Ne znam. Bili bi Jay Z i Beyonce Balkana.Sarajlija88 je napisao/la:Jel se ovo Ana Nikolic udaje za Rastu ili mi se cini?Medikament je napisao/la:Gledam sto nema nikoga na forumu danas, a onda vidim ovo i jasno mi je : http://www.klix.ba/vijesti/bih/na-korid ... /160731038
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Medikament
- Kontakt:
Re: Chat
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Zato Ria nema na forumu.Medikament je napisao/la:Gledam sto nema nikoga na forumu danas, a onda vidim ovo i jasno mi je : http://www.klix.ba/vijesti/bih/na-korid ... /160731038
-
Sarajlija88
- Kontakt:
Da, evo sad vidjeh Stefan Djuric (1989) i Ana Nikolic (1978) stupili u brak. Nek im je sa srecom. Koja koincidencija, citam nesto o Rasti i slusam na youtube milion dolaraod Ane.Medikament je napisao/la:Ne znam. Bili bi Jay Z i Beyonce Balkana.Sarajlija88 je napisao/la:Jel se ovo Ana Nikolic udaje za Rastu ili mi se cini?Medikament je napisao/la:Gledam sto nema nikoga na forumu danas, a onda vidim ovo i jasno mi je : http://www.klix.ba/vijesti/bih/na-korid ... /160731038
-
Sarajlija88
- Kontakt:
malo old shoola
- Medikament
- Kontakt:
Dobro je Bogami Rasta to odradio. Makar bila starija. Aferim. Brrr.
sloboda72 je napisao/la:
- legenda reala
- Kontakt:
Ana je beton
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kad sam ja to znao jbt. Sto mene niste pitali
[youtube][/youtube]
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- alan_kardec
- Kontakt:
Zna li neko slučajno cijenu povratne karte Sarajevo-Beograd?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Hej, hej, hej, Imamovic Damir je gej!
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 01 avg 2016, 00:38, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Kako ce Rasta oprostit Jali ono: ko da yebem Anu Nikolic.
:mrgreen:
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Džezeri protiv terorizma.High je napisao/la:[youtube][/youtube]
Šef majke mi. Šteta što nema kakvih finansijera iza sebe da osnuje stranku i ravnopravno se bori s vladajućom oligarhijom. Bio bih prvi član stranke.
Btw u kojem je ovom gradu?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jao, ne vidi se ništa u kući. Nije se nikad ovoliko smrklo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ma šta više ovi blokiraju. Pa ne moramo svi biti dio te priče. Neko bi da radi i da plaća porez redovno. Umjesto na godišnji u današnji dan dao Bog prije sledećeg petka. 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Vidi starog forumaša.Neutral je napisao/la:...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Đe si stari modHigh je napisao/la:Vidi starog forumaša.Neutral je napisao/la:...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.