FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

prdimahovina
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la prdimahovina » 31 jul 2016, 23:00

isko1807 je napisao/la:Cestitka momcima, cestitka Hurticu, cestitka navijacima , a pozdrav veliki za sve dusmane kluba i pljuvace koji su uzivali preko ljetne pauze, zbog vas je ova pobjeda duplo slada :D :D :D
:clap:
" srce na teren i pamet u glavu "

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 31 jul 2016, 23:03

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
Zip je napisao/la:
Evander je napisao/la:Meni ovaj Crnkic nikako nije legao i ne vidim ga u prvih 11.
Mozda sam prestrog prema momku, ali mu ja nesto ne vjerujem.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

:lol: :lol:

ajmo da ti se svi smijemo sada
Pa nije ni meni Crnkic mirisao, pa je danas odigrao momački, i iznenadio me pozitivno.
Ne sviđa mi se raja koja se qurči kada da dobru prognozu sa onim citiranjem samog sebe, ili kada ismijava nečiju lošu prognozu takođe citiranjem.
Na osnovu cega ti nije mirisao na osnovu jedne tekme protiv Zelje? Pa ovdje su Novakovica ismijavali nisu rekli da je los vec da je odron,a mi sa njim i klocem Balicem nismo dugo jacu odbranu imali. Crnkic je dosao iznjace lige od nas.i igrao za vicesampiona redovno i automatski kao takav je nama.pojacanje jer.mi nismo.Barsa. Vise su danas trcali.nego cijelu proslu.sezonu
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 31 jul 2016, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 31 jul 2016, 23:03

Ovaj Saric je na drogama igra momak ko lood
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 31 jul 2016, 23:06

Možda ću vam se sad malo posrat u ćejf ali moram konstatovati da nazad igramo bez ikakve organizacije, i to zamjeram Hurtiću najviše. Mostarci su primali loptu na 25 metara totalno neometano, gdje je naš najbliži igrač bivao udaljen i do 10m. S druge strane, Marinović je perfektno posložio defanzivu i svako zna šta radi. Oba gola nisu proizvod naših akcija, već rezultat individualnog kvaliteta. Malo poraditi na tome i ne sekiram se za bar jedan trofej ove sezone.
Sarić će se vjerovatno pokazati kao naš najkorisniji igrač ove sezone, jer smo s njim digli vezu na par nivoa iznad u odnosu na prošlu sezonu. Izuzetna radilica.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 31 jul 2016, 23:07

Besic je napisao/la:Ovaj Saric je na drogama igra momak ko lood
Ja sta im je momak radio, igrao se s njima :D Ako ovako nastavi, ne gine mu transfer za jacu ligu iako ima 26 god.
Amer Dupovac!

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 31 jul 2016, 23:08

SRCE NA TEREN! Podrška igračima treba biti još veća, samo da se od sljedećeg kola tu nađu i Benkara, Pavlovic, Hodzic i Said ....
[youtube][/youtube]

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 31 jul 2016, 23:08

Jednostavno nije brate, gledo sam ga na pripremnim, solidan je bio, a veceras je otišao korak više i ja sam presretan zbog toga.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 31 jul 2016, 23:08

Balic je pravi igrac, danas je odbrana izgledala sigurno, samo je Al.Bekic ispao par puta ko iz tramvaja. Rustemovic je opet stvorio 2 dobre sanse za Zrinjski, Radovac puno bolji kad je usao. Saric trci ko navijen, momak je bas masina u veznom redu.

BIJELI DROGBA SEMSUDIN OPET IZDOMINIRAO!

Nabijem one supke alkoholicarske na qrac, sto su ostavili ekipu na cjedilu pred mec sa prvakom. Nek ih je Alegri suspendovao, kapa do poda za taj potez. Ako Benko nam tako vraca sto ga podrzavamo ko Boga, onda nek kupi prnje!
Bahati, bahati Željkan!
1946

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 31 jul 2016, 23:09

Svaka cast momcima, treneru, navijacima. Sve pet vcrs. Po meni jedino Amer Bekic u ovom trenutku nije za prve postave. Treba iskoristiti naredne dvije utakmice i probati osvojiti svih sest bodova. Kada se pogledaju protivnici onako u nasem stilu moze se reci da cemo ih pojesti, al ja za Celik nista nesmijem reci. Ja ne znam jesmol mi njih dole pobijedili ikada u prvenstvu?? Kup ne racunam, a od 2007 nismo sigurno. Sa tih 6 bodova vjerovatno cemo biti prvi na tabeli..
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 31 jul 2016, 23:10

Odavno nisam bio ponosniji na ekipu, kao vcrs...
Zbog svega sto se izdesavalo...

Puna podrska Hurticu, igracima...

Benko je jedan manipulator, zao mi je sto igrac kojeg sam gotivio tocradi...
Al ajde...

U INAT DUSMANIMAAA

betrezengorbachev
Kontakt:

Post Postao/la betrezengorbachev » 31 jul 2016, 23:12

Sto se ne bi probalo umjesto Bekica, Husejinovic, iza Drogbe.. Ostalo sve kao danas.. MIslim da bi to funkcionisalo ukoliko je Said spreman.
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 31 jul 2016, 23:12

joker90 je napisao/la:Balic je pravi igrac, danas je odbrana izgledala sigurno, samo je Al.Bekic ispao par puta ko iz tramvaja. Rustemovic je opet stvorio 2 dobre sanse za Zrinjski, Radovac puno bolji kad je usao. Saric trci ko navijen, momak je bas masina u veznom redu.

Nabijem one supke alkoholicarske na qrac, sto su ostavili ekipu na cjedilu pred mec sa prvakom. Nek ih je Alegri suspendovao, kapa do poda za taj potez. Ako Benko nam tako vraca sto ga podrzavamo ko Boga, onda nek kupi prnje!
+1

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 31 jul 2016, 23:16

betrezengorbachev je napisao/la:Sto se ne bi probalo umjesto Bekica, Husejinovic, iza Drogbe.. Ostalo sve kao danas.. MIslim da bi to funkcionisalo ukoliko je Said spreman.
Ma ne moze Said odigrati jedno poluvrijeme, a kamol cijelu utakmicu. Tesko da to mozemo ocekivat.
Amer Dupovac!

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 31 jul 2016, 23:16

Konobar, daj svima po jedno pivo, da proslavimo ovo.
Sabrine mi moje!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 31 jul 2016, 23:17

zagorski je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Balic je pravi igrac, danas je odbrana izgledala sigurno, samo je Al.Bekic ispao par puta ko iz tramvaja. Rustemovic je opet stvorio 2 dobre sanse za Zrinjski, Radovac puno bolji kad je usao. Saric trci ko navijen, momak je bas masina u veznom redu.

+1
Jos kad se uzme u obzir da Balic nije stoper. Gdje sad Mihojevica ubaciti kad se vrati to je problem? Jbte dodje.nam rep CG koji je.igrao u Ukrajini mi ovdje pljuvali ko da je doso iz GOSKA,steta ovog Cetkovica sigurno dobar igrac ono sto nam fali klasicni kreator

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 31 jul 2016, 23:20

Niko Balica nije pljuvao kad je dosao, sad lazes opet samo! Cetkovic ako hoce papire jer nije dvije tekme igrao, nek ide u picku materinu bahatu. Nije Maradona da tako glumi! Otjeraj ga Hurticu, ko ga yebe!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Ingram
Kontakt:

Post Postao/la Ingram » 31 jul 2016, 23:21

Hurtic da je pravi trener trebao je Benki poslat flasu hladnog Jacka.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

FK Sarajevo

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 31 jul 2016, 23:23

Cestitke i Hurticu na dobroj postavci igre. Samo bih zamjerio Amera na krilu. Cini mi se da on tu ne moze pruziti svoj maksimum.

Sejfudin :tokralju:

A inace su svi dobro odigrali. Po meni ocekivana pobjeda :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 31 jul 2016, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 31 jul 2016, 23:24

(Izostanak Pavlovića, Hodžića, Četkovića i Benke): “Sinoć u karantinu, koji služi za pripremu igrača za ovakvu utakmicu. Ušao sam u sobu dotične gospode i zatekao ih kako piju alkoholna pića. Sarajevo je preveliki klub za takve stvari, bez obzira o kome se radi. Dok sam ja trener, niko se neće igrati s klubom. Ja sam im rekao da napuste karantin, a klub će odlučiti šta će dalje biti. Ćetković je druga priča, on ima i nekih privatnih problema te nije povezano s dešavanjima od sinoć.”
(O sankcijama): "Ja sam čovjek koji je spreman na razgovor i kompromis, ali ako se neko poigrava s klubom, tradicijom i navijačima, onda se dese ovakve stvari. Mislim da će klub donijeti pravu odluku.”
Amer Dupovac!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 31 jul 2016, 23:24

SVI U ZENICU!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Haksss, riki46 i 40 gostiju.