HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

rebel
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la rebel » 01 avg 2016, 09:43

Možda je ovo i dobro da nas malo vrati u realnost, počeli su komentari da imamo drugu ekipu koja bi se borila za naslov, evo vidilo se sinoć da nam ni prva nije nešto extra jaka. Porazi su sastavni dio sporta ali igra od sinoć je zabrinjavajuća, iskreno kod Martinovića to nije nikada ni licilo na nešto, uvijek tvrdo, defanzivna, povući se. Pokazao je da nema pojma kada se treba postaviti sa gardom favorita, a mi to jesmo bilo protiv Sarajeva bez 4 prvotimca. Najveće kritike za Mesanovica i Todorovića, totalno nekorisni, pogotovo za Mesanovica, pa taj nije 3 kontakta sa loptom imao. Samo ga usporediti sa Ahmetovicem i Mahirom Karicem iz Slobode sinoć i vidiš kakva je to razlika u kvaliteti. Bez jednog kvalitetnog centarfora imamo malu šansu obraniti naslov.

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 01 avg 2016, 10:13

Glavni je problem u tome što sada želimo da igramo ofanzivno da budemo kreativni, opasni i čvrsti a to sa trenutnom formom, zalaganjem pojedinaca i ovim kadrom nemamo. Sinoć nismo bili ni čvrsti ni kreativni ni opasni a glavne kritike u prošloj sezoni su bile Vinku usmjerena što igra sa jednim napadačem?? Da se razumjemo Bilbija treba da igra u špicu a Mešanović iza i bio bi kolko toliko korisni kad već nema Arežine.
Druga stvar, u situacija kad nam ne igra prvi stoperski par morali smo igrati sa Žeravicom i Petrakom na zadnjem veznom a Tomićem u centrali pa probati jedno poluvrijeme sa Mešom a drugo sa Bilbijom u špicu. Tako bi imao nekakav plan A i B a ne da nema koga uvesti i pravi izmjenu da ukrade koji minut a treba kao nešto napraviti u napadu. Vinko je totalno zakaozao sinoć kao i 5 igrača pa se i nije moglo bolje,

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 01 avg 2016, 11:13

Poraz od Sarajeva na Koševu nije smak svijeta, tek je početak prvenstva, mnoge stvari se još mogu dovesti u red...
Nadali smo se, a i takve su najave iz kluba bile, da idemo gore dobro odigrati i pobjediti...
Na kraju smo imali samo jednu dobru prigodu i ništa više...
Sarajevo nas je dobilo jer su više željeli i više se trudili, izgleda da ih je i ona situacija sa suspenzijama u klubu dodatno galvanizirala...

Neki naši igrači koji su nas vodili do titule prošle sezone, na početku ove izgledaju neprepoznatljivo...
Kao da misle da im je mjesto u momčadi zagarantirano...
Zato se možda ne treba ni čuditi što su neki drugi naši igrači nezadovoljni...

Protiv Olimpica, koji je jedan od glavnih kandidata za ispadanje, ne bi bilo loše isprobati i neke druge kombinacije što se tiče početnog sastava...
Možda ovako nešto,pa kako god odigraju:
Vasilj
Čolić-Graovac-Katanec-Lučić
Žeravica-Tomić
Sivrić-Arežina-Aćimović
Mrkaić
EDIT: Zaboravih pripomenuti i Vinka koji je djelovao izgubljeno u vremenu i prostoru isto kao u prvoj utakmici protiv Shiraka prije godinu dana...
Slobodanu Jakovljeviću želim što brži oporavak i povratak na teren...veliki hendikep za nas je bio njegov jučerašnji izlazak sa terena zbog povrijede...
Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 01 avg 2016, 11:26, ukupno mijenjano 1 put.
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 01 avg 2016, 11:18

Nekako sam se pribojavao ove utakmice, umor kod nekih igrača, određeni izostanci, neki totalno izgubili formu.. šteta što nemamo opciju prema naprijed kad ne ide kako treba, trener nema koga ubaci osim filipovića koji igra u kontra ritmu ima pola godine.. čekamo ko ozebli sunce povratak standardnih stopera i uigravanje pehara i kouadia, te nadam se povratak arežine koji nam može puno dati, samo da smiri glavu.. bit će bolje sigurno
HŠKZ!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 01 avg 2016, 11:42

soccerfan je napisao/la:Jel neko zna zasto Colica nema?
Marinović forsira Barića na mjestu desnog beka, ovaj je uglavnom na klupi ili tribini...Čujem da je nezadovoljan, možda je i u pravu...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 01 avg 2016, 12:47

Ajmo sada malo kukati za Blajićem

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 01 avg 2016, 13:30

Naš junior Filip Dujmović potpisao za Lazio.. Sretnoo
HŠKZ!

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 01 avg 2016, 17:50

Sad je najlakse reci "znao sam" ali stvarno ovo je rezultat koji sam ocekivao a nadao sam se da grijesim.Prvo nama kosevo nikako ne lezi a tradicija je cudo a i po zakonu velikih brojeva morali smo negdje izgubiti u prvenstvu jer ja se ne sjecam zadnjeg poraza.Trece i najvaznije forma nekih igraca koji su nas lani nosili.Todor los ,da je zabio onaj zicer mislim da nebismo izgubili iako smoo ocajno igrali.Mesanovic,njemu se ne moze zamjeriti da se ne trudi ,bori i trci ali jednostavno nema nos za gol.On zabije svaku 6-7 sansu ili penal.Nas najbolji igrac trenutno je definitivno Tomic.Imamo pehove sa stoperima nikako da se dvojica ustale.Imacemo problema dok se ne kompletiramo i uigramo sa novim igracima, nadam se da nece biti puno kikseva i da necemo zaostati za konkurentima.Bit ce to opet dobro,bit ce opet serija inace ode trener a mozda treba poceti vec razmisljati u tom smjeru ali samo ako imamo u vidu neko pravo trenersko ime sa pedigreom ,iskustvom i znanjem.Ima li takvih a da su nam dostupni?
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 01 avg 2016, 19:02

A šta ako ode Tomić?

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 01 avg 2016, 19:21

E to ce biti veliki minus,cak ako je u pitanju i dobra lova jer Tomic je po meni najbolji veznjak kojeg smo imali od Luke Modrica.Covjek je motor ,samo kad je spreman i tek ce se pokazati njegova vrijednost i ja ocekujem da bude najbolji igrac lige.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 02 avg 2016, 17:01

moze li neko napisati sta je to s Arezinom nisam upratio ?

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 02 avg 2016, 23:48

Arežina je igrao danas

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 02 avg 2016, 23:57

ali ne nogometa...

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 05 avg 2016, 09:31

Ajmo Leon

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 05 avg 2016, 13:11

Pretpostavljam da bi Benko trebao ici iz Sarajeva zbog tih nekih problema i suspenzije i da bi ga mi mogli dovesti.Dobar igrac ,odlican napadac ali bojim se da nakon Arezine ,Pehara pa mozda i Benke bude previse teskih karaktera u svlacionici pa onda i problema.Ako nema mira i sloge u svlacionici nema ni rezultata ni igre.Ali hajde da vidimo....

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 05 avg 2016, 14:14

Marinoviću opusti se malo i pusti tandem Arežina-Benko za novi naslov prvaka :njanjanja:
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 07 avg 2016, 11:00

ajmo higuain

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 07 avg 2016, 18:14

Rutinski odrađen Olimpic,
Mešanović se konačno raspucao,
Pehar nam dobro došao da osvježi sredinu,
u srijedu ćemo na Širokome igrati kao kod kuće,
samo jako po nova tri boda...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 07 avg 2016, 21:59

Nece uopce biti nimalo lako,naprotiv.Pecara ce biti prepuna , kaze mi kolega da je kod njih opca mobilizacija i kod navijaca a i igraca jer ako izgube u srijedu nepise im se dobro.Uz to, drugo poluvrijeme na grbavici Siroki odigrao odlicno imao tri ciste sanse i vec se vidi Karacicev rad.Ali bez obzira na sve treba ici na pobjedu jer jaci smo ,bolji smo i spremniji smo.

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 08 avg 2016, 11:47

Konačno proradio Meša, a Tomić je igrač za neke puno jače lige, možemo biti sretni što igra za nas
HŠKZ!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.