isko1807 je napisao/la:Cestitka momcima, cestitka Hurticu, cestitka navijacima , a pozdrav veliki za sve dusmane kluba i pljuvace koji su uzivali preko ljetne pauze, zbog vas je ova pobjeda duplo slada![]()
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
isko1807 je napisao/la:Cestitka momcima, cestitka Hurticu, cestitka navijacima , a pozdrav veliki za sve dusmane kluba i pljuvace koji su uzivali preko ljetne pauze, zbog vas je ova pobjeda duplo slada![]()
![]()
Na osnovu cega ti nije mirisao na osnovu jedne tekme protiv Zelje? Pa ovdje su Novakovica ismijavali nisu rekli da je los vec da je odron,a mi sa njim i klocem Balicem nismo dugo jacu odbranu imali. Crnkic je dosao iznjace lige od nas.i igrao za vicesampiona redovno i automatski kao takav je nama.pojacanje jer.mi nismo.Barsa. Vise su danas trcali.nego cijelu proslu.sezonuOsmanhodzicBuco je napisao/la:Pa nije ni meni Crnkic mirisao, pa je danas odigrao momački, i iznenadio me pozitivno.Zip je napisao/la:Evander je napisao/la:Meni ovaj Crnkic nikako nije legao i ne vidim ga u prvih 11.
Mozda sam prestrog prema momku, ali mu ja nesto ne vjerujem.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ajmo da ti se svi smijemo sada
Ne sviđa mi se raja koja se qurči kada da dobru prognozu sa onim citiranjem samog sebe, ili kada ismijava nečiju lošu prognozu takođe citiranjem.
Ja sta im je momak radio, igrao se s njimaBesic je napisao/la:Ovaj Saric je na drogama igra momak ko lood
+1joker90 je napisao/la:Balic je pravi igrac, danas je odbrana izgledala sigurno, samo je Al.Bekic ispao par puta ko iz tramvaja. Rustemovic je opet stvorio 2 dobre sanse za Zrinjski, Radovac puno bolji kad je usao. Saric trci ko navijen, momak je bas masina u veznom redu.
BIJELI DROGBA SEMSUDIN OPET IZDOMINIRAO!
Nabijem one supke alkoholicarske na qrac, sto su ostavili ekipu na cjedilu pred mec sa prvakom. Nek ih je Alegri suspendovao, kapa do poda za taj potez. Ako Benko nam tako vraca sto ga podrzavamo ko Boga, onda nek kupi prnje!
Ma ne moze Said odigrati jedno poluvrijeme, a kamol cijelu utakmicu. Tesko da to mozemo ocekivat.betrezengorbachev je napisao/la:Sto se ne bi probalo umjesto Bekica, Husejinovic, iza Drogbe.. Ostalo sve kao danas.. MIslim da bi to funkcionisalo ukoliko je Said spreman.
Jos kad se uzme u obzir da Balic nije stoper. Gdje sad Mihojevica ubaciti kad se vrati to je problem? Jbte dodje.nam rep CG koji je.igrao u Ukrajini mi ovdje pljuvali ko da je doso iz GOSKA,steta ovog Cetkovica sigurno dobar igrac ono sto nam fali klasicni kreatorzagorski je napisao/la:+1joker90 je napisao/la:Balic je pravi igrac, danas je odbrana izgledala sigurno, samo je Al.Bekic ispao par puta ko iz tramvaja. Rustemovic je opet stvorio 2 dobre sanse za Zrinjski, Radovac puno bolji kad je usao. Saric trci ko navijen, momak je bas masina u veznom redu.
BIJELI DROGBA SEMSUDIN OPET IZDOMINIRAO!
Nabijem one supke alkoholicarske na qrac, sto su ostavili ekipu na cjedilu pred mec sa prvakom. Nek ih je Alegri suspendovao, kapa do poda za taj potez. Ako Benko nam tako vraca sto ga podrzavamo ko Boga, onda nek kupi prnje!
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Hajdeee, riki46, ronaldo99 i 57 gostiju.