Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Richardson
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Molim za pomoć. Imam bh telecom internet pa me zanima da li rade nešto pa dolazi do cestih prekida unazad 2-3-dana, a drugo na tabletu mi se više ne pojavljuju wi-fi mreže koje mogu koristiti (ima samo jedna u ponudi i ta je not in range a moje nigdje) pa kako se to može popraviti? Hvala unaprijed.
ne rade me ove tipke alt ,desno od entera, i lijevo od entera,kako ovo popraviti?
Prvo 1444 najrelevantniji ces odgovor dobiti, drugo hard reset bi mogao pomoci.Richardson je napisao/la:Molim za pomoć. Imam bh telecom internet pa me zanima da li rade nešto pa dolazi do cestih prekida unazad 2-3-dana, a drugo na tabletu mi se više ne pojavljuju wi-fi mreže koje mogu koristiti (ima samo jedna u ponudi i ta je not in range a moje nigdje) pa kako se to može popraviti? Hvala unaprijed.
Mia San Mia
Pozz raja imam neki lpt medion i imo sam na njemu wi fi ali nakon obaranja sistema nmg nikako nac gdje da ga ukljucim prije sam imao sistem 8 pa sam prešao na 7 ako iko može kako pomoć hvala unaprijed
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
KEC je napisao/la:Pozz raja imam neki lpt medion i imo sam na njemu wi fi ali nakon obaranja sistema nmg nikako nac gdje da ga ukljucim prije sam imao sistem 8 pa sam prešao na 7 ako iko može kako pomoć hvala unaprijed
Driver nađi
Mia San Mia
Snimio sam par drivera ali ništa piše mi wireles capability is turned off
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Idi na control panel klikni na network i internet i onda klikni na network sharing centar. Onda sa lijeve strane imas Change adapter settings, klikni na to. Ta konekcija koja ti se pojavi, desni klik i odaberi Enable. To bi ti trebalo ukljuciti capability i Wi Fi bi ti trebao raditi ako imaš drivere.KEC je napisao/la:Snimio sam par drivera ali ništa piše mi wireles capability is turned off
- muhamed121
- Kontakt:

Gdje,sta,kako na ikonici pise "No audio output device is enabled" ako su upitanju driveri preko cd-a ne moze ne radi mi moze li preko stika il nekako preko neta da skinem?
Takve stvari se rjesavaju na dva nacina: il preko driverpack solution il skines everest odnosno neki sl system info program, nadjes tacno o kojem missing driveru je rijec ides na stranicu proizvodjaca i ak je dostupno skidaj.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- muhamed121
- Kontakt:
Hvala puno na odg sad cu pokusat napravitAsteriks je napisao/la:Takve stvari se rjesavaju na dva nacina: il preko driverpack solution il skines everest odnosno neki sl system info program, nadjes tacno o kojem missing driveru je rijec ides na stranicu proizvodjaca i ak je dostupno skidaj.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kako da ovo napravim? Dešava se samo na chromeu.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Probaj sa Flush DNS. Otvori CMD (command prompt) i ukucaj ovu komandu "ipconfig /flushdns". Trebalo bi da ti riješi problem. Ako to ne riješi, jedino što mi pada na pamet je da resetuješ IP/TCP.Unofficialpage je napisao/la:Kako da ovo napravim? Dešava se samo na chromeu.
Da li neko zna neku radnju koja daje racunare na rate preko Intesa kartice, osim Imteca i ComTradea koji su krajnje bezobrazni sto se tice cijena računara i komponenti
Nevjerovatno koliko u Srbiji komponente su jeftinije a bolje
WinWin sam planirao sve vrijeme ali ne daju preko Intesine kartice

Nevjerovatno koliko u Srbiji komponente su jeftinije a bolje
WinWin sam planirao sve vrijeme ali ne daju preko Intesine kartice
Daj bas link neke trgovine gdje je to jeftinije, jer koliko sam ja uspio vidjet u HR i BIH je vise manje isto. Mozda i nije, ali koliko sam uspio vidjet tu je to negdje.AA23 je napisao/la: Nevjerovatno koliko u Srbiji komponente su jeftinije a bolje
pogledaj pik i cijene od likova koji uvoze iz Srbije i ne placaju nikakav porez a onda cijene u BiH radnjama koje placaju porez i skontaces kolika je razlikajopaa7 je napisao/la:Daj bas link neke trgovine gdje je to jeftinije, jer koliko sam ja uspio vidjet u HR i BIH je vise manje isto. Mozda i nije, ali koliko sam uspio vidjet tu je to negdje.AA23 je napisao/la: Nevjerovatno koliko u Srbiji komponente su jeftinije a bolje

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Isplati li se uzeti ovo ?
http://www.laptopi.ba/laptop-hp-probook ... tamno-sivi
http://www.laptopi.ba/laptop-hp-probook ... tamno-sivi
Uzeo sam dva laptop, nikad više u životu. Laptop ti je potreban samo u dva slučaja:
1) Ako si student i studiraš u drugom gradu.
2) Ako radiš neki posao za koji ti je potreban laptop (jak laptop za programiranja)
Ako hoćeš igrati, kupi pc, za te pare možeš zvijer uzeti i opet ponavljam, laptop je neviđeno smeće i krajnje nepotrebno kraj smartphone-a i tablet-a.
PS:
Usporedio sam grafičku što dođe na tom laptopu i grafičku na mom pc-u koju sam platio 300-400KM, dere tu na laptopu samo tako.
Bacanje para, ako ti je to laptopa već radi filmova i sličnih gluposti uzmi tablet, ako baš hoćeš laptop uzmi neki consumer sa smiješnim procesorom za 600-700KM i surfaj.
Dati 1600KM za laptop, a da nije potreban za dva navedena slučaja je definicija bacanja para.
2) Ako radiš neki posao za koji ti je potreban laptop (jak laptop za programiranja)
Ako hoćeš igrati, kupi pc, za te pare možeš zvijer uzeti i opet ponavljam, laptop je neviđeno smeće i krajnje nepotrebno kraj smartphone-a i tablet-a.
PS:
Usporedio sam grafičku što dođe na tom laptopu i grafičku na mom pc-u koju sam platio 300-400KM, dere tu na laptopu samo tako.
Bacanje para, ako ti je to laptopa već radi filmova i sličnih gluposti uzmi tablet, ako baš hoćeš laptop uzmi neki consumer sa smiješnim procesorom za 600-700KM i surfaj.
Dati 1600KM za laptop, a da nije potreban za dva navedena slučaja je definicija bacanja para.
Student, ali u svom graduNeutral je napisao/la:Uzeo sam dva laptop, nikad više u životu. Laptop ti je potreban samo u dva slučaja:

Možeš li mi ti preporučiti neki do oko 1600-1700 ?
racunarTheChief je napisao/la:Student, ali u svom graduNeutral je napisao/la:Uzeo sam dva laptop, nikad više u životu. Laptop ti je potreban samo u dva slučaja:
2) Ako radiš neki posao za koji ti je potreban laptop (jak laptop za programiranja)![]()
Možeš li mi ti preporučiti neki do oko 1600-1700 ?

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
ApsolutnoNeutral je napisao/la:Uzeo sam dva laptop, nikad više u životu. Laptop ti je potreban samo u dva slučaja:
PS:

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.