Ma otvori pivu, mogli su i oni prije tebeBordoBolesnik je napisao/la:moze link kada bude vrijeme..
ima nas koji radimo.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
http://www.bhrt.ba/bht1-uzivo/BordoBolesnik je napisao/la:moze link kada bude vrijeme..
ima nas koji radimo.
Cak je i legalno
Lagano put Koseva,svi na zapad 
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Zapad u napad.
Haj cujemo se sutra
Haj cujemo se sutra
FK Sarajevo: Adilović, Kadušić, Rustemović, Novaković, Duljević, Sarić, Crnkić, Balić, Al. Bekić, Ahmetović i Am. Bekič.
Na klupi Sarajeva: Kovačević, Husejinović, Hebibović, Radovac, Mujakić, Anđušić i Gljiva.
Na klupi Sarajeva: Kovačević, Husejinović, Hebibović, Radovac, Mujakić, Anđušić i Gljiva.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- kupus army
- Kontakt:
Nema ovih ni na klupi,sem Novakovica.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
-
Coromandel
- Kontakt:
hajd' golman tu i tamo. ako odbrana bude na nivou, adilović se neće ni vidjeti.Rodman je napisao/la:FK Sarajevo: Adilović, Kadušić, Rustemović, Novaković, Duljević, Sarić, Crnkić, Balić, Al. Bekić, Ahmetović i Am. Bekič.
benko i hodžić su svakako bili na klupi protiv selje, tako da ove suspenzije ne bi trebale da budu kamen spoticanja.
akoBog da iduću sedmicu iskoristiti da se prevaziđu ove trzavice.
Znaci tacno je , ja nam igraca i ozbiljnosti , pobogu dan prije tekme sa prvakom pit pive, nema ni Cetkovica , i za njega je tacno izgleda
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
HaRakIRi46
- Kontakt:
Sta je sa CetkovicemRodman je napisao/la:FK Sarajevo: Adilović, Kadušić, Rustemović, Novaković, Duljević, Sarić, Crnkić, Balić, Al. Bekić, Ahmetović i Am. Bekič.
FKS !!!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
Na ispumpavanjuHaRakIRi46 je napisao/la:Sta je sa CetkovicemRodman je napisao/la:FK Sarajevo: Adilović, Kadušić, Rustemović, Novaković, Duljević, Sarić, Crnkić, Balić, Al. Bekić, Ahmetović i Am. Bekič.
Raskid ugovora navodno jer ga nema medju 11 u dvije tekme , sta taj misli da je maradonaHaRakIRi46 je napisao/la:Sta je sa CetkovicemRodman je napisao/la:FK Sarajevo: Adilović, Kadušić, Rustemović, Novaković, Duljević, Sarić, Crnkić, Balić, Al. Bekić, Ahmetović i Am. Bekič.
Ovaj sastav je samoubistvo protiv Zrinje. Nemamo klasicne 10-stke. Odo klanjat i molit Boga da nam se ne ponovi Sloboda
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
Coromandel
- Kontakt:
njega nismo ni gledali, osim na pripremnim utakmicama. neće nam teško pasti noga u zicagu. duljevića snima seltik, benko nakon ovoga ode, režemo troškove...akademija nastupa.paulus je napisao/la:Raskid ugovora navodno jer ga nema medju 11 u dvije tekme , sta taj misli da je maradonaHaRakIRi46 je napisao/la:Sta je sa CetkovicemRodman je napisao/la:FK Sarajevo: Adilović, Kadušić, Rustemović, Novaković, Duljević, Sarić, Crnkić, Balić, Al. Bekić, Ahmetović i Am. Bekič.
Samo se i boje Hurtica pravo izgleda , cccccc joj otkako su Ekonomisti pravo zasjeli, ne mozemo progledat sportski.
Je li ovo 4-2-3-1 ili 4-4-2 formacija?
Nazalost tacna je informacija
Piši poraz
Podrska za Hurtica sto je izbacio pijandure....
Specijalaca bruka oko stadiona
Specijalaca bruka oko stadiona
Ja sam nekako 100 posto siguran u pobjedu, jer samo trijezni igraju. Sarajvooooo
totalno nepostovanje kluba navijaca je to sto su radili , drugo , jos jedan dokaz da Hurtic nema nikakve uzde nad ovim timom ni respekta ,mislio sam dolaze nam najbolje godine Evropa itd , al ovo sve me vise baca u ocaj .zagorski je napisao/la:Nazalost tacna je informacija
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 31 jul 2016, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.