Postao/la SiouxLukavac » 01 avg 2016, 00:01
Željezničar, Zrinjski - 4 boda, IDEALNO, ODLIČNO, skoro pa SAVRŠENO.
Čestitke momcima na velikoj pobjedi.
Pobjeda a nismo primili go - PREZADOVOLJAN SAM.
Kako dobar osjećaj vraćat se kući sav zadovoljan i ispunjen. Hvala momcima na pobjedi.
Pohvale svi zaslužuju, pojedinačno hvalit nikog neću samo ću se javno izvinuti Crnkiću, nisam mnogo očekivao od njega i bio sam nezadovoljan njime ali me je večeras demantovao i ja mu se javno izvinjavam i želim mu da ovako nastavi i nadam se da hoće da ne bude Simeunović 2, prvih par utakmica odigrao odlično pa onda skroz loše.
Kako sam na brzinu preletio komentare, vidim @zagor1987 me spomenuo u vezi odbrane, po meni danas odbrana nije loše izgledala ali imala je par amaterskih grešaka i imali smo sreće što to Zrinjski nije iskoristio, dobro sam pratio odbranu, gledao sam utakmicu sa istoka i u više navrata su baš ispadali, nisu bili u liniji i amaterski djelovali ali može se to popravit i nadam se da hoće ako Bog da.
Ne bih da se osvrćem ali moram, halalite, izdržali smo samo jedno kolo bez neke turbulencije i afere, nadam se da će se to riješiti i da će ti igrači biti udareni po džepu i da će se na njih računati već od naredne utakmice, potrebni su nam u ovoj borbi za jedan od trofeja, budimo realni.
Želja mi je da vidim i Benko i Ahmetovića u prvoj postavi.
Malo sam razočaran posjetom ali nema veze, bitna je pobjeda, idemo dalje, pozdravljam vas sve.