da je dozvoljeno klađenje, stavio bih 5 glava na sarajevo i dva razlike. ovdje se svinjski doživljava kao benfika...Fudo je napisao/la:Ja sam nekako 100 posto siguran u pobjedu, jer samo trijezni igraju. Sarajvooooo
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- Medikament
- Kontakt:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
-
- Kontakt:
najavili su da je ljubitelj kapljice...Medikament je napisao/la:Je li iko ikad brze dobio suspenziju od ovog Hodzica? Ovo ni Balotelli ne bi mogao.
Boga pitaj sta tu ima, mozda je sazbao da ga neko drigi hoce pa da pogura ispisnicu. Treba ih u b tim gurnuti niposti davati raskid.Medikament je napisao/la:Je li iko ikad brze dobio suspenziju od ovog Hodzica? Ovo ni Balotelli ne bi mogao.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Joj ako vam se zainatim.
-
- Kontakt:
Pa da si mi najrodeniji,piti pivu noc prije utakmice,jos u karantenu...e nece da moze!!!
A Cetkovica jos veceras nabiti nogom u dupe i poslati nazad u p.m.
Ovo je prinudna formacija.KenChoo je napisao/la:Zna li neko koja je ovo formacija? Hvala!
To je samo za ovu 'elitu' hilmu,dusku,sekaca itd., mi smo za njih nedorasli ba sta ti jeOsmanhodzicBuco je napisao/la:Sta je sa grupom na fb? Opet neko cisti clanove. Smijurija ste.
Joj ako vam se zainatim.
- f0rest1946
- Kontakt:
1+zagorski je napisao/la:Generalno sam protiv Hurtica i ove administracije,ali u ovom slucaju (ako je tacan navedeni razlog suspenzije) ima moju maksimalnu podrsku!
Pa da si mi najrodeniji,piti pivu noc prije utakmice,jos u karantenu...e nece da moze!!!
A Cetkovica jos veceras nabiti nogom u dupe i poslati nazad u p.m.
Ozbiljno pitam, ne mogu da skontam.r3m1 je napisao/la:Ovo je prinudna formacija.KenChoo je napisao/la:Zna li neko koja je ovo formacija? Hvala!

- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Allah selamet.zagorski je napisao/la:To je samo za ovu 'elitu' hilmu,dusku,sekaca itd., mi smo za njih nedorasli ba sta ti jeOsmanhodzicBuco je napisao/la:Sta je sa grupom na fb? Opet neko cisti clanove. Smijurija ste.
Joj ako vam se zainatim.
- HordasOdMalena
- Kontakt:

- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, Anex, aqarius, Arhitekt, avalPacidoroP, Babuka31, BeHighirly, Beli98, BeYaZ, boki86, BrazzoBavarac, bvsic, Confiance, Dadox, dencho, Fouzi1, Fudo, galia95, gh0stHZ, Haksss, HyperOS, HZbec, insimadop, Inspiracija, JayCatwright, Kaunas, kraljlavova, Kyle88, Lecler, MaroonBjelave, MaroonWhite1946, MElloo, mikimaus, napoleon72, NeSamSafetee, newton_heath_lyr, Oerde, OzmoodPinglewood, Pasharoni, pinki, Pitar6785, rimljanin90, ristagrad, roccosiffredi, SAMO BORDO, seha77, selver79, Serha, siroliver69, svihsedamsamuraja, tajsamja, Taree, tuitamo, UltraSa46, umrobihzbogtebe1946, Venom, Zeko87, zemuntrg, ZmajOdBosne33 i 556 gostiju.