Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Kakva ljepota od igre u drugom, ovakav United zelimo gledati.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Jozo stvorio monstruma
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Kakva igra... Lepršavo kao kod Van Gaala.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Usli u brzinu vise, cak i dvije i potpuno pomeli Galatu. Rash je strasan, aplauz od Ibre.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Ovo sad jako lijepo izgleda...
To se dešava kad uz svoju filozofiju daš igračima slobodu, znači odmah više muda da se rizikuje i na kraju krajeva da se pas šalje naprijed, a ne konstantno nazad 
Za ove neke poteze bi kod van Gaala sutra igrači bili na udaru i vjerovatno zakucani na klupu
Mata je odličan ove 3 prijateljske, biće mi žao ako napusti klub.

Za ove neke poteze bi kod van Gaala sutra igrači bili na udaru i vjerovatno zakucani na klupu

Mata je odličan ove 3 prijateljske, biće mi žao ako napusti klub.
Zadnja izmjena: UnitedWA, dana/u 30 jul 2016, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
fali pogba da sredina i defanziva bude ok
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Fela prekucao,on i Carik ponistili Hereru i Snajderlina bravo,Rasho zali boze sto ce biti na klupi
Prvo i drugo poluvrijeme kao nebo i zemlja.
Rooneyu dugo treba da se upali (oko 60 minuta) ali kad se upali vozi kao porše
.
Rash je otkriće desetljeća! Valencia 3 asistencije
. I da, Lujo ga je na RB izmislio, kao i Ashleya na RWB što je večeras igrao. Znao sam da će Jose graditi na njegovim temeljima.
Fella je odradio jednu od 13 izvrsnih utakmica. Po mojoj statistici on svaku 4tu odigra solidno a svaku 13tu izvrsno. Hoćemo li čekati 12 kola?
Memphis i Mata imaju finu saradnju. Volio bih da obojica ostanu. Memphis se forsa i dalje previše. Treba da igra šta mu se kaže, odnosno da bude timski igrač i njegovo vrijeme da zasja na velikoj sceni će doći. U suprotnom će pregoriti.
Lingard je baš prgav igrač i to mi se sviđa kod njega. Ovu aroganciju je zaslužio i neka je. Svidjela su mi se njegova vraćanja i destruiranje protivničkog posjeda iz visine terena prema unutra.
Ja sam zadovoljan. U drugom poluvremenu je samo jedna ekipa postojala na terenu i igrala se.
ALI - definitivno nam treba jedan igrač za povezivanje odbrane i napada. Pogba dođi što prije, OT te čeka.
Rooneyu dugo treba da se upali (oko 60 minuta) ali kad se upali vozi kao porše

Rash je otkriće desetljeća! Valencia 3 asistencije

Fella je odradio jednu od 13 izvrsnih utakmica. Po mojoj statistici on svaku 4tu odigra solidno a svaku 13tu izvrsno. Hoćemo li čekati 12 kola?

Memphis i Mata imaju finu saradnju. Volio bih da obojica ostanu. Memphis se forsa i dalje previše. Treba da igra šta mu se kaže, odnosno da bude timski igrač i njegovo vrijeme da zasja na velikoj sceni će doći. U suprotnom će pregoriti.
Lingard je baš prgav igrač i to mi se sviđa kod njega. Ovu aroganciju je zaslužio i neka je. Svidjela su mi se njegova vraćanja i destruiranje protivničkog posjeda iz visine terena prema unutra.
Ja sam zadovoljan. U drugom poluvremenu je samo jedna ekipa postojala na terenu i igrala se.
ALI - definitivno nam treba jedan igrač za povezivanje odbrane i napada. Pogba dođi što prije, OT te čeka.
Ibra odusevljen Rashom. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Imal gdje snimak? 

SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Joj šta sam propustio, Zlatan time 
Moram pogledati snimak da bih dao neki komentar, sve u svemu rano je za bilo kakve kritike na račun igre. Potrebno je vremena, rada i samo rada da to dođe na svoje. Murinju moramo vjerovati i sada je već vrijeme da se obezbijedi pojačanje u vezi, nema potrebe odugovlačiti.

Moram pogledati snimak da bih dao neki komentar, sve u svemu rano je za bilo kakve kritike na račun igre. Potrebno je vremena, rada i samo rada da to dođe na svoje. Murinju moramo vjerovati i sada je već vrijeme da se obezbijedi pojačanje u vezi, nema potrebe odugovlačiti.
MorganRiNo je napisao/la:

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Odakle ti?LvG je napisao/la:Rashford - nesto najbolje sto je LvG doneo! Jos dugo ce se covjek sa mog avatara spominjati.

⭐
Imali smo inicijativu cijelo poluvrijeme skoro, ali bez nekih konkretnih akcija. Bilo je nekoliko finih kombinacija i to me raduje. Očigledno mnogo bolje stoje na fizičkom planu a to je trenutno i najbitnije.
Treba izdvojiti Shawa koji je strašan ponovo, na njemu se vidi da je već spreman jer je trenirao još od povratka nakon povrede, stvarno nevjerovatan igrač. Ibra se već nema šta komentarisati, u 34. godini izgleda nevjerovatno, agilan, pokretljiv i snažan
Treba izdvojiti Shawa koji je strašan ponovo, na njemu se vidi da je već spreman jer je trenirao još od povratka nakon povrede, stvarno nevjerovatan igrač. Ibra se već nema šta komentarisati, u 34. godini izgleda nevjerovatno, agilan, pokretljiv i snažan

Luke Shaw ce biti nahvece pojacanje! Molim boga samo da ga povrede zaobidju.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
-
- Kontakt:
Nisam gledao , možete li reci tko je odlično odrigrao tko dobro tko loše 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Generalno teska tekma za gledati ako ocekujes leprsavost. Everton strasno defanzivan, kao da se igralo za bodove a Mou je dosta mijenjao. Uglavnom odlicna kontrola utakmice sto ce odlicno posluziti kada vodis ali neki ifraci nikako ne pokazuju da su za Uniteda, tu prvenstveno mislim na Depaya kojem su se na kraju svi slatko I nasmijali.
Ugl trebat ce vremena da se Gaalov proces "predje" I nadam se da Mou nece pasti pred kriticarima jer mislim da nas ceka teska sezona gdje ce sigurno biti I padova.
Veznjak mora doci, ova ekipa vapi za takvim a sve vise sam siguran I za desnim bekom. Darmian je dobar u defanzivi I trudi se stvarno ali je limitiran naprijed a to nam nikako ne koristi.
Ugl trebat ce vremena da se Gaalov proces "predje" I nadam se da Mou nece pasti pred kriticarima jer mislim da nas ceka teska sezona gdje ce sigurno biti I padova.
Veznjak mora doci, ova ekipa vapi za takvim a sve vise sam siguran I za desnim bekom. Darmian je dobar u defanzivi I trudi se stvarno ali je limitiran naprijed a to nam nikako ne koristi.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.