Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

High

Re: Chat

Post Postao/la High » 01 avg 2016, 18:53

Neutral je napisao/la:
High je napisao/la:
Neutral je napisao/la:...
Vidi starog forumaša. :kafa:
Đe si stari mod
Devera se. :) Gdje se izgubi? Kako zdravlje?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 01 avg 2016, 19:01

Kawhi je napisao/la:slika
Debilniju sliku odavno nisam vidio. Koliko si puta posjetio Maroko? Tunis? Alzir? Egipat?

Znam mnoge ljude u mom okruzenju koji redovno pale za takve destinacije I nikad nisu imali mrvicu loseg iskustva a uopste nisu muslimani.

Uostalom, kakve veze ti ljudi u USA imaju sa odnosom Saudijaca ili nekog XY prema strancima? Sliku kao da je pravio trinaestogodisnjak.

Rasisticke fore furaj negdje drugo, ne treba meni psihoanaliza da zakljucim kolikovje covjek poput Trumpa zaostao. Amerikanac zarobljen u Saudijskom mozgu.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 avg 2016, 19:07

Dobar sve pet. Čitao sam tu i tamo nešto, onda upratih anti-islamski post nobine iz olova ili odakle je već, pa rekoh da se logiram i napišem nešto. Kad upadoh, vidjeh da mi je među gnjavatore, tako da mi se i ne da pisati protiv pijandure kome je loše u većinsko muslimanskoj državi (BiH), a kopira tvitove od Trumpa. Mozak, šta ćeš. Naravno post sam prijavio, ali liberal nije djelovao, šta ćeš.

Ide li se na utakmice Želje?

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 01 avg 2016, 19:15

Bagro baci mi neku jaku rimu da kevicu ocaram
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

High

Post Postao/la High » 01 avg 2016, 19:16

Neutral je napisao/la:Dobar sve pet. Čitao sam tu i tamo nešto, onda upratih anti-islamski post nobine iz olova ili odakle je već, pa rekoh da se logiram i napišem nešto. Kad upadoh, vidjeh da mi je među gnjavatore, tako da mi se i ne da pisati protiv pijandure kome je loše u većinsko muslimanskoj državi (BiH), a kopira tvitove od Trumpa. Mozak, šta ćeš. Naravno post sam prijavio, ali liberal nije djelovao, šta ćeš.

Da prati Fatmira Alispahića, bio bi pronicljiviji i razumniji. :kafa: Čuj utakmice Želje, gdje me među njih ubaci? :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 01 avg 2016, 19:25

:think:

[youtube][/youtube]
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 avg 2016, 19:35

High je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Dobar sve pet. Čitao sam tu i tamo nešto, onda upratih anti-islamski post nobine iz olova ili odakle je već, pa rekoh da se logiram i napišem nešto. Kad upadoh, vidjeh da mi je među gnjavatore, tako da mi se i ne da pisati protiv pijandure kome je loše u većinsko muslimanskoj državi (BiH), a kopira tvitove od Trumpa. Mozak, šta ćeš. Naravno post sam prijavio, ali liberal nije djelovao, šta ćeš.

Da prati Fatmira Alispahića, bio bi pronicljiviji i razumniji. :kafa: Čuj utakmice Želje, gdje me među njih ubaci? :mrgreen:
Ma zezam se, ali priznaj da si jeo ćevape u Želji.

Kakav Fatmir, spamao je toliko fb da sam se izbrisao tamo, nisam mogao trpiti stalno pitanje za lahku noć. Fatmir mnogo toga dobrog kaže, ali zna ga presrat da prostiš kao niko.

High

Post Postao/la High » 01 avg 2016, 19:37

Neutral je napisao/la:
High je napisao/la:

Ma zezam se, ali priznaj da si jeo ćevape u Želji.

Kakav Fatmir, spamao je toliko fb da sam se izbrisao tamo, nisam mogao trpiti stalno pitanje za lahku noć. Fatmir mnogo toga dobrog kaže, ali zna ga presrat da prostiš kao niko.
Nisam, niti ću ikad! :mrgreen: Pitanja za lakhu noć vrhunac su didaktičnosti i ulititarizma. :kafa:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 avg 2016, 19:43

Hoće li mu dati ikad da doktorira. Afera doktorat u Sarajevo je vrhunac telenovele made in Bosnia.

High

Post Postao/la High » 01 avg 2016, 19:44

Poslije one sage, sumnjam, a i Rizvanbegović je u penziji.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 01 avg 2016, 19:48

Dok mi razglabamo o dodou,alispahicu i inim oyebima evo kako se svijet zabavlja
[youtube][/youtube]
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 avg 2016, 19:50

Ja bih volio gledati emisiju Fatmir Alispahić i Nino Raspudić. Inače ako voliš Fatmira, prati redovno ****.info, imaš rubrike 1, 2 i 3 entitet, znači prekucali su sve moguće što se može prekucati, a forum je tako zanimljiv za čitati da je to obavezno štivo pred spavanje.

Pa uživam i ja, samo što to ne snimam nego slikam, većinu stavljam na instagram :kafa:

High

Post Postao/la High » 01 avg 2016, 19:52

Izuo bi ga Fatmir i još ga krvavog bacio pred giljotinu.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 01 avg 2016, 19:53

madridist je napisao/la:Dok mi razglabamo o dodou,alispahicu i inim oyebima evo kako se svijet zabavlja
[youtube][/youtube]
Ne možeš Alispahića porediti s Dodoom i inim. On nam treba svima biti inspiracija i uzor.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 02 avg 2016, 00:06

Koliko je moguće uci u minus na kartici ? Da li mi to moraju u banci odobriti ? Da li postoji neki rok do kojeg se moram izvaditi iz minusa ?

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 02 avg 2016, 01:20

jasmin10 je napisao/la:Koliko je moguće uci u minus na kartici ? Da li mi to moraju u banci odobriti ? Da li postoji neki rok do kojeg se moram izvaditi iz minusa ?
Ako imaš redovna primanja do 3 mjesečna, nema roka dok redovno primaš platu.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 02 avg 2016, 10:24

Heller je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:Koliko je moguće uci u minus na kartici ? Da li mi to moraju u banci odobriti ? Da li postoji neki rok do kojeg se moram izvaditi iz minusa ?
Ako imaš redovna primanja do 3 mjesečna, nema roka dok redovno primaš platu.
Ako npr udjem u minus 300 maraka, a za 10ak dana mi na račun legne 200, da li mogu podići tih 200 maraka ili će to služiti da da pokrije ovaj minus ?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 avg 2016, 11:43

Odobri ti banka koliko mozes da udjes u minus, ako predjes preko te odobrene cifre onda ti se narednom platom pokrije taj minus, moras paziti da ne probijes odobreni minus :)

Znaci zavisno od visine primanja koja imas ti oni mislim i postom jave koliko je odobreni minus ..

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 02 avg 2016, 12:29

Zvao sam ih, moram neke platne liste donijeti i ovjeriti i jos neke papire.Mislio sam da je to jednostavnije.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 02 avg 2016, 14:56

jasmin10 je napisao/la:Zvao sam ih, moram neke platne liste donijeti i ovjeriti i jos neke papire.Mislio sam da je to jednostavnije.
Ma ti minusi su ogromni. Oko 2 milje čak samo što imaju caku gdje banka lako može zayebati ljude. Npr. minus 2100 dozvoljen, oni smanje na 1800 i ne jave odmah i kupe pare. Nikakve tu zarade nema od jednog čovjeka, ali cijeloj firmi ako tako urade fino se prođe.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 62 gosta.