Dernek i druženje forumaša

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Emir_ZENICA
Kontakt:

Re: Dernek i druženje forumaša

Post Postao/la Emir_ZENICA » 30 jun 2010, 13:17

Tacno tako !

Kad bi se skupilo nas 30-ak bilo bi oko nas 50-ak kornjaca..hebo derbi Millwal-West Ham :mrgreen: ..Onaj me postenski nasmija za Paju..Sarajevom bi orilo : "Arsenal dominira ! " a onaj botko bi sa krampom dosao :mrgreen: kakva bi to festa bila :mrgreen: a prije feste bi trebalo rezervisati 5-6 soba na traumatologiji posto ce nam trebati kad zavrsi festa :mrgreen:
A C A B !

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 30 jun 2010, 13:58

Emir_ZENICA je napisao/la:Tacno tako !

Kad bi se skupilo nas 30-ak bilo bi oko nas 50-ak kornjaca..hebo derbi Millwal-West Ham :mrgreen: ..Onaj me postenski nasmija za Paju..Sarajevom bi orilo : "Arsenal dominira ! " a onaj botko bi sa krampom dosao :mrgreen: kakva bi to festa bila :mrgreen: a prije feste bi trebalo rezervisati 5-6 soba na traumatologiji posto ce nam trebati kad zavrsi festa :mrgreen:
Oj al se ismija s krampom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 30 jun 2010, 14:43

NoName je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Ne bi ovo bilo lose,al dal je moguce to organizovat ?? Ima ovdje dosta koji su zaratovali,specijalci bi trebali da cuvaju okupljanje :D admin bi bio na udaru zbog dodjeljenih banova itd. sala na stranu,mislim da ne bi bilo lose :D
Meni samo pokažite ko je Admin, imam s njim nešto popričat :mrgreen:
Posudiće ti Botko krampu :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

LudLo
Kontakt:

Post Postao/la LudLo » 01 jul 2010, 03:06

jb pelenu ukrao mi ideju za ovo druzenje :D
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum

>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 jul 2010, 19:17

NoName je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Ne bi ovo bilo lose,al dal je moguce to organizovat ?? Ima ovdje dosta koji su zaratovali,specijalci bi trebali da cuvaju okupljanje :D admin bi bio na udaru zbog dodjeljenih banova itd. sala na stranu,mislim da ne bi bilo lose :D
Meni samo pokažite ko je Admin, imam s njim nešto popričat :mrgreen:
Sa adminom bi svi trebali popricat :D ja mislim da se on ne bi pojavio na ovom skupu,jer je skup visokog rizika ... on bi najdeblji kraj izvukao ...
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

BosnianHero
Kontakt:

Post Postao/la BosnianHero » 01 jul 2010, 19:45

treba malo sacekat i vidjet kak ce sve proc sa ex-yu nogometnom ligom.....a onda na osnovu iskustva okusat se i s ovim druzenjem...... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 01 jul 2010, 19:48

ja bojkotujem okupljanje :D

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 01 jul 2010, 19:48

admini ce takodjer da dodju tako da i na skupu mogu banovati sve one koji ne budu slusali :D
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 01 jul 2010, 19:56

mene živo intersuje kako bi izgledao susret dvije živuče legende(harishp i cartman) :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 jul 2010, 20:07

Strauss je napisao/la:mene živo intersuje kako bi izgledao susret dvije živuče legende(harishp i cartman) :D
Zaboravio si na Paju :D

Paja dominira !!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 01 jul 2010, 20:14

Ja dolazim kao predstavnik dijaspore :mrgreen: :mrgreen:

Već sam i prije rekao, ideja je odlična 8-) eto, ja cu za jedno dvadesetak dana za Mostar i Zenicu, pa eto, ako nije problem računajte i na mene ;)
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 01 jul 2010, 20:43

NoName je napisao/la:Meni samo pokažite ko je Admin, imam s njim nešto popričat :mrgreen:
znam ga ja, nije neki co´jk.
lik nije druzeljubiv, tako da u kafani vazda sjedi sam prethodno istjeravsi ostale goste.
-prvak ex-yu u kik-boksu,
-nosilac crnog pojasa "treci dan",
-na bencu izbacuje 220 kg,
-radi za vladu,
-vazda je naoruzan..

nego, sta si ga ono htio upitati kad se sretnete? :mrgreen: :lol:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 01 jul 2010, 22:57

aleksandar_veliki je napisao/la:Ja sam na odmoru do 10. jula, a posto admin bojkotuje, ja cu biti domacin. Ajde ozbiljno da se dogovrimo. Za početak Sarajevo, pa onda sirom jedne nam i jedine.
Kakvo ba Sarajevo daj negdje u prirodu.Igman naprimjer ponijeti loptu i udri savcio dan.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 01 jul 2010, 23:23

Već sam rekao: Što se mene tiče u obzir dolazi janje, roštilj, piva i slično. O sportu samo pričam ne znači da ga i prakticiram :D Jedino ako ćemo na male mene možete na go staviti, nema šanse da bi ijedan go primili (fizički lopta ne bi mogla proći :mrgreen: ).

Admin, ti si domaćin, red je da te upoznamo :twisted: :twisted: :twisted:

I schlagera povedi obavezno, s njim ću pričati kad s tobom završim :ugeek:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 01 jul 2010, 23:34

NoName je napisao/la:Već sam rekao: Što se mene tiče u obzir dolazi janje, roštilj, piva i slično. O sportu samo pričam ne znači da ga i prakticiram :D Jedino ako ćemo na male mene možete na go staviti, nema šanse da bi ijedan go primili (fizički lopta ne bi mogla proći :mrgreen: ).

Nisam ja znao da si ti tolko velak (što bi moja pokojna baba rekla) da ne može lopta proć :mrgreen: :mrgreen:

A ja sam siguran da biste Ti i Schlager našli zajednički jezik dok si reko keks. Tu ste, generacija, ja mislim ;) Još ako povedete i žene, pa njia dvi skupa počnu markove konake, a vi onda po pivi pocnete udarat do zore, pa se zagrlite i zapjevate :mrgreen: :mrgreen:
joj što bi to bilo dobro :D :D
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 jul 2010, 23:36

Admin evo nece da dodje,prepao se :P sala... ma to bi bio skup visokog rizika,jedino ovi iz dijaspore ako dodju,da uspostave pregovore o primirju,inace bi bilo veselooo...akoo ce se kakve igre pravit,bolje da odemo negdje,i da kakav coban pusti ovce da ih cuvamo,jes da bi neku ukrali al haj :mrgreen:

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 01 jul 2010, 23:38

Evo mi sanse da degenecim administratore :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Samo jedan klub Velež Mostar

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 02 jul 2010, 00:25

harry_90 je napisao/la:Admin evo nece da dodje,prepao se :P sala... ma to bi bio skup visokog rizika,jedino ovi iz dijaspore ako dodju,da uspostave pregovore o primirju,inace bi bilo veselooo...akoo ce se kakve igre pravit,bolje da odemo negdje,i da kakav coban pusti ovce da ih cuvamo,jes da bi neku ukrali al haj :mrgreen:
SS.ba placa odlazak na koridu :twisted: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 02 jul 2010, 00:28

NoName je napisao/la:Već sam rekao: Što se mene tiče u obzir dolazi janje, roštilj, piva i slično. O sportu samo pričam ne znači da ga i prakticiram :D Jedino ako ćemo na male mene možete na go staviti, nema šanse da bi ijedan go primili (fizički lopta ne bi mogla proći :mrgreen: ).

Jbt patak, isto ko da sam ja post pisao :D :D nista ne bi zamijenio :lol:

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 02 jul 2010, 00:44

slika

Ma samo daj veselja. Ja sam za to da se organizujemo na Barice, jer nije ni daleko, moze se piciti lopte, rostiljati, cugati, ma sve. Mozemo se vrlo lahko dogovoriti da idemo gore jednu subotu, pa ko voli nek izvoli. I nek svako ponese nesto gore, i eto nam druzenja.. 8-)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.