FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Kakav je Subic?
Sad ce Mehidic umjesto Grahovca hah 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Da citiram Musemića prije nekih 9 dana: "Ja biram ekipu i ja odgovaram za rezultate." Bit' će zanimljivo čuti šta ima reći u narednim danima.katarakta je napisao/la:Federer17 je napisao/la:Musemicevo je ovo, predefanzivan sastav je izveo, vjerovatno da igra na nerijeseno. Preglupa taktika, odbrana nije na nivou nikako.![]()
forum citsv kune se u ovaj sastav. Do poluvremena

iz 1 u 2

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
bit će ovdje još jedan najmanje, samo je pitanje s koje strane 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
- Kontakt:
Defanzivno i ofanzivno, dva razlicita frajera.19FKS46 je napisao/la:Kakav je Subic?
Jedan od krivaca je za ova 2 gola, dok naprijed se pokazao solidno.
Meni nije jasno zašto je Krpić nakon dva postignuta gola u prvoj utakmici ostao na klupi.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zato sto smo mi najboljazljivija ekipa u gostima, bez obzira protiv koga igramo ..NKMramor je napisao/la:Meni nije jasno zašto je Krpić nakon dva postignuta gola u prvoj utakmici ostao na klupi.
-
- Kontakt:
Rekose ovi sa Arene, da je zbog porodicnih problema izostao.NKMramor je napisao/la:Meni nije jasno zašto je Krpić nakon dva postignuta gola u prvoj utakmici ostao na klupi.
- ASD
- Kontakt:
NIkad on nije ni igrao odbranu.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Defanzivno i ofanzivno, dva razlicita frajera.19FKS46 je napisao/la:Kakav je Subic?
Jedan od krivaca je za ova 2 gola, dok naprijed se pokazao solidno.
Ajde neka malo i ovog, idemo Zeca odmah i Krpica ako moze. Odbrana nam treba biti najjaci dio tima a katastrofa smo.
Nad tobom sunce najljepše sja
Ne volim kukati al sve dok ne budemo imali i mi svoje ljude u Savezu, sudijskim komisijama iz naseg kluba koji ce nas direktno zastupati igracemo pored protivnika i protiv sudija.
Kako to funkcionise pokazao je Zeljin lobi sudija dobi 18 utakmica zabrane. Igraci im se tuku sa redarima, bacaju baklje i stolie na publiku dobiju jednaku kaznu kao i Zeba koji dobije drugi zuti.
Fuj
Kako to funkcionise pokazao je Zeljin lobi sudija dobi 18 utakmica zabrane. Igraci im se tuku sa redarima, bacaju baklje i stolie na publiku dobiju jednaku kaznu kao i Zeba koji dobije drugi zuti.
Fuj
samo Sloboda
Husref Musemić je trener koji nema mu.da da igra napadački fudbal. Sve neka mrtva taktika. Cijelu sedmicu priča Široki nam dužnik, možemo ih dobiti, i izvede sastav sa Merzićem i Stjepanovićem, dva klasična zadnja vezna, dva destruktivca, koja s loptom ništa ne znaju. Ne možemo da zadržimo lopte odmah u sredini, gdje treba da je zadržimo, polomismo Ordagića koji mora sve sam da razigrava. Još na to dodati Pirića koji se za života neće naučiti odlijepiti sa gol linije, dva identična gola je na Tušnju od njih primio, kad mu lopta prolazi kroz peterac (kao onaj prvi), ali on ne mrda s linije. I džaba ćemo pokušavati pogađati izmjene, Husref vječno ima neke svoje zamisli. Ali odoh se nadati bodu u drugom, još vjerujem u to.
Krpić umjesto Merzića..Ma hajd, svakako se nema šta izgubit. Mog'o je i Zeca vala odmah umjesto Grahovca.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
eto vam i subic i grahova i karic
Toooo konacno napad kako treba
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
+1SARS je napisao/la:eto vam i subic i grahova i karic

Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Grahovac i Karić lagano...SARS je napisao/la:eto vam i subic i grahova i karic

- ASD
- Kontakt:
Daleko od gotovog.
Nezz sta seru po Subicu momak je klasa nevidjenja treba mu jos da se uklopi defanzivno,takodjer i mali Grahovac samo sto je zrtva tattike na krilu.Jedina greska Musemica je golman 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.