Forumaši biraju tim kola i tim prvenstva
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Forumaši biraju tim kola i tim prvenstva
lendric,boccaccini,ordagic,grahovac,crnkic,duljevic
Krpic,Ordagic,Grahovac........
posjed lopte slobode 60 posto
strasna utakmica,

posjed lopte slobode 60 posto

strasna utakmica,

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ordagić, Grahovac i Krpić iz Slobode.
Saric,Duljevic i Ahmetovic iz Sarajeva.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Baraban, Wagner, Ordagic, Krpic, Grahovac, Ahmetovic, Duljevic
Jedan grad, jedna ljubav!
-
- Kontakt:
Ordagic, Grahovac, Karic, Wagner
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Prijedlozi:
Radnik-Celik
Ne bas neka igra obje ekipe ali sve se okrece na mlin Celiku od crvenog kartona.
Obradovic- po meni jedini koji je bio vrlo dobar citavu utakmicu, zabio gol. Bio jedina pretnja iz ekipe Radnika pored Sreckovica. Uzeo dosta duela ali nije imao podrsku.
Sreckovic je dobro poceo ali kasnije je nestao.
Haurdic- mislim da je nad njim bio prvi zuti lijevog beka Radnika. Otvarao akcije, kasnije otvorio i akciju za svog igraca kada je bio penal. Igrao do 74 minute.
Popovic- odigrao dobro u vezi, i naprijed. Aktivan, izborio drugi penal, zabio drugi penal, uzeo dosta duela.
Brkovic- po meni je odigrao utakmicu slabije od prva dva ali se ukazao kada je trebalo i zabio pobjednicki pogodak.
Sarajevo-Zrinjski
Iz Zrinjskog gotovo svi odigrali blijedo, ispod svog nivoa. Nedovoljno cvrsto i bez ideje, u konacnici poraz sto govori da su bili ispod svog nivoa.
Duljevic- konstantna prijetnja, prelijep gol. A uz to i standardno i onaj koji uzima dosta prekrsaja od strane protivnika.
Ahmetovic- odlicno motivisan, kada je to onda je ponajbolji napadac u ligi. Skok igra, borba, gol. Ispunio sve sto se ocekuje.
Od ostalih su bili dobri Bekic Al, solidni i Saric i Rustemovic.
Siroki- Sloboda
Sloboda pocela uzasno prvo, Siroki poceo uzasno drugo. Zadovoljni u konacnici i jedni i drugi.
Wagner-igrac utakmice, asistencija, gol. Odigrao iznad nivoa svojih saigraca.
Baraban- standardno covjek koji napati Slobodu. Premijerligaski Olic, napast , trkac. Zabio i gol.
Ostali slabije od njih, eto oni su ipak nesto bolji bili.
Iz Slobode:
Ordagic- jedini koji je odlicno odigrao svih 90 minuta. Znaci u prvom PV kada niko u ekipi nije igrao Ordagic je imao prolaznu ocjenu.
Karic- u prvom nevidljiv ali u drugom je jedan od glavnih kreatora izjednacenja. Zabio prvi gol, izborio 5 protivnickih prekrsaja, dobio svaki duel, fino razigravao suigrace.
Grahovac- 2 asistencije, na poziciji desnog krila. Vjerovatno najzasluzniji za povratak, jer je proigrao Karica i Krpica. Osim toga svih 90 minuta se borio i gotovo najvise pretrcaom. Statisticki iza Wagnera najbolji na utakmici sa te dvije asistencije koje su dale bod Slobodi.
Radnik-Celik
Ne bas neka igra obje ekipe ali sve se okrece na mlin Celiku od crvenog kartona.
Obradovic- po meni jedini koji je bio vrlo dobar citavu utakmicu, zabio gol. Bio jedina pretnja iz ekipe Radnika pored Sreckovica. Uzeo dosta duela ali nije imao podrsku.
Sreckovic je dobro poceo ali kasnije je nestao.
Haurdic- mislim da je nad njim bio prvi zuti lijevog beka Radnika. Otvarao akcije, kasnije otvorio i akciju za svog igraca kada je bio penal. Igrao do 74 minute.
Popovic- odigrao dobro u vezi, i naprijed. Aktivan, izborio drugi penal, zabio drugi penal, uzeo dosta duela.
Brkovic- po meni je odigrao utakmicu slabije od prva dva ali se ukazao kada je trebalo i zabio pobjednicki pogodak.
Sarajevo-Zrinjski
Iz Zrinjskog gotovo svi odigrali blijedo, ispod svog nivoa. Nedovoljno cvrsto i bez ideje, u konacnici poraz sto govori da su bili ispod svog nivoa.
Duljevic- konstantna prijetnja, prelijep gol. A uz to i standardno i onaj koji uzima dosta prekrsaja od strane protivnika.
Ahmetovic- odlicno motivisan, kada je to onda je ponajbolji napadac u ligi. Skok igra, borba, gol. Ispunio sve sto se ocekuje.
Od ostalih su bili dobri Bekic Al, solidni i Saric i Rustemovic.
Siroki- Sloboda
Sloboda pocela uzasno prvo, Siroki poceo uzasno drugo. Zadovoljni u konacnici i jedni i drugi.
Wagner-igrac utakmice, asistencija, gol. Odigrao iznad nivoa svojih saigraca.
Baraban- standardno covjek koji napati Slobodu. Premijerligaski Olic, napast , trkac. Zabio i gol.
Ostali slabije od njih, eto oni su ipak nesto bolji bili.
Iz Slobode:
Ordagic- jedini koji je odlicno odigrao svih 90 minuta. Znaci u prvom PV kada niko u ekipi nije igrao Ordagic je imao prolaznu ocjenu.
Karic- u prvom nevidljiv ali u drugom je jedan od glavnih kreatora izjednacenja. Zabio prvi gol, izborio 5 protivnickih prekrsaja, dobio svaki duel, fino razigravao suigrace.
Grahovac- 2 asistencije, na poziciji desnog krila. Vjerovatno najzasluzniji za povratak, jer je proigrao Karica i Krpica. Osim toga svih 90 minuta se borio i gotovo najvise pretrcaom. Statisticki iza Wagnera najbolji na utakmici sa te dvije asistencije koje su dale bod Slobodi.
Duljevic i Mersudin Drogba Ahmetovic!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MocMahale444
Lendric, Boccaccini, Duljevic,Ordagic.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- amazon
- Kontakt:
Gledao sam dvije utakmice a to su Zeljo i Sarajevo pa bih iz te dvije utakmice izvadio po dva igraca. Zeljo- M.Stevanovic-Lendric, a Sarajevo Ahmetovic-Duljevic. Gledao sam isto Celik mogao bih izdvojiti Brkovica.
Trener:Hurtic
Trener:Hurtic
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 31 jul 2016, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Sarajevo: Duljevic, Ahmetovic i Saric.
Zeljkan: Lendric i Bocacini
Zeljkan: Lendric i Bocacini
Ordagić, Grahovac (dvije asistencije), Karić (1 gol i nijedan izgubljeni duel) iz Slobode.
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 31 jul 2016, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Ordagic
Duljevic
Lendric
Karic ( Sloboda )
Duljevic
Lendric
Karic ( Sloboda )
- muhamedhulk
- Kontakt:
Lendric, Ahmetovic, Saric sto sam ja gledao. Duljevic mora zbog gola biti igrac kola 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ordagic,Karic,Grahovac
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Sarić Sarić Sarić
Evo imam ja prijedlog za trnera kola: Hurtic
Iako ce neko mozda reci trenera Krupe, mislim da je mnogo vrijednija pobjeda nad prvakom nego nad novajlijom.
Iako ce neko mozda reci trenera Krupe, mislim da je mnogo vrijednija pobjeda nad prvakom nego nad novajlijom.
Saric Ahmetovic Duljevic Grahovac
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Graovac,Boccacini,Saric,Duljevic,Crnkic,Ahmetovic, Baraban,
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Sarajevo, mali plavi i krupa su jedine ekipe bez primljenog gola u kolu, pa eto lako cete izabrati odbranu.
Dalje za Sarića, Duljevića, Ahmetovica i Crnkica morate naci mjesta. Gol kola Dulja, potez kola Crnkic.
Dalje za Sarića, Duljevića, Ahmetovica i Crnkica morate naci mjesta. Gol kola Dulja, potez kola Crnkic.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.