ne lupaj..kakvi 200 navijači..Kevin je napisao/la:čitam u novinama da će Široki imati podršku 200 navijača..nije oše..nimalo

ne lupaj..kakvi 200 navijači..Kevin je napisao/la:čitam u novinama da će Široki imati podršku 200 navijača..nije oše..nimalo
pročitaj još jednom moj post!CRC_LJ77 je napisao/la:ne lupaj..kakvi 200 navijači..Kevin je napisao/la:čitam u novinama da će Široki imati podršku 200 navijača..nije oše..nimalo
izvini nisam dobro pročito..al da ti kažem iz prve ruke nema šanse da navijači ŠB dobiju 200 karata..jer mi kao domačini smo dobili samo 300 karata za naše navijače..ako realno gledamo mislim da če vas doči oko 50 max..Kevin je napisao/la:pročitaj još jednom moj post!CRC_LJ77 je napisao/la:ne lupaj..kakvi 200 navijači..Kevin je napisao/la:čitam u novinama da će Široki imati podršku 200 navijača..nije oše..nimalo
znači rekao sam da sam pročitao, ne lupam ja ništa!
ma ima dosta nasih ljudi iz BiH kao i iz Hrvatske koji ce naci vremena da svrate i pogledaju utakmicu..nisu svi svakako navijaci sirokog al zasto nebi neki manijak,ultras il neko svratio i pogledao tekmu reda radi..ako u sloveniji ne moze bit vise od 200 pored ovolike BIH dijaspore i hrvatskog naroda onda stvarno..CRC_LJ77 je napisao/la:ne lupaj..kakvi 200 navijači..Kevin je napisao/la:čitam u novinama da će Široki imati podršku 200 navijača..nije oše..nimalo
zar imate toliko navijacaUMobolnik je napisao/la:Bit će Škripara 100 sigurno...ako ne i 200, sigur
Ima na slovenskoj televiziji,a vec smo okacili 2-3 streama ko nema na TV-u.spajz je napisao/la:zar imate toliko navijacaUMobolnik je napisao/la:Bit će Škripara 100 sigurno...ako ne i 200, sigur![]()
ima li gdje na tv-u utakmica?
meni nikako ne otvara ovaj linkSoldat_ze je napisao/la:http://atdhe.net/
ima prenos
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.