niko nije ni rekao da je bio, al barem da moze trcati sa loptom...partibrejker1921 je napisao/la:Zeba nikad nije ni bio trkač, makar ga ja pamtim takvog...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
- Kontakt:
Mostarci imaju ovih informacija koliko hoces, al kimbo prednjaci...
-
- Kontakt:
sve ukupno nije ni ko Edin Dzeko!defender je napisao/la:seha je napisao/la:Zeljo prema najnovijoj procjeni 2. najskuplja ekipa PL BH, 1. je Siroki !
Visca 50 000 :S
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
- partibrejker1921
- Kontakt:
Kakogod, meni je jako drago (a vjerujem i tebi) što se vratio u ŽeljuSeyo_TM je napisao/la:niko nije ni rekao da je bio, al barem da moze trcati sa loptom...partibrejker1921 je napisao/la:Zeba nikad nije ni bio trkač, makar ga ja pamtim takvog...

Neka pusti momka da odgovori, Kimbo se samo zezaAdmiral_TM87 je napisao/la:Mostarci imaju ovih informacija koliko hoces, al kimbo prednjaci...

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-------------------- seha
gancev - mesic - bogicevic - radovanovic
-------------- culum - savic
----------- beslija - zeba - visca
-------------------- lazo
Taktika kao protiv Hajduka i moze se...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Kako sada stvari stoje ova ekipa ce igrati protiv Hapoela,sto znaci da i nemamo neke ambicije u Evropi... do pocetka domaceg prvenstva ocekuju se jos 3 provjerena imena u Zelji,znaci ambicije da odbranimo titulu nisu upitne..steta sto pred Hapoel nismo doveli bar nekog kvalitetnog napadaca,ali Osim valjda zna sta radi..
p.s.
Rajovic bi svakako bio pojacanje,ali Osim izgleda trazi nekog mladjeg i kvalitetnijeg..
p.s.
Rajovic bi svakako bio pojacanje,ali Osim izgleda trazi nekog mladjeg i kvalitetnijeg..
Dobro je sto je Zeba iza sebe dobio kamiondziju u Savicu...ovaj ce da pokriva prostor a Zeba ce da bude lucidan i bavice se ofanzivnim radnjama
...mislim da sam tako nesto vec pisao,Zeba je po meni veliki dobitak u onom zadnjem pasu,neocekivanom driblingu,dobrom naletu prema naprijed,a Savic to pokriva defanzivno zajedno sa Culumom...dobitna kombinacija...Beslija ce na stranu umjesto Bucana i opet imamo brzu stranu,Zeba ce znati da je podmetne nekome u naletu ili cak i Lazi koji bi trebao to dobro da iskoristi...a Visca malo prema lijevo i on bi trebao da dozivi pravi procvat uz Zebu i ekipu trkaca iza Zebe...ovakva ekipa meni izgleda odlicno na papiru,mislim i da ce na terenu da odlicno odrade...

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Sad kad prodjemo Hapoel dolazi nam neko slabiji koga ce mo razvaliti i onda u prvom predkolu neko od jakih kad dodje ovdje im uvalimo tricu a tamo neprimimo ni jedan i eto ga recept za ligo prvaka...molim da samo ovo javite Amaru da se upozna sa taktikom

NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
Seyo_TM je napisao/la:-------------------- seha
4-2-3-1 Jako ofanzivna formacija, ala Barsa ili Nemacka sa SP-a.
Znaci, ocekuje se leprsav fudbal sa puno golova, valjda?!

kao što znate Rajović je igrač bez ugovora a igrao je u drugoj ligi grčke,a izgleda da se neće vraćati u grčku i koliko znam mogao bi nas pojačati, sam je rekao da je moguće..
On je bio u pregovorima sa Borcem ako se ne vrati u Grcku!Mostar47 je napisao/la:kao što znate Rajović je igrač bez ugovora a igrao je u drugoj ligi grčke,a izgleda da se neće vraćati u grčku i koliko znam mogao bi nas pojačati, sam je rekao da je moguće..
ma ne pile,borac je doveo Nikolića,pa zar misliš da bi išli i na Rajovića,to ne sigurno
sta bi sa svabamapile87 je napisao/la:On je bio u pregovorima sa Borcem ako se ne vrati u Grcku!Mostar47 je napisao/la:kao što znate Rajović je igrač bez ugovora a igrao je u drugoj ligi grčke,a izgleda da se neće vraćati u grčku i koliko znam mogao bi nas pojačati, sam je rekao da je moguće..
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
slazem se,i ja mislim da je borac svoju kotu za napadaca ispunioMostar47 je napisao/la:ma ne pile,borac je doveo Nikolića,pa zar misliš da bi išli i na Rajovića,to ne sigurno
-
- Kontakt:
I onaj glavonja blekic ga proganja, a posto je borac doveo nikolica sumnjam da ce i ovoga
Provjereno imao kontakt sa Borcem, vjerujem da im sad nije zanimljiv kad su doveli nikolica nece beze gomilat igrace a ne vjerujem ni da smo mi nesto pretjerano zainteresovani covjek je u sarajevu bar je bio do neki dan, a i nikolic se nudio preko novina niko ga od nasin nije ni kontaktirao!Mostar47 je napisao/la:ma ne pile,borac je doveo Nikolića,pa zar misliš da bi išli i na Rajovića,to ne sigurno
kontam i ja da nasi i nisu nesto pretjerano zainteresovani za Rajovica...mada ko zna...krhko je znanje 

Valjda je bio jedan u nizu sastanaka bice ih jos ne znam detalje!nick je napisao/la:sta bi sa svabamapile87 je napisao/la:On je bio u pregovorima sa Borcem ako se ne vrati u Grcku!Mostar47 je napisao/la:kao što znate Rajović je igrač bez ugovora a igrao je u drugoj ligi grčke,a izgleda da se neće vraćati u grčku i koliko znam mogao bi nas pojačati, sam je rekao da je moguće..
ma zna Amar šta radi,neće on izlijetati sa informacijama preko medija dok ne završi posao,ovaj je tim za Hapoel,a do prvensva bićemo jači još to je sigurno.Rajović sam već spomenuo,možda bude i Hadžić on je već rekao da bi igrao u evropskom Želji,Zahora bivši igrač Dinama i on je tekođer slobodan,ma ima ih..
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 29 gostiju.