FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 31 jul 2016, 12:10

Ma 2 gore gurni,i samo im sibaj lopte,taman od stopera da i preskacemo i nabijamo,od tri lopte ce njih dva pokupiti i biti u sansi za jednu.Veliko je opterecenje za stopere ako ce morati jedan ici na Benku jedan na Ahmetovica.Nema sanse da ih mogu ispratiti 90 minuta bez nekih gresaka i kikseva.Vidjelo se i u derbiju kad udje Leon koliko se prostora napravilo uvijek je jedan bukvalno sam ostajao odatle i onolike sanse Benke,jel i jedan i drugi su sami po sebi takvi igraci da svojim kretanjem i postavkom lahko prave viskove i navlace vise igraca na sebe.

S tim sto vezni red ce morati da pretrci duplo i da udara na svaki iole otvoren prostor da nebi imali problema sa kontrama,a vjerujem da Saric i Rustemovic to mogu pogotovo Saric koji je poznat kao cvrst igrac i ne libi se udariti i nagaziti protivnika.Radovac je povrjedjen i nece igrati izgleda.

Hajde momci,hebemu majku obradujte nas :pray:

Prizivam onaj derbi kad smo ih mlatnuli 3-0,kad im je Rascic dao 3 komada.Ahmetovic je taj profil napadaca "sidrasa" pa hajde majstore :kafa:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 31 jul 2016, 12:15

ma iove sezone ili ahmet ili lendric
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 31 jul 2016, 12:15

"Dragi moji prijatelji,NAKON PET GODINA TEŠKA SRCA DONIO SAM ODLUKU DA PODNESEM OSTAVKU KAO TRENER VETERANA I MALOG FUDBALA FCSARAJEVO DOK JE OVA UPRAVA NE ZELIM BITI NI U KOJEM SMISLU BLIZU NJIH TOLIKO SAM RAZOČARAN KO VODI NAŠE SARAJEVO A ISTO TAKO SAM SIGURAN DA CE DOĆI VRIJEME KAD CE OPET NAŠE SARAJEVO BITI KAO NEKAD KADA SMO DISALI JEDNI ZA DRUGE uprava napolje.Volim te SARAJEVO -HORDE-ZLA."
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 31 jul 2016, 12:20

Veceras pocinje sluzbeno tjeranje Kurte.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 jul 2016, 12:21

Runda to izdao saopstenje a? :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 31 jul 2016, 12:32

miky_hz je napisao/la:Runda to izdao saopstenje a? :mrgreen:
Jasta
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 jul 2016, 12:33

SVI NA KOŠEVO
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

High

Post Postao/la High » 31 jul 2016, 12:41

s kim igramo danas
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ZeroStyle
Kontakt:

Post Postao/la ZeroStyle » 31 jul 2016, 12:54

Zip je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Cujem, sutra bi mogla nova kazna biti poklonjena klubu od strane Hordi i tako stalno dok ne ode Feminito. :kafa:
To je ipak velika ljubav prema klubu :lol:

30000KM za dva kola :clap:
Bolje kazne placati nego igraca dobrog imati :D

Uostalom, nikad nisu ni prestajali da pale pa tako nece i kad Dino ode...
Kad mozemo davati plate za 60 igraca mozemo malo i kazni platiti, dobrog igraca i ovako necemo dovesti jos par godina.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 31 jul 2016, 12:59

High je napisao/la:s kim igramo danas
Protiv administracije i alegrija.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 31 jul 2016, 13:08

Ljudi ba manite se zayebancije. Yebo Dinu, Hurtu i ostale, ajmo podrzat danas 11 odnosno 14 momaka koji ce ja vjerujem izginuti na terenu. Ja sam pisao poslije derbija da mi je to izgledalo sasvim solidno, tako da ove ekipe ocekujem dosta dobre rezultate i trofeje. Vidim neki stavljaju od prve Benku i Ahmeta, za mene je to pogubno jer Mostarci nisu ekipa protiv koje se mozes toliko otvoriti. Ocekujem ostu zadnju liniju kao protiv kona, dva def.vezna Rustem i Saric, ispred njih mozda probat sa Cetkovicem, lijevo i desno Dulja i Crnkic i u napadu Benko
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 jul 2016, 13:09

I nema psovanja, no forget :kafa:

isko1807
Kontakt:

Post Postao/la isko1807 » 31 jul 2016, 13:10

ZeroStyle je napisao/la:
Zip je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Cujem, sutra bi mogla nova kazna biti poklonjena klubu od strane Hordi i tako stalno dok ne ode Feminito. :kafa:
To je ipak velika ljubav prema klubu :lol:

30000KM za dva kola :clap:
Bolje kazne placati nego igraca dobrog imati :D

Uostalom, nikad nisu ni prestajali da pale pa tako nece i kad Dino ode...
Kad mozemo davati plate za 60 igraca mozemo malo i kazni platiti, dobrog igraca i ovako necemo dovesti jos par godina.
Top 3 najglupljih komentara ove godine :clap:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 31 jul 2016, 13:11

Ja evo izucavam pravilnik. Ne zelim uraditi veceras nesto sto nije prikladno :D

Svi, svi, svi izucite pravilnik :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 jul 2016, 13:14

Ja ocekujem da nam na ulazu podjele neke letke edukacijske,kako se ponasati na stadionu i te fore,naravno cijena neka simbolicna markica,cisto da se trosku ne daju i da ne probiju budzet sa tim.

High

Post Postao/la High » 31 jul 2016, 13:18

Dajte Pravilnik, da ga izučim!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 31 jul 2016, 13:29

4040deuce je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Kad neko sa strane ko ne prati nasu ligu i ne poznaje procita ,ocekuje se dolazak velikog broja ultrasa,reko bi dolazi ih najmanje 2000.A njih ukupno kad slave titulu na svom terenu ima 2000.Grohotom se smijem,ne znam kolko ukupno imaju navijaca ,jedno 4000 da navijaju za Zrinjski.Mi imamo clanskih duplo vise nego oni navijaca.
Ocekujem pobjedu,ali moramo biti strpljivi,oni ce se braniti i cekati svoju priliku,nadajmo se da cemo na vrijeme zabiti.
Zar je moguce da netko moze napisati ovoliko gluposti u jednom postu :hmmmmm: :hmmmmm: Sarajevo,grad od pola miliona stanovnika usporedjujes sa Mostarom koji ima sto tisuca i podijeljen je na pola,znaci mi imamo bazu od 50 000 ljudi i za tu bazu imamo dobre brojke..a brojke uostalom nisu ni vazne,vazna je ljubav prema klubu i cinjenica da se svako gostovanje odradi i dobro organizira,a kuci navija i po kisi i po najvecoj zegi(kao sto je na proslavi titule protiv Slobode bio slucaj-citav dan je pljustala kisa,a opet su ljudi napunili maksimalno kapacitet natkrivenih mjesta stadiona)
Oprostite na upadu,ali morao sam odgovoriti ovom genijalcu :) :) :)

Pa 2000 vas bude kad slavite titulu,Velez kad je zadnji na tabeli ,na trenungu bilo 1500 ljudi,ne brukaj se imate ukupno 4000 navijaca od kojih je pola do jucer navijalo za Velez.Ne moras se poerditi sa nama poredi se sa Velezom ,kojem istina niste ni do koljena ali sto dolazite iz istog grada pa zato.Prije rata ti necu pokazivati jer niste ni postojali kad je Velez igro sa Borussiom Dortmund itd.Pokazacu ti poslije kad je bio u vrhu sta znaci podrska
4000 gledalaca

6000 gledalaca

Gostovanja Rodjenih o ovome mozete sanjati

Itd.itd. ponavljam necu da ti pokazujem utakmice prije rata Veleza,znate dobro jer ste prije navijali,tako da se jedino mozete porediti sa Listicom,Posusjem,Laktasima,Olimpicom i tim klubovima.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 31 jul 2016, 13:41

Ja kontam da nisam zalutao na temu Veleza ili Zrinjskog, ali ipak je neko drugi zalutao ovdje izgleda.. :shock:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 31 jul 2016, 13:41

Ja mislim da ce danas ovakav sastav biti i dolazice do raznih tokada tokom utakmice:
-----------------Pavlovic------------------
Hodzic-------Novakovic------Balic------Bekic Al..
----------- Rustem-----"-""'--------Saric------------------
Bekic Am.-------------------------++++++-----Duljevic
--------Ahmetovic---"""------------Benko-----------------
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 31 jul 2016, 13:47

Svi na Istok igra Sarajevo :D
Neka nam je sa srecom veceras, trebat ce nam ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, TETRAPAK i 46 gostiju.