FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Leon benko puši dvije kutije dnevno ali mu niko ne uzima za zlo ali i ne treba sve dok na terenu daje 100% s druge strane nekom kao radovac se uzima šiša za zlo i to s pravom jer ne pamti kad je dobio jaci duel a šut mu takav da nemoze dobaciti do gola sa 16 metara.
Ono sto me nervira je kad neko kaze da je benko primjer za pravog sportistu na terenu a i van njega sto nije ni blizu istine pogotovo ovo drugo.
Sve uredu ali cugati u karantinu i to dan prije utakmice je pravo ne postivanje kluba.
Ono sto me nervira je kad neko kaze da je benko primjer za pravog sportistu na terenu a i van njega sto nije ni blizu istine pogotovo ovo drugo.
Sve uredu ali cugati u karantinu i to dan prije utakmice je pravo ne postivanje kluba.
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
- franklampard8
- Kontakt:
Nije tacno.keli1946 je napisao/la:Leon benko puši dvije kutije dnevno ali mu niko ne uzima za zlo ali i ne treba sve dok na terenu daje 100% s druge strane nekom kao radovac se uzima šiša za zlo i to s pravom jer ne pamti kad je dobio jaci duel a šut mu takav da nemoze dobaciti do gola sa 16 metara.
1946
Karikiram ali sam sjedio u jednoj slasticarni pola sata sto pored benke frajer je za kratko vrijeme pusio jednu na drugu.
Lazes, kako te nije stid... Jesi se i ti Slini i Kurti prod'o pa si poceo srati protiv Benke da se otjerakeli1946 je napisao/la:Leon benko puši dvije kutije dnevno ali mu niko ne uzima za zlo ali i ne treba sve dok na terenu daje 100% s druge strane nekom kao radovac se uzima šiša za zlo i to s pravom jer ne pamti kad je dobio jaci duel a šut mu takav da nemoze dobaciti do gola sa 16 metara.
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Ma ovaj Keli je dokazan poltron lopova iz uprave. Naravno da ce pokusati diskreditovati Benku sto vise.
Mi smo amaterski klub i ovakve situacije su na zalost normalne. Toga je uvijek bilo, toga ce uvijek i biti.
Je li Puzigaca cugao?
Je li Berberovic cugao?
Pa pola sampionske ekipe haman su pjani na utakmice dolazili.
Gdje je tad bio ovaj sistem suspenzija?
Slazem se da odgovorni igraci trebaju biti ka znjeni, ali to se ne smije selektivno raditi.
Mi smo amaterski klub i ovakve situacije su na zalost normalne. Toga je uvijek bilo, toga ce uvijek i biti.
Je li Puzigaca cugao?
Je li Berberovic cugao?
Pa pola sampionske ekipe haman su pjani na utakmice dolazili.
Gdje je tad bio ovaj sistem suspenzija?
Slazem se da odgovorni igraci trebaju biti ka znjeni, ali to se ne smije selektivno raditi.
Ocekujem fakat naelektrisanu atmosferu veceras. Ukoliko bi Zrinjski poveo, tesko da nece doci do prekida utakmice.
Nemam nista protiv benke cak sta vise ali niste fer da je neko drugi u pitanju psovali bi mu sve
+1bordobijeli je napisao/la:Ja vise volim FKS nego Benku ,uprave ,iigraci sve je prolazno . da je tro Benko nije veci od bordo dresa
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- franklampard8
- Kontakt:
Nebil tebi ko ugasio taj mozak, da odmoris malo i ti a i mi ovde...Evander je napisao/la:Pa sta ako su popili pivo?
Nije isto napiti se i popiti pivo.
Nadam se da ovo nisu istine. Ako se pak ispostavi tacnim, cirkus se nastavlja.
Onda bolje fakat ugasiti klub nego se stalno ovako brukati.
Preopterecen je...
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Leon Benko se drogira, ali to nije bitno...
Daj ba sto ste ko djeca kakva jbt? Eto vi sve znate, onaj zna da Benko noć prije tekme popije,ovaj da puši,onaj za onog. Pa jeste vi svi familija igračima i svi radite u klubu pa sve znate? Znate kome je kolika plata i ko koliko se tali s kim i za sta.
Najviše bi volio da vas sve hoće popisati vcrs i da zaigraju sve trojica u prvoj.
Daj ba sto ste ko djeca kakva jbt? Eto vi sve znate, onaj zna da Benko noć prije tekme popije,ovaj da puši,onaj za onog. Pa jeste vi svi familija igračima i svi radite u klubu pa sve znate? Znate kome je kolika plata i ko koliko se tali s kim i za sta.
Najviše bi volio da vas sve hoće popisati vcrs i da zaigraju sve trojica u prvoj.
Sabrine mi moje!
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Ovo ako je istina, nije nam trebalo u ovom momentu, 3 sata pred tekmu, al nikako.. I da je istina ako je to jedna piva to nije neki veliki problem koji ne bi mogao sacekati i donijeti odluku o eventualnim sankcijama nakon utakmice sa zrinjskim, da su imalo pametni kao sto nisu tako bi postupili, a ne ovako naelektrisavati atmosferu pred tekmu. I kako sad da ocekujemo nesto..? Totalno neozbiljno. VolimteSarajvo!
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
- JavierBosnia
- Kontakt:
Alo ba, mislite da ce tim suspendovanim tesko pasti to sto nece odigrat jednu, dvije ili 3 utakmice? Jasta ce
Treba napraviti pravilnik kluba gdje je odredjeno u ovakvim situacijama mangupe kaznit udarit po dzepu i zavsit pricu
Treba napraviti pravilnik kluba gdje je odredjeno u ovakvim situacijama mangupe kaznit udarit po dzepu i zavsit pricu
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
pa eto i Pavlovic je tu i Hodzic i Cetkovic pa im ne psujemo, tako da vam i ta prica ne pije vode, ovo je ocito kampanja protiv Leona i mozete vi do sutra pricati pricu o nekom redu i pravilniku toga u FK Sarajevo nema, osim u slucaju kad se trebaju kola lomiti na nekome
Pyro is not a crime !
Evo da i ja potvrdim ovo je tacno, to je bilo kod ramiza ovdje na slatkom cosetu. Benko je jeo kolac, sampita je mislim bila. Jedan momak je sjedio dva stola od njega vidjelo se da je konzument narkotika kad god Benko stavi zalogaj usta ovaj mu govori Leone baci auru recu te Dini, Dino je meka, Dino je caba..keli1946 je napisao/la:Leon benko puši dvije kutije dnevno ali mu niko ne uzima za zlo ali i ne treba sve dok na terenu daje 100% s druge strane nekom kao radovac se uzima šiša za zlo i to s pravom jer ne pamti kad je dobio jaci duel a šut mu takav da nemoze dobaciti do gola sa 16 metara.
Leon se brzo pokupio i otisao bilo mu neugodno ne znam sta je bilo sa momkom al vidim da pise po forumu danas
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- franklampard8
- Kontakt:
THEC je napisao/la:pa eto i Pavlovic je tu i Hodzic i Cetkovic pa im ne psujemo, tako da vam i ta prica ne pije vode, ovo je ocito kampanja protiv Leona i mozete vi do sutra pricati pricu o nekom redu i pravilniku toga u FK Sarajevo nema, osim u slucaju kad se trebaju kola lomiti na nekome

Trude se svim silama otjerati majstora, Hurtic ti ga pujki Leoneeeee.
1946
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Dosadan si i ne previse inteligentan.Zip je napisao/la:Nebil tebi ko ugasio taj mozak, da odmoris malo i ti a i mi ovde...Evander je napisao/la:Pa sta ako su popili pivo?
Nije isto napiti se i popiti pivo.
Nadam se da ovo nisu istine. Ako se pak ispostavi tacnim, cirkus se nastavlja.
Onda bolje fakat ugasiti klub nego se stalno ovako brukati.
Preopterecen je...
Ako imas problem, rijesi ga.
Zamolio bih te da me vise ne pominjes ni u kakvom licnom kontekstu.
LEON BENKO
Ima da se ori veceras LEON BENKO, UPRAVA NAPOLJE!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.