FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

joker90
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la joker90 » 01 avg 2016, 00:53

Husaricu bi neko trebao reci da manje jede vnago po fb! Na dan derbija, lik u 12h napise nas sastav na fb, 8 sati prije derbija! slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 01 avg 2016, 00:53

Okej ako se uvodi takva disciplina od strane Hurtica ja je podrzavam, ali de onda brate kazni sve koji su tu bili ili nemoj ni jednog. Danas jih je kaznio sto su ostali kod kuce, jos neka novcana kazna i to je to. Ali najgore kad se neki klinci ovdje javljaju kako treba Benkaru otjerati :lol: prosipajte suplje kome drugom placenici!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 01 avg 2016, 00:54

Pitaristok je napisao/la:U svlačionici ima jedan text kako mu je klub dao sve i on ce ucinit sve da to klubu vrati u potpisu stoji Š.R.

Ko je R Š
ševkija resić
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 01 avg 2016, 00:54

sevkija resic mali
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

MaroonKrajina
Kontakt:

Post Postao/la MaroonKrajina » 01 avg 2016, 00:58

Ove Krambochere kazniti novčano i vratiti već sljedeće kolo u sastav. Nismo Barca da se zajzezamo. Valjda će doći do pameti. A ako neko ne želi igrati za Sarajevo,široko mu (minsko) polje. Niko iznad Sarajeva!

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 01 avg 2016, 01:01

FrancescoTotti je napisao/la: Husaric mu je menadzer i naravno da ce njemu pricati sve sto mu se desava!! Nisam primjecivao da si ovakvu frku dizao protiv Puzigace aka Krombachera?????
Nisam bio reg. na forumu u vrijeme tog alkosa. Jako neozbiljno od kluba da tako brzo informacije odlaze iz svlacionice i to 15' minuta prije utakmice. Kao sto joker pise, prvo derbi pa danas i zrinjski. Husaric de.bil!

Benko je igracina i naravno zelim da ostane, ali prvo kaznu pa onda dalje.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 01 avg 2016, 01:04

Memara je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:Ali Hurtic je takodjer malo pretjerao
Nasao jarane kako cugaju prije tako vazne utakmice, znaci po tebi malo pretjerao jel?
Sta je to po tebi Hurtic trebao, da im ga jos lagano i popusi? Nije Hurta kriv sto Hodzic odmah salje sve informacije Husari. Eto ko sve nama igra u klubu.
Čovjek kaže kako su izdajice,poigravaju se sa klubom, prave se da su veći od kluba zbog jednog piva. Nije pretjerano, pa daj molim te, bilo je ranije milion gorih stvari,trenutno ih ima 1000 pa se nije dizala ovakva frka. I nije Hodžić kriv sto šalje informacije Husari, on mu je menadžer, kome će ako neće njemu. Nego je Husara kriv sto te iste informacije dijeli po fb.
I nije samo Benko tu bio!!!
Sabrine mi moje!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 01 avg 2016, 01:05

joker90 je napisao/la:Beeeeeeast!!! Zvijeeer!! Iza vidimo Barica, gleda i ne vjeruje, syebao se frajer u zivot. Frajer zemlju dize kad skace!! #FATALITY

slika

vise se samir sjebo nego bare
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 01 avg 2016, 01:08

BosnianKingdom je napisao/la:
Memara je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:Ali Hurtic je takodjer malo pretjerao
Nasao jarane kako cugaju prije tako vazne utakmice, znaci po tebi malo pretjerao jel?
Sta je to po tebi Hurtic trebao, da im ga jos lagano i popusi? Nije Hurta kriv sto Hodzic odmah salje sve informacije Husari. Eto ko sve nama igra u klubu.
Čovjek kaže kako su izdajice,poigravaju se sa klubom, prave se da su veći od kluba zbog jednog piva. Nije pretjerano, pa daj molim te, bilo je ranije milion gorih stvari,trenutno ih ima 1000 pa se nije dizala ovakva frka. I nije Hodžić kriv sto šalje informacije Husari, on mu je menadžer, kome će ako neće njemu. Nego je Husara kriv sto te iste informacije dijeli po fb.
I nije samo Benko tu bio!!!
Ako se prije dogadjalo da igraci koriste alkohol, ne smije biti opravdanje u buducnosti da i ostali smiju. Puna podrska Hurticu.
Benko se ovoliko spominje zato sto se nije ocekivalo ovo od njega. Toliko od mene o tome.
Zadnja izmjena: Rahma, dana/u 01 avg 2016, 01:09, ukupno mijenjano 1 put.
Amer Dupovac!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 01 avg 2016, 01:09

Rule_hz je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Beeeeeeast!!! Zvijeeer!! Iza vidimo Barica, gleda i ne vjeruje, syebao se frajer u zivot. Frajer zemlju dize kad skace!! #FATALITY

slika

vise se samir sjebo nego bare
Radovac vec ovdje gleda prema golu, jer zna da Drogba nece promasiti ovo glavom. Vidis Samiru na faci da konta, je li ovo covjek ili melek ispred mene, pa ovako leti po terenu!! :hmmmm:
Bahati, bahati Željkan!
1946

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 01 avg 2016, 01:09

Memara je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la: Husaric mu je menadzer i naravno da ce njemu pricati sve sto mu se desava!! Nisam primjecivao da si ovakvu frku dizao protiv Puzigace aka Krombachera?????
Nisam bio reg. na forumu u vrijeme tog alkosa. Jako neozbiljno od kluba da tako brzo informacije odlaze iz svlacionice i to 15' minuta prije utakmice. Kao sto joker pise, prvo derbi pa danas i zrinjski. Husaric de.bil!

Husaric je debil i tu nema rasprave, ali napadati ovoliko igrace, nebitno je li to Benko ili ne zbog jedne ili dvije pive je smijesno...

Hurtic je pokazao autoritet i tu mu svaka cast, i treba ih novcano kaznit, al ako bude kakva suspenzija nek se yebu svi redom. Kao sto @maroonkrajina kaze nismo Barsa da mozemo najbolje igrace tek tako odstranjivat iz tima.

Opet kazem, dosta igraca i pije i pusi, jedino ove nase ne oprqvdavam jer su to radili noc pred utakmicu... Bas kretenski.
Nadam se da se vracaju vec iduci vikend!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 01 avg 2016, 01:15

Benku, Hodžića i Pavlovića novčano kazniti i vratiti ih sljedeću utakmicu.
Dominacija na terenu. Duljević :bow: :bow: Ahmetović :tokralju:
Neloša brojka na tribinama, mada sam očekivao nas malo više.
Zadnja izmjena: hapuc, dana/u 01 avg 2016, 01:16, ukupno mijenjano 1 put.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 01 avg 2016, 01:16

ahmet je doktor ove igre tj pozicije frajer nije sav svoj
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 01 avg 2016, 01:17

FrancescoTotti je napisao/la:
Memara je napisao/la:

Husaric je debil i tu nema rasprave, ali napadati ovoliko igrace, nebitno je li to Benko ili ne zbog jedne ili dvije pive je smijesno...

Hurtic je pokazao autoritet i tu mu svaka cast, i treba ih novcano kaznit, al ako bude kakva suspenzija nek se yebu svi redom. Kao sto @maroonkrajina kaze nismo Barsa da mozemo najbolje igrace tek tako odstranjivat iz tima.

Opet kazem, dosta igraca i pije i pusi, jedino ove nase ne oprqvdavam jer su to radili noc pred utakmicu... Bas kretenski.
Nadam se da se vracaju vec iduci vikend!
E upravo tako. Nismo Barca da možemo tako lahko odstraniti najbolje fudbalere,to čak ni Barca ne može uraditi, a kamoli mi. Kazniti ih novčano i dodatnim treninzima je ok, ali neke suspenzije i raskidi mi nisu jasni.
Sabrine mi moje!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 01 avg 2016, 01:18

Povedi nas Mersudine Ahmetovicu!

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 01 avg 2016, 01:22

BosnianKingdom je napisao/la: Čovjek kaže kako su izdajice,poigravaju se sa klubom, prave se da su veći od kluba zbog jednog piva.
Sta je to pretjerao? Jel ti to Leon rekao da je samo jedno popio? I kakve to uopste veze ima? Princip je princip.
Libo me k za Bojana i Hodzica, pricam samo o Benki jer ga svi volimo ko brata, dobro postujemo i dizemo a on nama tako vrati pred toliko vaznu utakmicu sezone, kazu profesionalac... Klupa sljedecu i novcana kazna, danas smo pokazali da mozemo bez njih i to protiv favorita za titulu.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 01 avg 2016, 01:23

joker90 je napisao/la:Povedi nas Mersudine Ahmetovicu!

slika
:lol:
Daj gdje je @mcmxlvi nek ubaci Semsudinovu facu da je stavim ko wallpaper :urnebes:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 01 avg 2016, 01:25

Gleda Baric, zblahnuo se, konta da nije vidio:
slika
Kad ono ipak, samo jedan sto mu slici:
slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 01 avg 2016, 01:28

Nas pastir, Semsudin dobri. Povedi nas :bih:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

High

Post Postao/la High » 01 avg 2016, 01:30

Ovaj put ne idem u Zenicu jer imam svadbu, što znači da ćemo dobiti. Kad god odem, mi kiksamo. :think: Sejfudin neće dati gol na tom gostovanju jer čuva kandžiju za bitnije utakmice. Strijelci će biti pomoćni doajeni - možda Crnkić ili Balić. Kako i rekoh:

High je napisao/la:Nogometna tragedija u nedjelju, i to za kvaziplemiće!

slika
:kafa:
Zadnja izmjena: High, dana/u 01 avg 2016, 01:40, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, jasmin10 i 23 gosta.