da je dozvoljeno klađenje, stavio bih 5 glava na sarajevo i dva razlike. ovdje se svinjski doživljava kao benfika...Fudo je napisao/la:Ja sam nekako 100 posto siguran u pobjedu, jer samo trijezni igraju. Sarajvooooo
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- Medikament
- Kontakt:
Je li iko ikad brze dobio suspenziju od ovog Hodzica? Ovo ni Balotelli ne bi mogao.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
-
- Kontakt:
najavili su da je ljubitelj kapljice...Medikament je napisao/la:Je li iko ikad brze dobio suspenziju od ovog Hodzica? Ovo ni Balotelli ne bi mogao.
Boga pitaj sta tu ima, mozda je sazbao da ga neko drigi hoce pa da pogura ispisnicu. Treba ih u b tim gurnuti niposti davati raskid.Medikament je napisao/la:Je li iko ikad brze dobio suspenziju od ovog Hodzica? Ovo ni Balotelli ne bi mogao.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Sta je sa grupom na fb? Opet neko cisti clanove. Smijurija ste.
Joj ako vam se zainatim.
Joj ako vam se zainatim.
-
- Kontakt:
jel suspendovan Kallasi, iako nije vise u klubu reko da ga ne izostavljaju?
Generalno sam protiv Hurtica i ove administracije,ali u ovom slucaju (ako je tacan navedeni razlog suspenzije) ima moju maksimalnu podrsku!
Pa da si mi najrodeniji,piti pivu noc prije utakmice,jos u karantenu...e nece da moze!!!
A Cetkovica jos veceras nabiti nogom u dupe i poslati nazad u p.m.
Pa da si mi najrodeniji,piti pivu noc prije utakmice,jos u karantenu...e nece da moze!!!
Zna li neko koja je ovo formacija? Hvala!
Ovo je prinudna formacija.KenChoo je napisao/la:Zna li neko koja je ovo formacija? Hvala!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Vidi ovog Hujica, izvadi ruke iz djepova kad pricas jadan ne bio
To je samo za ovu 'elitu' hilmu,dusku,sekaca itd., mi smo za njih nedorasli ba sta ti jeOsmanhodzicBuco je napisao/la:Sta je sa grupom na fb? Opet neko cisti clanove. Smijurija ste.
Joj ako vam se zainatim.
- f0rest1946
- Kontakt:
1+zagorski je napisao/la:Generalno sam protiv Hurtica i ove administracije,ali u ovom slucaju (ako je tacan navedeni razlog suspenzije) ima moju maksimalnu podrsku!
Ozbiljno pitam, ne mogu da skontam.r3m1 je napisao/la:Ovo je prinudna formacija.KenChoo je napisao/la:Zna li neko koja je ovo formacija? Hvala!

- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Allah selamet.zagorski je napisao/la:To je samo za ovu 'elitu' hilmu,dusku,sekaca itd., mi smo za njih nedorasli ba sta ti jeOsmanhodzicBuco je napisao/la:Sta je sa grupom na fb? Opet neko cisti clanove. Smijurija ste.
Joj ako vam se zainatim.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Zar ih moze voditi Marinovic? Cini mi se da je dobio crveni karton proslu utakmicu.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Kako ovo nije bio prekršaj nad Balićem? 

„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Kakva šansa za Novaka, majko moja
Trenutno korisnika/ca: fera, Haksss, Hazre, InatSilniBosanski, Kajkutenjoyer, mnon46, riki46, Sazg, tajsamja, VolimBiH96 i 58 gostiju.