FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 01 avg 2016, 00:13

zlatna ribicca za vas je slon
jedna pobjeda i ovi kazu benko ne valja svi ko ovce "benko ne valja"
kiksa e u zenici 90% ce vas pisati "je...bem vam majku sto ste benku suspendvali" :)
Nije prvi piut de ja vu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 01 avg 2016, 00:26

Zagotivila je raja Semsudina haos! :mrgreen: Cnkic nek pruzi jos par ovakvih partija i osigurat ce sebi prvu postavu do kraja prvenstva. Dati traku Rustemovicu je sramota za veliki fudbalski klub kao Sarajevo! :thumbdown:
Bahati, bahati Željkan!
1946

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 01 avg 2016, 00:27

Cestitke za dobru igru i veliku pobjedu!!! Ova trojica, moj stav je da su kaznjeni vec nocas..bar sto se tice igre, u Zenici ih staviti na klupu. Ali zato opaliti po dzepu i jednu mjesecnu platu im odrezati. Kod nas najvise boli kad te po dzepu udare :)

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 01 avg 2016, 00:28

joker90 je napisao/la:Zagotivila je raja Semsudina haos! :mrgreen: Cnkic nek pruzi jos par ovakvih partija i osigurat ce sebi prvu postavu do kraja prvenstva. Dati traku Rustemovicu je sramota za veliki fudbalski klub kao Sarajevo! :thumbdown:
sto to mislis za Rustema? realno momak nije sad neki igracina, al odradjuje uz sarica odlican posao i trci nenormalno. Zivi sportski, nikad se nista nije bunio nit je bio kakav incident s njim, po meni pravi profesionalac i svojim trudom mislim da zasluzuje kapitensku bar zamjenski
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 01 avg 2016, 00:29

Ono prije utakmice su svi zagrljeni gledali neki motivacioni video?
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 01 avg 2016, 00:30

Evo udjem na forum i citam nekih 40 stranica.
Kad su se spomenule , suspenzije svi hejtaju Hurtu i podrzavaju Benku. Benko je lav, ali podrska mu udrila u glavu i napravi glupost, jer misli da mu se moze. To he velika stvar, nije samo to jedno pivo, to je udar na autoritet trenera a bez autoriteta nema rezultata. To je ko da imas dobru trebu volis je i podrzavad i ona se pojebe sa nekim frajerom, da si najbolja noga. I svako ko ne slusa trenera remeti atmosferu u svlacionici i remeti klub, a nas je klub nama najveci i najpreci i veci i od Haseta a ne Benke, ovu buraniju ostalu da ne spominjem.
Strepite od Zrinskog kojeg cine nadi otpatci, kakvi ste to vi navijaci. Zbog nekoe frustracije stvorili ste sliku o Hurti losu i prizeljkujete poraz, hej kakvi ste to vi navijacu, da bi se rijesili Hurtica.
A ne tako davno ste se kleli u generala, citaj Jesica, koji je sampionsku ekipu unistio i rasprodao, i zbog njega smo i bez evrope ostali. Hurta je dobro vodio ekipu u prvom mandatu, ali kad mu je ovaj unistio ekipu j atmosferu u njoj forsirajuci svoje igrace vise nije mogao. To ste brzo zaboravili, onu euforiju, stegnuce ih general, ne sekiram se za titulu tu je general, sad kad se sjetim vasih rijec mene stid vase sramote.
Pokazali ste se kao losi poznavaoci fudbala i odnosa trener ekipa, kako vam nije ofirno opet pisati na tu temu.
Stvarate losu atmosferu i lijecite svoje frustracije.
Sto se tice utakmice, odigrana odlicno i takticki. Zrinski nije uopste bio ozbiljna ekipa, a za to su zasluzni igraci, njihova pozrtvovanost, dosta su ove suspenzije doprinijele ovakvoj trci, a ponajvise ovdje osporavani Hurtic, opet osporavan od vas fudbalskih NEPOZNAVAOCA.
Zadnaj linija odlicna, a opet ste je najvise osporavali. Iz utakmuce u utakmicu ce biti jos bolja. Kadusic danas dobar, ali mlad je igrac i moguce su oscilacije, ali i tada ga treba podrzati. 18 mu je godina i mislim da vec sad imamo dobrog igraca na nama u zadnjih 10 godina najprolematicnijoj poziciji, a vjerujem da ce postati i materijal za A repku. Akademija vec daje plodove.
Almir Belic meni je najbolji lijevi bek Sarajeva, odkad pratim utakmice. Prebrz, odlicna prcjena, dobar centarsut, dribling. Momak ima sve, i nije lahko poslat centarsutnu trku. Dani Alves prosdje 15 puta i 1
2-3 mu pasa i centarsuta prodju, ne znam sta ovu NEPOZNAVAOCI fudbala ocekivaju.
Sarica bi posebni izdvojio najbolji igrac ove ekipe, mimo Dulje, jer on je vanzenaljac za ovu ligu i prva postava repke i ti bez dileme.
Momak diktira tempo, igra kao Cimirot zadnju polusezonu pred transfer. Dini uz njega se pretvara ubstrasnog igraca.
Ovakvi igraci donose titule ako imaju dobru odbranu. Odbrana je relativno neuigrana ali protiv dva najveca konkurebta su odigraki odlicno a jedan primljeni go je plod nesrece.
Crnkic i Bekic su mladi igraci, skloni oscilacijama. Na derbiju je Crnkic bio los a danas perfektan. Bekic je danas bio malo tanji, ali on je igrac za formacije sa dva napadava a ne krilo, ali dao je sve od sebe i to je najvaznije.
Ahmetovic pravi igrac, kako trci za svaku loptu, i kako je samo timsku igrac. Lahko cu Benku zaboraviti za Ahmetom, ovog Benku koji rusi svlacionicu. Zao mi je Hodzica jer on bi igro ovo sto je igro Bekic, a momak je zvijer. Ali eto, mozda nam se vise isplati gurat Andzusica i Hebiba.

I izvinite na dugom postu, ali od ovih hejtera i kriticara niko nista da napise, sakrili se u svoje rupice, tako je i bolje, jer oni nisu pravi navijacu naseg kluba vec obicni bolesnici. Ja bi ih banovo.
LP

Poslano sa mog GT-N7100 koristeći Tapatalk

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 01 avg 2016, 00:34

Ne pokusavajte dzaba opravdati alkose! Klupa sljedecu utakmicu ili mars u tri lijepe.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 01 avg 2016, 00:36

zlo87 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Zagotivila je raja Semsudina haos! :mrgreen: Cnkic nek pruzi jos par ovakvih partija i osigurat ce sebi prvu postavu do kraja prvenstva. Dati traku Rustemovicu je sramota za veliki fudbalski klub kao Sarajevo! :thumbdown:
sto to mislis za Rustema? realno momak nije sad neki igracina, al odradjuje uz sarica odlican posao i trci nenormalno. Zivi sportski, nikad se nista nije bunio nit je bio kakav incident s njim, po meni pravi profesionalac i svojim trudom mislim da zasluzuje kapitensku bar zamjenski
Svaka njemu cast za trku i zalaganje, ali opet je napravio 2 sanse Zrinjskom sa svojim glupim potezima. Nema kvalitet za Sarajevo, opet su na istoku cupali kosu zbog njega. Pored Sarica izgleda solidno, onako prolazno, ali tako je i Radovac pored Cimirota izgledao boljim nego sto jeste. On ne bi ni trebao igrati u Sarajevu, prizivali smo tog zadnjeg veznog, puno boljeg, nismo ga dobili. Rustemovic bi bio dobar sa klupe zadnjih 20 minuta i to je to. Traka bi trebala da ide majstorima, ili onim koji imaju autoritet i iskustvo. On nema ni jedno, a ni drugo nazalost.

Ove sto su pili treba novcano kazniti pofino, ali vratiti u sastav. Nismo mi Barca da mozemo otpisati na duze staze jednog Hodzica, Pavlovica koji nam je prvi golman i bolji od Adilovica za klasu i Benku koji da je veceras igrao umjesto Amera, siguran sam da bi uradio vise od njega puno.
Bahati, bahati Željkan!
1946

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 01 avg 2016, 00:38

JavierBosnia je napisao/la:Ono prije utakmice su svi zagrljeni gledali neki motivacioni video?
Koji video je u pitanju?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 01 avg 2016, 00:39

Memara je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:Kako mjenjate mišljenja za Banku to nije normalno. Pa nije pobio pola Sarajeva, misa mu...
Zasto kralju? Pa cijeli forum nam se upravo sada i smije zbog ovog "profesionalca". Svi su oni prolazni, samo mi ostajemo!
Moramo biti svjesni da smo mi u Bosni i Hercegovini i da 50% igrača u njoj pije,puši... I ne vidim razloga zašto bi neko ismijavao to sto je jedan klub krenuo u pravcu da to iskorijeni. I to u potpunosti podržavam. Ali s druge strane, kada na vagu stavimo svo Leonovo zalaganja tokom svih utakmica u Bordo dresu i sve postignute golove,i tu pivu,... mislim da bi trebalo biti jasno sta ce prevagnuti. A pijan Benko je bolji od većine igrača da budemo realni. Naravno da nije niko iznad kluba, to stoji. Ali Hurtic je takodjer malo pretjerao, isto kao da su oni ucjenjivali, vrijeđali ili sta ja vec znam sta radili...
Sabrine mi moje!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 01 avg 2016, 00:40

Dobra utakmica sa nase strane, ako sam hulio Hurtica ovim putem mu cestitam na dobroj utakmici, ali jos uvjek me nije kupio sa ovom pobjedom, vidjecemo protiv Celika, da li napredujemo ili cemo se opet vratiti na ono staro.
Dobra ma sta dobra, na kraju ekstra posjeta kad uzmemo u obzir sva desavanja oko kluba i nekako bojazljivo najavljivanje trofeja ove sezone.
Rekao sam vec prije za Crnkica, da bi trebao biti pojacanje, jer je dosao ipak iz lige koja je ispred nase i bio standardni clan u klubu koji je uvjek u vrhu. Dulja pa to je majstor kakav gol :bow:

Ako ista mrzim to su dvolicnjaci koji sad izlaze iz svojih rupa i lijece svoje komplekse, cuj vi cete tjerati Benku? Pa sta ako pije, to je onaj igrac koji je do sad svaku utakmicu prosuo zadnju kap znoji za nas klub i uvjek je bio borben na terenu. Mozda eto na 2 utakmice otkad je dosao u Sarajevo, da je pokazivao ''nezalaganje'', ali vjerujte i bolji napadaci od njega bi je, jer sa kim je igrao i kakve su sve turbulencije potresale klub. Pavlovic je do sad dobro branio svaku utakmicu, jedino kome se ima sta zamjeriti je Hodzic. Tek je dosao u klub. a vec se ponasa kao da je 5 godina ovdje, polako momce tek se trebas izboriti za prvih 11, sa takvim ponasanjem vjerovatno neces i sa izjavom da ti je Sarajevo usputna stanica za odlazak u jaci klub u Evropi.
Cetkovicu ako sta nepase izvoli papire i dovidjenja. Ako ce kaznjavati sve sto su pili onda nek se jim pridruzi i Novakovic (po nekim danasnjim info je bio i on tu).
A sad da ce neki klinjo od 15 godina ovdje tjerati Benkaru, jednog od rijetkih profesionalaca u nasem timu nece moci! Ne treba vas zanimati sta oni rade u privatnom zivotu (mada karantin spada pod klupsko ponasanje), ali svejedno nije samo sad to, bilo je za Radovca i Dulju da su na nargili, Berber i Puzi prije da se nisu trijeznili, te neke fore sa kojim curama hodaju nasi igraci itd.
Njihove igre na terenu su mjerilo za koje jih mozemo osudjivati ili nagradjivati, a ne privatni zivot!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 01 avg 2016, 00:41

Beeeeeeast!!! Zvijeeer!! Iza vidimo Barica, gleda i ne vjeruje, syebao se frajer u zivot. Frajer zemlju dize kad skace!! #FATALITY

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 01 avg 2016, 00:43

Pa prije da je Adilovic trebao dobiti traku ..

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 01 avg 2016, 00:44

Crnkić pravo osvježenje :thumbup: Sarića također moram pohvalit. Duljević naš najbolji igrač trenutno. Novakovic mi djeluje tromo i nesigurno, dobar u zraku. Volio bih da ga Mihojević zamijeni u prvih 11. Amer Bekić :arrow: Klupa - Jednostavno nije igrač za prvih 11, vjerovatno ne bi ni počeo da Benko nije suspendovan. Mogao je Crnkić početi kao drugi napadač, a na krilu Anđušić ili Hebibović. S tim da bi se pri ovoj transformaciji u 451 nakon što smo dali go, Crnkić povukao na ofanzivnog veznog - što je i bio slučaj večeras (Amer otišao na desno krilo). Pozdrav za ove dušmane što čekaju bilo kakvu aferu pa se javljaju i objašjnavaju kako se Sarajevo treba ugasit. :wave: Treba biti oprezan, nije ovo najbolje što Zrinjski može, ali imamo razlog da se nadamo dobrim partijama naše ekipe. Već u Zenici je novi ispit za ovu ekipu, tradicionalno neugodan domaćin, ali ne smijemo kalkulisati - napadački od prve minute idemo na 3 boda.
Samo naprijed Saraj'vo!

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 01 avg 2016, 00:44

Nije do pive,vec do toga da nesportskim zivljenjem i slabijim nastupima ugrozavaju covjeku posao trenera FKS,a i sve ostalo

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 01 avg 2016, 00:47

Kad se sjetim perioda sa tatkom, puzijem i 'ekipom', sta su tada radili i kako su se sprdali sa klubom, pola vas nije toliko napadalo njih koliko sada napadate Benka! Da Benka jer ne vidim da spominjete ni hodzica ni pavlovica ni NOVAKOVICA koji je pio sa njima! A evo on haman moze i pijan igrat.
Pola fudbalera i pije i pusi, medju njima i neke velike zvijezde europskog fudbala, i ako to ne utice na njihovo izdanje na terenu ne znam ZASTO BI TO UGROZAVALO HURTICU POSAO TRENERA????? Nevjerovatno...

Odakle ova struja protiv Benka puse ne znam, ali stvari koje su pojedinci napisali veceras za najboljeg igraca i strijelca kluba u zadnje dvije sezone su gnjusne. Vama na cast.

LEON BENKO JEDAN JE OD NAS!!!!
slika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 01 avg 2016, 00:48

BosnianKingdom je napisao/la:Ali Hurtic je takodjer malo pretjerao
Nasao jarane kako cugaju prije tako vazne utakmice, znaci po tebi malo pretjerao jel?
Sta je to po tebi Hurtic trebao, da im ga jos lagano i popusi? Nije Hurta kriv sto Hodzic odmah salje sve informacije Husari. Eto ko sve nama igra u klubu.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 01 avg 2016, 00:49

AdiFKS je napisao/la:
JavierBosnia je napisao/la:Ono prije utakmice su svi zagrljeni gledali neki motivacioni video?
Koji video je u pitanju?
Neki vjerovatno random sa neta, jer na slici se vidi na engleskom da pise nesto what is your..
Uglavnom cuo sam i da im je hurta rekao da ovu za Kovu odigraju i tako neki motivacioni govor
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 01 avg 2016, 00:50

Memara je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:Ali Hurtic je takodjer malo pretjerao
Nasao jarane kako cugaju prije tako vazne utakmice, znaci po tebi malo pretjerao jel?
Sta je to po tebi Hurtic trebao, da im ga jos lagano i popusi? Nije Hurta kriv sto Hodzic odmah salje sve informacije Husari. Eto ko sve nama igra u klubu.
Husaric mu je menadzer i naravno da ce njemu pricati sve sto mu se desava!! Nisam primjecivao da si ovakvu frku dizao protiv Puzigace aka Krombachera?????
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 01 avg 2016, 00:51

U svlačionici ima jedan text kako mu je klub dao sve i on ce ucinit sve da to klubu vrati u potpisu stoji Š.R.

Ko je R Š

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bvsic, Hajdeee, mire971 i 29 gostiju.