Arsenal - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Koga biste doveli u prelaznom roku?

Anketa je završila: 14 avg 2021, 23:26.

Nekoliko jeftinijih mladih igrača sa potencijalom (White, Lakonga)
3
16%
Nekog sa rasprodaje u Cityju (Jesus, Mahrez, Sterling, B.Silva)
11
58%
Napokon Zahu iako nam ne treba!
2
11%
Locatellija
3
16%

Ukupno glasova: 19

BigBigBang
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la BigBigBang » 30 jul 2016, 16:42

Iwobi je prosjecan mladi igrac kojem se posrecilo da upadne u sastav gdje nemas ko da ti igra pa si onda dovukao njega, za Gnabrya se moglo reci da je odlican mladi igrac pa nije uspio, Iwobi nije ni njegov nivo a kamoli da je bolji nego sto je ovaj bio kad je dobijao sansu. Vidjecemo ove sezone gdje ce biti taj Iwobi predvidjam na polusezoni posudba u Championship...

Arsenalova akadamija je dala dosta dobrih fudbalera ali poredeci sa ostalim klubovima ni po cemu ne odskacu a da te napomenem da se stalno prica o tom nekakvom Arsenalovom i Wengerovom otkrivanju talenata i pravljenju igraca a rezultati su totalno prosjecni rekao bi i ispodprosjecni. Haj sad da nas ne poredim sa Dinamom, Ajaxom, portugalskim klubovima itd ciji je i samo cilj da proizvode te igrace i prodaju ih uporedicu nas sa ovim vecim klubovima koji su vise poznati po trosenju nego promociji mladih igraca pa eto uzmimo Bayern i Real npr. ovadva kluba su proizode mnogo bolje igrace od Arsenala tj. njihove skole a nigdje ne cujem da se toliko o njima prica kao o famoznoj Arsenalovoj akademiji koja ono kao "stalno" izbacuje kvalitetne fudbalere.

Ti igraci sto su nesto i postigli ima njih jos Manone je tu, pa onaj norvezanin iz Gladbaha cini mi se pa Sczeszny svi oni imaju solidne karijere ali kao sto vidimo uglavnom su uspjeli evropski igraci prije svih spanci pa ovi ostali a zaluta i neki englez ala Wilshere. I onda odi pogledaj omladinski tim Arsenala i vidjeces mladu reprezentaciju neke nacije sto se takmici na africkom kupu nacija, nijedan od tih nece uspjeti.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 30 jul 2016, 16:50

Ne znam zašto mi nismo ganjali Vietta ili Gameira. Jedan vrhunski potencijal kojem bi naša igra odgovarala samo tako adrugi dobar napadač koji zna dati gol, čak i sam sebi umije kreirati šansu za razliku od Žiromudonje.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 30 jul 2016, 20:28

giroud ce za 2 sedmice da ucutka kriticare

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 30 jul 2016, 23:27

Grob te yebo pa još ništa!?
Pld W D L
38 26 12 0

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 31 jul 2016, 02:54

:zviz:

slika

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 31 jul 2016, 15:10

Najnovija špekulacija je Jonny Evans za 16 miliona funti. :tokralju:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 31 jul 2016, 15:20

Morao sam promijeniti avatar nakon 4 godine, ako neko naleti na onu sliku Bergkampa koju sam imao kao avatar nek mi je linka na pp :pray:

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 31 jul 2016, 16:50

Smezurani bio na mecu Lestera :mrgreen:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 31 jul 2016, 17:34

AA23 je napisao/la:Smezurani bio na mecu Lestera :mrgreen:
Sto li Boze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Ramsey16
Kontakt:

Post Postao/la Ramsey16 » 31 jul 2016, 17:55

soccerfan je napisao/la:
AA23 je napisao/la:Smezurani bio na mecu Lestera :mrgreen:
Sto li Boze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pratio Hutha, iskusan stoper odgovara opisu od neki dan :D .

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 31 jul 2016, 18:11

Marsal je napisao/la:Najnovija špekulacija je Jonny Evans za 16 miliona funti. :tokralju:

:tokralju:

Ajde Wengeru molim te :pray:

Trollfest ima da bude dok se boje ne rastope.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 31 jul 2016, 22:01

Tony Cascarino on SSN saying that based on his French ****, he thinks Lacazette will be an Arsenal player by next week..
Cascarino: "I've got people in France that believe this [Lacazette to Arsenal] deal will go through next week."
:arrow:

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 01 avg 2016, 15:30

Kaveh Solhekol

@SkyKaveh

Arsenal will make improved bid for Lyon forward Alexandre Lacazette. Had £30m offer turned down last week
12:30 AM - 1 Aug 2016

Kaveh Solhekol

@SkyKaveh

Lyon manager Bruno Genesio on Alexandre Lacazette: "There are some offers you cannot refuse."
12:09 PM - 1 Aug 2016

"Arsenal are set to submit a fresh offer for £40m-rated Lyon hitman Alezandre Lacazette as Arsène Wenger looks to finally sign a new top class striker this summer, according to Sky Sports News."

serem ti se u čvalje voajeru s lacazetom,dodaj još 10-15 milki i dovedi icardija :kafa:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 01 avg 2016, 23:36

slika
Čestitam :kafa:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 01 avg 2016, 23:57

fejk, nije petak
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 02 avg 2016, 00:36

Da mi je jednom doživjet da imamo spremnu ekipu prije početka sezone. Mislim ono, imali smo prošle godine ali nismo znali. :mrgreen: Sve mi se čini da je i ove to u pitanju.

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 02 avg 2016, 13:07

Sportsport javlja da je Mahrez danas naš :mrgreen:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 02 avg 2016, 13:14

"Wenger se danas sastao s igračem i njegovim agentom i dogovorili su uslove ugovora. Ostaje još da se klubovi dogovore oko visine obeštećenje", saopštili su iz Arsenala.

:urnebes:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 02 avg 2016, 13:32

Neki tviteraš napisao da se sprema ludilo sto se tice transfera Arsenala, taj je tip isto navodno prvi prosuo da Wenger zeli Vardya, a Lakazet je zadnja opcija navodno :hmmmmm:

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 02 avg 2016, 21:55

Mahrez - meni taj lik nikako ne sjeda kao igrač potreban Arsenalu. Prošle sezone ga je Nacho držao u džepu bez većih problema u obje utakmice. Ja bih na tom desnom krilu prije volio vidjeti, npr., Deulofeua. Vrhunski dribler i asistent, mlad, treba mu samo sezona bez trzavica koje je imao kod Martineza i pokazaće svoj puni potencijal.

Mustafi - nit' smrdi, nit' miriše. Solidan igrač, ništa više od toga. Nama treba commanding central defender, što bi rekli na FM-u, a Fonte bi u tom smislu bio idealno rješenje jer a) nije skup pa ostaje para za napadača i b) naviknut je na englesku ligu u kojoj je uglavnom prekucavao, čak i sa onim moronom Lovrenom kraj sebe. Naravno, ako se ikako može dovesti Van Dijk, onda treba pare potrošiti na njega - visok, jak, pokretljiv, a pred njim je decenija fudbala.

Lacazette - ni on niti Bacca mi se ne sviđaju iz jednog osnovnog razloga: nedostatak raznovrsnosti kod šuta. U Ligue 1 je Lacazette mogao puknuti po sredini gola i da lopta završi u golu, u Engleskoj od toga nema ništa protiv De Gee, Courtoisa, Harta, Forstera...a za ove ostale se Giroud pokazao kao dovoljno dobar. Nama treba neko za ove zayebanije.

Icardi - njega pi.čka vrti oko malog prsta. To je jedna od razlika između njega i Suareza koji ipak ima sređen privatni život i koji je i u njegovim godinama bio čista klasa. Pa Suarez je u svojoj prvoj polusezoni u Engleskoj sam-samcat onom nesretnom Dirku Kuytu omogućio da djeci može pričati kako je dao hat-trick Unitedu, tad sam rekao da bi Suarez u Arsenalu bio novi Henry. Imao bi on sezonu sa 20-25 golova i ranije da Dalglish nije forsirao taktiku sa Carrollom kao centarforom, a Suarez je tu bio pomoćni radnik. Razlika na relaciji Icardi-Suarez je i u tome što je Icardi više realizator, a Suarez je u stanju i sam sebi napraviti šansu iz ničega (sad se malo zalijenio po tom pitanju u Barci gdje ne mora sve sam kao u Liverpoolu). Ako je pitanje: Icardi ili Lacazette kao napadači, neka bude Icardi. Ako je pitanje: Icardi ili Lacazette kao WC-napadači, onda je odgovor: nijedan. Radije onda spičiti pare na Draxlera, ionako je 2012. bila priča da će ga Wenger dovesti i staviti na špica onako kako je iz krila u napadače konvertovao Henryja i Van Persieja.
rambo16 je napisao/la:Pa ti si Artetino godište jbte :rol:
Nisam, ja sam Van Persiejevo. U 8 dana nas dvojica rođeni. :kafa:

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.