Devera se.Neutral je napisao/la:Đe si stari modHigh je napisao/la:Vidi starog forumaša.Neutral je napisao/la:...
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Debilniju sliku odavno nisam vidio. Koliko si puta posjetio Maroko? Tunis? Alzir? Egipat?Kawhi je napisao/la:
Znam mnoge ljude u mom okruzenju koji redovno pale za takve destinacije I nikad nisu imali mrvicu loseg iskustva a uopste nisu muslimani.
Uostalom, kakve veze ti ljudi u USA imaju sa odnosom Saudijaca ili nekog XY prema strancima? Sliku kao da je pravio trinaestogodisnjak.
Rasisticke fore furaj negdje drugo, ne treba meni psihoanaliza da zakljucim kolikovje covjek poput Trumpa zaostao. Amerikanac zarobljen u Saudijskom mozgu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Dobar sve pet. Čitao sam tu i tamo nešto, onda upratih anti-islamski post nobine iz olova ili odakle je već, pa rekoh da se logiram i napišem nešto. Kad upadoh, vidjeh da mi je među gnjavatore, tako da mi se i ne da pisati protiv pijandure kome je loše u većinsko muslimanskoj državi (BiH), a kopira tvitove od Trumpa. Mozak, šta ćeš. Naravno post sam prijavio, ali liberal nije djelovao, šta ćeš.
Ide li se na utakmice Želje?
Bagro baci mi neku jaku rimu da kevicu ocaram
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Da prati Fatmira Alispahića, bio bi pronicljiviji i razumniji.Neutral je napisao/la:Dobar sve pet. Čitao sam tu i tamo nešto, onda upratih anti-islamski post nobine iz olova ili odakle je već, pa rekoh da se logiram i napišem nešto. Kad upadoh, vidjeh da mi je među gnjavatore, tako da mi se i ne da pisati protiv pijandure kome je loše u većinsko muslimanskoj državi (BiH), a kopira tvitove od Trumpa. Mozak, šta ćeš. Naravno post sam prijavio, ali liberal nije djelovao, šta ćeš.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ma zezam se, ali priznaj da si jeo ćevape u Želji.High je napisao/la:Da prati Fatmira Alispahića, bio bi pronicljiviji i razumniji.Neutral je napisao/la:Dobar sve pet. Čitao sam tu i tamo nešto, onda upratih anti-islamski post nobine iz olova ili odakle je već, pa rekoh da se logiram i napišem nešto. Kad upadoh, vidjeh da mi je među gnjavatore, tako da mi se i ne da pisati protiv pijandure kome je loše u većinsko muslimanskoj državi (BiH), a kopira tvitove od Trumpa. Mozak, šta ćeš. Naravno post sam prijavio, ali liberal nije djelovao, šta ćeš.
Ide li se na utakmice Želje?Čuj utakmice Želje, gdje me među njih ubaci?
Kakav Fatmir, spamao je toliko fb da sam se izbrisao tamo, nisam mogao trpiti stalno pitanje za lahku noć. Fatmir mnogo toga dobrog kaže, ali zna ga presrat da prostiš kao niko.
Nisam, niti ću ikad!Neutral je napisao/la:Ma zezam se, ali priznaj da si jeo ćevape u Želji.High je napisao/la:Da prati Fatmira Alispahića, bio bi pronicljiviji i razumniji.Neutral je napisao/la:Dobar sve pet. Čitao sam tu i tamo nešto, onda upratih anti-islamski post nobine iz olova ili odakle je već, pa rekoh da se logiram i napišem nešto. Kad upadoh, vidjeh da mi je među gnjavatore, tako da mi se i ne da pisati protiv pijandure kome je loše u većinsko muslimanskoj državi (BiH), a kopira tvitove od Trumpa. Mozak, šta ćeš. Naravno post sam prijavio, ali liberal nije djelovao, šta ćeš.
Ide li se na utakmice Želje?Čuj utakmice Želje, gdje me među njih ubaci?
Kakav Fatmir, spamao je toliko fb da sam se izbrisao tamo, nisam mogao trpiti stalno pitanje za lahku noć. Fatmir mnogo toga dobrog kaže, ali zna ga presrat da prostiš kao niko.
Hoće li mu dati ikad da doktorira. Afera doktorat u Sarajevo je vrhunac telenovele made in Bosnia.
Poslije one sage, sumnjam, a i Rizvanbegović je u penziji.
Dok mi razglabamo o dodou,alispahicu i inim oyebima evo kako se svijet zabavlja
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Ja bih volio gledati emisiju Fatmir Alispahić i Nino Raspudić. Inače ako voliš Fatmira, prati redovno ****.info, imaš rubrike 1, 2 i 3 entitet, znači prekucali su sve moguće što se može prekucati, a forum je tako zanimljiv za čitati da je to obavezno štivo pred spavanje.
Pa uživam i ja, samo što to ne snimam nego slikam, većinu stavljam na instagram
Pa uživam i ja, samo što to ne snimam nego slikam, većinu stavljam na instagram
Izuo bi ga Fatmir i još ga krvavog bacio pred giljotinu.
Ne možeš Alispahića porediti s Dodoom i inim. On nam treba svima biti inspiracija i uzor.madridist je napisao/la:Dok mi razglabamo o dodou,alispahicu i inim oyebima evo kako se svijet zabavlja
[youtube][/youtube]
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Koliko je moguće uci u minus na kartici ? Da li mi to moraju u banci odobriti ? Da li postoji neki rok do kojeg se moram izvaditi iz minusa ?
Ako imaš redovna primanja do 3 mjesečna, nema roka dok redovno primaš platu.jasmin10 je napisao/la:Koliko je moguće uci u minus na kartici ? Da li mi to moraju u banci odobriti ? Da li postoji neki rok do kojeg se moram izvaditi iz minusa ?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ako npr udjem u minus 300 maraka, a za 10ak dana mi na račun legne 200, da li mogu podići tih 200 maraka ili će to služiti da da pokrije ovaj minus ?Heller je napisao/la:Ako imaš redovna primanja do 3 mjesečna, nema roka dok redovno primaš platu.jasmin10 je napisao/la:Koliko je moguće uci u minus na kartici ? Da li mi to moraju u banci odobriti ? Da li postoji neki rok do kojeg se moram izvaditi iz minusa ?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Odobri ti banka koliko mozes da udjes u minus, ako predjes preko te odobrene cifre onda ti se narednom platom pokrije taj minus, moras paziti da ne probijes odobreni minus 
Znaci zavisno od visine primanja koja imas ti oni mislim i postom jave koliko je odobreni minus ..
Znaci zavisno od visine primanja koja imas ti oni mislim i postom jave koliko je odobreni minus ..
Zvao sam ih, moram neke platne liste donijeti i ovjeriti i jos neke papire.Mislio sam da je to jednostavnije.
Ma ti minusi su ogromni. Oko 2 milje čak samo što imaju caku gdje banka lako može zayebati ljude. Npr. minus 2100 dozvoljen, oni smanje na 1800 i ne jave odmah i kupe pare. Nikakve tu zarade nema od jednog čovjeka, ali cijeloj firmi ako tako urade fino se prođe.jasmin10 je napisao/la:Zvao sam ih, moram neke platne liste donijeti i ovjeriti i jos neke papire.Mislio sam da je to jednostavnije.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 62 gosta.