FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
vjerovatno nece bit organizovano za zenicu, pa se snalazite.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
evo tekme...
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Da i ja dam neki svoj koment na današnju tekmu, probaću što kraće. Ljudi moji, ja već dugo nisam bio ovoliko sretan, isto malo dijete. Ovo je Sarajevo koje avi želimo. Napokon, napokon, sjajna igra i napokon, da sam do kraja odgledao s uživancijom, osmijehom i srećom. Srce mi je k'o džamija.
Prije svega, želim da pohvalim ekipu.
Adilović nije imao nekog posla, ali meni djeluje kao dosta nesiguran golman.
Stoperski par Balić - Novaković mnogo dobar, ali (znam sad da serem) u prvom dijelu su se činili malo nesigurno, ali ništa strašno. Uglavnom, pohvale za obojicu i vidi se da napreduju.
Kadušić - Almir - Obojica sjajna. Advan je zvijer, za koju sezonu u repku. Borben, pametan, stamenit, brz i posebno mi se sviđa što je prgav (pr. scena s Kosorićem). Isto tako i Almir. Još jednom je dokazao zašto je reprezentativac i nadam se da će nastaviti ovako. Jedino što bih ja lično volio da poradi su centaršutevi, zna to dobro ispasti, ali zna otići i u pm. Uglavnom, sve pohvale, sjajni bekovi.
Rustemović - Sarić - Obojica izvandredna danas. Rustem mi je jedan od najdražih igrača, a svoje znanje je pokazao i večeras. Ogroman profesionalac i opet ponavaljam, hvala Bogu da mu se neko dobar pridružio u sredini i tako mu mnogo olakšao posao, jer je prošle sezone propao s mrtvim Emersonom. Što se tiče njegovog kolege, svaka čast Elvise. Obojica su beton na sredini, agresivni, brzi, mogu trčati k'o konjevi. Ma jednostavno, BRAVO.
Radovac - Vidi se da se mnogo popravio, imao sam nade u njega. Znam kakav je pritisak imao, ali se uozbiljio i počeo raditi i vidi se napredak. Mnogo dobar, samo naprijed.
Crnkić - Jedan od najprijatnijih iznenađenja večeras. Kako se momak bori, kao da mu je zadnja. Sjajna i tehnika, vidi se da momak jede loptu. I bravo za asistenciju, samo naprijed.
Duljević - Ja nemam puno dodati za ovog momka. Ko je pratio moje postove, zna da ga mnogo cijenim, jer znam gdje je momak sve trenirao i koliko se borio da dođe gdje je sad. Još jednom potvrdio svoju klasu, a posebne iskrene čestitke za onu golčinu. Uvijek sam ga cijenio, a ovi što su pričali nešto o njemu, mogu da mu se sagnu. Bravo Hare, veliki dobitak ako ostaneš još jednu sezonu.
Amer - Jedini igrač koji me nimalo nije dojmio danas. Ja ne znam da li on igra samo zato što je brz, agresivan i što je 'atletičar'? Ništa danas. Spor, mlohav, neodlučan, bez tehnike... Ne znam stvarno, ali hajd, trudio se barem. Nije on za prvih 11.
Ahmetović - I na kraju, lik koji me oduševljava iz tekme u tekmu. Mogu odmah prežaliti Benku (nisam hejter da se zna). Čovjek je mašina!!!! Trči k'o lud, trudi se, razigrava, vraća se, dribla i zabija, što je najbitnije. Definitivno moj veliki miljenik. Bravo Ahmete, samo nastavi brate!
Posebne pohvale idu i za ALMIRA HURTIĆA, našeg Allegrija. Svaka čast gospodine, imate vi nos, samo što to mnogi ne vide. Sjajna taktika, vođenje i postava igre.
Što se tiče situacije od sinoć, u potpunosti sam uz Hurtića. Objasnio sam sve u nekom od svojih prošlih postova. Ne treba raskidati ugovore, jer nam je toga dosta, ali neka kazna i razgovor među četiri zida može sve riješiti. Ne znam što su to uradili, pogotovo Leon, kojeg mnogo cijenim, ali tako je, kako je. Bravo Almire na autoritetu!
Sutra odmah ujutro uz kaficu vraćanje tekme, da vidim sve detalje i sjajnu tekmu, dugo vremena nisam nešto ovako gledao. Jedva čekam sljedeću tekmu, ko će čekati subotu. Biti će guravo protiv Zeničana, ali s ovakvom igrom i pristupom, pada i Barca (presra ga ja sad, ali boli me). Hvala kompletnom timu što me je do neba usrećilo, nadam se da će ove sezone samo nebo biti granica. Jesam se ****, ali oprostite, pukao sam.

Prije svega, želim da pohvalim ekipu.
Adilović nije imao nekog posla, ali meni djeluje kao dosta nesiguran golman.
Stoperski par Balić - Novaković mnogo dobar, ali (znam sad da serem) u prvom dijelu su se činili malo nesigurno, ali ništa strašno. Uglavnom, pohvale za obojicu i vidi se da napreduju.
Kadušić - Almir - Obojica sjajna. Advan je zvijer, za koju sezonu u repku. Borben, pametan, stamenit, brz i posebno mi se sviđa što je prgav (pr. scena s Kosorićem). Isto tako i Almir. Još jednom je dokazao zašto je reprezentativac i nadam se da će nastaviti ovako. Jedino što bih ja lično volio da poradi su centaršutevi, zna to dobro ispasti, ali zna otići i u pm. Uglavnom, sve pohvale, sjajni bekovi.
Rustemović - Sarić - Obojica izvandredna danas. Rustem mi je jedan od najdražih igrača, a svoje znanje je pokazao i večeras. Ogroman profesionalac i opet ponavaljam, hvala Bogu da mu se neko dobar pridružio u sredini i tako mu mnogo olakšao posao, jer je prošle sezone propao s mrtvim Emersonom. Što se tiče njegovog kolege, svaka čast Elvise. Obojica su beton na sredini, agresivni, brzi, mogu trčati k'o konjevi. Ma jednostavno, BRAVO.
Radovac - Vidi se da se mnogo popravio, imao sam nade u njega. Znam kakav je pritisak imao, ali se uozbiljio i počeo raditi i vidi se napredak. Mnogo dobar, samo naprijed.
Crnkić - Jedan od najprijatnijih iznenađenja večeras. Kako se momak bori, kao da mu je zadnja. Sjajna i tehnika, vidi se da momak jede loptu. I bravo za asistenciju, samo naprijed.
Duljević - Ja nemam puno dodati za ovog momka. Ko je pratio moje postove, zna da ga mnogo cijenim, jer znam gdje je momak sve trenirao i koliko se borio da dođe gdje je sad. Još jednom potvrdio svoju klasu, a posebne iskrene čestitke za onu golčinu. Uvijek sam ga cijenio, a ovi što su pričali nešto o njemu, mogu da mu se sagnu. Bravo Hare, veliki dobitak ako ostaneš još jednu sezonu.
Amer - Jedini igrač koji me nimalo nije dojmio danas. Ja ne znam da li on igra samo zato što je brz, agresivan i što je 'atletičar'? Ništa danas. Spor, mlohav, neodlučan, bez tehnike... Ne znam stvarno, ali hajd, trudio se barem. Nije on za prvih 11.
Ahmetović - I na kraju, lik koji me oduševljava iz tekme u tekmu. Mogu odmah prežaliti Benku (nisam hejter da se zna). Čovjek je mašina!!!! Trči k'o lud, trudi se, razigrava, vraća se, dribla i zabija, što je najbitnije. Definitivno moj veliki miljenik. Bravo Ahmete, samo nastavi brate!
Posebne pohvale idu i za ALMIRA HURTIĆA, našeg Allegrija. Svaka čast gospodine, imate vi nos, samo što to mnogi ne vide. Sjajna taktika, vođenje i postava igre.
Što se tiče situacije od sinoć, u potpunosti sam uz Hurtića. Objasnio sam sve u nekom od svojih prošlih postova. Ne treba raskidati ugovore, jer nam je toga dosta, ali neka kazna i razgovor među četiri zida može sve riješiti. Ne znam što su to uradili, pogotovo Leon, kojeg mnogo cijenim, ali tako je, kako je. Bravo Almire na autoritetu!
Sutra odmah ujutro uz kaficu vraćanje tekme, da vidim sve detalje i sjajnu tekmu, dugo vremena nisam nešto ovako gledao. Jedva čekam sljedeću tekmu, ko će čekati subotu. Biti će guravo protiv Zeničana, ali s ovakvom igrom i pristupom, pada i Barca (presra ga ja sad, ali boli me). Hvala kompletnom timu što me je do neba usrećilo, nadam se da će ove sezone samo nebo biti granica. Jesam se ****, ali oprostite, pukao sam.

Ja sam za raskid ugovora.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kakav raskid ugovora?Arnelv52 je napisao/la:Ja sam za raskid ugovora.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Niko nije veći od Sarajeva. Sve ih protjerati. I u budućnosti ko god se bude zayebavao i olako shvatao činjenicu da igra za FK Sarajevo samo nogom u dupe.FrancescoTotti je napisao/la: Kakav raskid ugovora?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
De rokni se ucini nam uslugu.Arnelv52 je napisao/la:Niko nije veći od Sarajeva. Sve ih protjerati. I u budućnosti ko god se bude zayebavao i olako shvatao činjenicu da igra za FK Sarajevo samo nogom u dupe.FrancescoTotti je napisao/la: Kakav raskid ugovora?
Novcana kazna, utakmicu neigranja su dobili, lekcija naucena, drugima pokazan primjer, idemo dalje .
Hoću svega mi al' ako imaš muda to u lice da mi kažeš. Dobar primjer su pokazali, lumpuj noć u oči tako važne utakmice i dobićeš utakmicu kazne. Pa da si ti oni bi l' te zaboljelo? Bi mudo Mustafino.FrancescoTotti je napisao/la: De rokni se ucini nam uslugu.
Novcana kazna, utakmicu neigranja su dobili, lekcija naucena, drugima pokazan primjer, idemo dalje .
Zato nam se i dešava stalno od kraja rata da nismo sastavili generaciju koja nije ovakve stvari radila (uz par izuzetaka). Ako smo i morali trpiti kad nismo imali para sad barem ne moramo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ko ba ima para. De svega ti ne lupaj i ne glumi facu na forumu, ako se i od ceg jezim onda je to glumljenje face.
Idi prati arsena ziv bio
Idi prati arsena ziv bio

-
- Kontakt:
Ne kontam navijace Sarajeva ,padamo sve nize i nize . dodju igraci nakon fantasticne borbe pred sjever i dignu ruke a sjever povede Leon Benko
to mu je nagrada sto je cugao pred tekmu , a ovi sto su se borili na terenu kao popisani u svlacionicu. Benku izuzetno gotivim dao nam je puno ,borio se al FK SARAJEVO je iznad bilo koga , nazalost sjever izgleda ne misli tako.slag mi je bio pri izlazku s stadiona frajer prica kako je Benko najbolji bio na sta mu kazem pa nije ni igrao kaze on pa sto smo mu skandirali
.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
E jes' eto popisani..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Raskines sa Hodzicem, odmah bi ga pokupio npr Zrinjski ili Sloboda. Raskines sa Benkom, svi bi guzice dali da ga dovedu i imaju u ekipi. Raskines sa Bojanom Pavlovicem, opet bi zavrsio u ekipi nekog od nasih konkurenata jer se pokazao kao odlican, a jeftin golman. To sve bi bilo kao da pucamo sebi u koljeno i tako bi oslabili svoju ekipu i umanjili sirinu u istoj, da bi odmah se mogli oprostiti od nekih ozbiljnijih ambicija, kakve nas klub uvijek treba imati. Jesu napravili glupost, ali raskid ugovora ni u ozbiljnijim ekipama od nase, ne ide vala za ovakve stvari odmah. Kaznis novcano, ako se nastave problemi, onda idu ozbiljnije sankcije.Arnelv52 je napisao/la:Ja sam za raskid ugovora.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Vidjeo sam reakciju igraca kada su digli ruke i poce sjever Leon Benko kako su lagano spustili ruke i krenuli prema istoku .MortemHz je napisao/la:E jes' eto popisani..
sarajevo sampion
Leon Benko, kao osvajac trofeja ISMIR PINTOL, nije smio sebi dopustiti ovakav klosarluk, pogotovo pred utakmicu sa prvakom drzave, tekmom koja moze odrediti tok naseg prvenstva, ali njemu na dusu... 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
joker90 podrsku uvjek imas
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Zasto pokusavas ocrniti ovog momcinu na mom avataru? Ne treba ti to.bordobijeli je napisao/la:Vidjeo sam reakciju igraca kada su digli ruke i poce sjever Leon Benko kako su lagano spustili ruke i krenuli prema istoku .MortemHz je napisao/la:E jes' eto popisani..
Cuj igraci popisani izlaze sa terena nakon sto su pobjedili prvaka drzave zbog toga sto navijaci skandiraju Leonu..
@joka sta je onda sebi Radovac dopustio kao osvajac te nagrade i kao kapiten ekipe. Pa mu opet pruzamo bezrezervnu podrsku.
Pogrijesio je, da. Kaznjen je i biti ce jos novcano kaznjen, ali ljudi idu u krajnost jbt... Pa nije ubio covjeka.
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 01 avg 2016, 03:14, ukupno mijenjano 1 put.
- ElCartel11
- Kontakt:
Mi nikako nismo normalni, neki navijaci koji onako navrate procitati nas pdf jos uvjek ne znaju da li je Ahmetovicu ime Mersudin, Semsudin, Sejfudin, Hemsudin... 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Radovac je svoju glupost napravio sa 18-19 godina, kao balavac, Leon ima 32 godine. Radovcu samo sto nisu glavu skinuli, Leonu veceras pjevaju kao da je zabio gol na derbiju, a ne pio pred utakmicu koja nam puno znaci. I koliko znam, Radovca Boga mi natjerase da taj isti trofej vrati, pred publikom na stadionu, tako da nije ti bas zahvalno porediti ove dvije situacije. Radovcu samo sto karijera nije stala nakon onog svega, morala mu se pruziti podrska, jer je zasluzio zbog svoje mladosti i situacije koja je i dovela do svega toga gdje su krivi i navijaci i on, ali se sve na kraju na njega obrusilo.FrancescoTotti je napisao/la: @joka sta je onda sebi Radovac dopustio kao osvajac te nagrade i kao kapiten ekipe. Pa mu opet pruzamo bezrezervnu podrsku.
Pogrijesio je, da. Kaznjen je i biti ce jos novcano kaznjen, ali ljudi idu u krajnost jbt... Pa nije ubio covjeka.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946