Amel Tuka
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Amel Tuka
Prosle godine je najbolje vrijeme sezone imao rano, 17. jula. A prije toga 5 dana isto drzavni rekord oborio. Kasnije nije mogao za mjesec da trci ta vremena ..
- JohnCleese
- Kontakt:
Joj likova yebali majku. Nisu mu uzimali pola litra krvi i to je smjesno naravno
kao sta je nekoliko "epruvetica" u roku od pet dana pred samu trku. Covjek je profesionalac koji oko sebe ima odredjeni broj ljudi, trenera, takodjer profesionalaca, koji paze na svaki zalogaj hrane, vagaju mu kalorije,da li smije pojest ili ne. Prema tome ovakvo konstantno vadjenje krvi u najmanju ruku moze poremetiti takmicara na psiholoskoj bazi ako ne i narusiti homeostaze u organizmu. Da nije bezazleno ni sam Amel se ne bi zalio jutros.
Ali zato ti isti likovi koji su lafo nezadovoljni i uvrijedjeni rezultatom su velemajstori u postavljanju taktike kod atleticara na 800m.
Treba vam uzeti slike i glave vam postaviti na onu stranicu dnevna doza napacenog Bosnje umjesto onog sa cackalicom.
Vec ima kvalitetnih opisa za vas

Ali zato ti isti likovi koji su lafo nezadovoljni i uvrijedjeni rezultatom su velemajstori u postavljanju taktike kod atleticara na 800m.
Treba vam uzeti slike i glave vam postaviti na onu stranicu dnevna doza napacenog Bosnje umjesto onog sa cackalicom.
Vec ima kvalitetnih opisa za vas
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Ma nije smak svijeta jbt, vidjet ćemo hoće li uspjeti šta uraditi u Riju pa se onda može komentarisati 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sramota i nema opravdanja 
Svi smo razočarani jer smo očekivali medalju ali mislim da ga je zeznulo to što je pred zadnjih 200-300m bio u prvoj traci i bio je okružen sa 1-2 takmičara i tu je možda morao malo usporiti da ih pusti da pređe u drugu traku. Sretno u Riu.

Svi smo razočarani jer smo očekivali medalju ali mislim da ga je zeznulo to što je pred zadnjih 200-300m bio u prvoj traci i bio je okružen sa 1-2 takmičara i tu je možda morao malo usporiti da ih pusti da pređe u drugu traku. Sretno u Riu.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Sretno..
4. U evropi u trcanju znaci van top 10 na svijetu
Majmune,
Covjek je zvanicno i aktuelno treci covjek svijeta na 800 m!
Ja ljepote kad covjeku napises da je majmun a ne strahujes da ces dobiti ban jer se covjek tako predstavlja.
Covjek je zvanicno i aktuelno treci covjek svijeta na 800 m!
Ja ljepote kad covjeku napises da je majmun a ne strahujes da ces dobiti ban jer se covjek tako predstavlja.
ima li gdje satnica njegovih nastupa?
- AlphonseKauders
- Kontakt:
samo da se na vrijeme napomene koliko su ove trke na 800m nepredvidive, da ne bi bilo opet "kasno je krenuo" i sl...Often the winner of 800 m races at high levels are not determined by the strongest runner but instead by the athlete with the best positioning near the end of the race. This can lead to the most exciting aspect of the 800 m which is its high probability of an upset.
tacnoAlphonseKauders je napisao/la:samo da se na vrijeme napomene koliko su ove trke na 800m nepredvidive, da ne bi bilo opet "kasno je krenuo" i sl...Often the winner of 800 m races at high levels are not determined by the strongest runner but instead by the athlete with the best positioning near the end of the race. This can lead to the most exciting aspect of the 800 m which is its high probability of an upset.
Taj sarkazam je neki vid pobune ili kritike na ono sto se iz prilozenog vidi da je ponio?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
kobe24 je napisao/la:Taj sarkazam je neki vid pobune ili kritike na ono sto se iz prilozenog vidi da je ponio?
shvati kako hoces
Apsolutno mi je nebitno tvoje misljenje, samo nije lijepo da se protivis necemu sto je sveto svim muslimanima, a u ovom slucaju konkretno nasem najboljem sportisti. To dovoljno govori koliko postujes preko 50% drzave u kojoj hljeb zaradjujes, ukljucujuci i Amela Tuku. No, nije mjesto da o tome polemisemo, lijep pozdrav!filip13 je napisao/la:kobe24 je napisao/la:Taj sarkazam je neki vid pobune ili kritike na ono sto se iz prilozenog vidi da je ponio?
shvati kako hoces

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Apsolutno mi je nebitno tvoje misljenje, samo nije lijepo da se protivis necemu sto je sveto svim muslimanima, a u ovom slucaju konkretno nasem najboljem sportisti. To dovoljno govori koliko postujes preko 50% drzave u kojoj hljeb zaradjujes, ukljucujuci i Amela Tuku. No, nije mjesto da o tome polemisemo, lijep pozdrav!kobe24 je napisao/la:filip13 je napisao/la:Taj sarkazam je neki vid pobune ili kritike na ono sto se iz prilozenog vidi da je ponio?
shvati kako hoces

u pravu si,ovo nije mjesto za ovakvu polemiku,pozz i tebi
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Tuka dobio izvinjenje IAAF-a zbog doping testa na dan utrke.. Lafo neka greska bila, yebem im nanulicu vazda nesto mora oko nas da bude..
- BosnianKingdom
- Kontakt:
je li ima negdje lista na 800m u 2016? da li je amel uopšte u prvih dvadeset?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.