statistika ma neće ni on valjati kad dođe kod nas.
Ma jašta navikli ste svako 20 godina pobijedite u Sarajevu.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Moram te ispraviti, svako 34 godine, toliko su cekali na pobjedu na Kosevujurisicduska je napisao/la:Statistika ma neće ni on valjati kad dođe kod nas.
Ma jašta navikli ste svako 20 godina pobijedite u Sarajevu.
Kad spava, sanja sta sam mu na sokeru radio. Neka ga budnog.MocMahale444 je napisao/la:Neces oka sklopit od toliko kaHvica.
Ubio puru u njemu ajoker90 je napisao/la:Kad spava, sanja sta sam mu na sokeru radio. Neka ga budnog.MocMahale444 je napisao/la:Neces oka sklopit od toliko kaHvica.
Iddeološki? Enver Hoxha.Mouse je napisao/la:Kako se zove vodja ovih tuzlaka??
Na koji ti način dolaziš do svojih zaključaka gluho bilo...jurisicduska je napisao/la:Pljuvali krpića najstrašnije, danas kad nemaju boljeg on im je Bog otac. Hahahahahah
A Mahir Karić drugi špic, oni ni u najgorem Sarajevu nisu mjesta imali.
Sejfudin je najveća greška Slobode. Poslije Sarića. Čudi me da niste Kalasija doveli?
2 kile jedna dojka vaga, bujne grudi ali ima I glavu povelku.High je napisao/la:
PETRARKINA LAURA!
Krpic nije igrao jer se gurao taj isti Ahmetovic.jurisicduska je napisao/la:Čuj na osnovu čega, prije godinu ste pisali da je Ahmetović najbolji špic lige i da treba igrati za repku a krpić da nema mjesta na klupi, gurali onog žutog invalida. Sad odjednom krpić tata. Ukucaj na pdf Sloboda krpić u pretragu pa se malo podsjeti.
Kompleksi jakako. Pa mi smo Pink Floyd za vas, bolan nego ni smiješno.
Nasla je nakog celavca,voda je po gradu..uzivo isto bure hahahhaMocMahale444 je napisao/la:2 kile jedna dojka vaga, bujne grudi ali ima I glavu povelku.High je napisao/la:
PETRARKINA LAURA!
Šeki on the road again.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.