FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

coelho41
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la coelho41 » 30 jul 2016, 23:49

pa kako glasi prva postava Intera?

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 30 jul 2016, 23:50

coelho41 je napisao/la:Kakvi poluamateri ovo je "najprvija" postava Intera, ne znam da im neko fali sem Edera.

1 Handanovic; 33 D'Ambrosio, 25 Miranda, 13 Ranocchia, 15 Ansaldi; 55 Nagatomo, 5 Melo, 7 Kondogbia, 18 Erkin; 8 Palacio, 10 Jovetic.

Italija propala ko Grčka.
Ma daleko od prve postave ali svejedno Bayern bi ih razvalio svakako. I Cottbus bi ih razvalio a kamoli Bayern.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 30 jul 2016, 23:51

Fale Perisic, Brozovic, Banega, Medel, Murillo, Icardi, Eder

6 od ovih 7 bi bili prvotimci.
Don't believe the hype.

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 30 jul 2016, 23:51

slika

:urnebes:

luca toni 9
Kontakt:

Post Postao/la luca toni 9 » 30 jul 2016, 23:53

Koliko su Vidal-Thiago bolji od Lahm-Alonso :tokralju:
Green mozda i ubijedi Carla da on bude back-up napadac? :D
Benko strasan potencijal, nadam se i Dorschu u drugom poluvremenu.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Oliver Kahn: "Toni je jedan od najboljih napadača koji je igrao u Bayernu. On je lukavac i takvih kao što je on nema puno. U kaznenom prostoru osjeća se kao kod kuće, uvijek je na pravom mjestu i odlično iskorištava prilike."

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 30 jul 2016, 23:57

De nek neko baci stream*??
molimm

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 31 jul 2016, 00:00

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

SiamoNoi
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Bayern München

Post Postao/la SiamoNoi » 31 jul 2016, 00:15

coelho41 je napisao/la:pa kako glasi prva postava Intera?
Od ovog jedino su Handanovic,Kondogbia i Miranda prvotimci.Ansaldi bi trebao biti,ali vuce neku ozljedu pa nije gotovo nikako ni igrao do sada na pripremama.Fale Murillo,Medel,Banega,Brozovic,Perisic i Icardi.A drugi bek...netko od ove trojice u sastavu samo su danas skroz izmijesani jer fali dosta igraca.Dakle tri i pol prvotimca veceras.

No nebitno jer je Bayern par klasa iznad i ovako i onako.

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 31 jul 2016, 01:49

Zasto nije badstuber bio u kadru

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 31 jul 2016, 01:55

Astren je napisao/la:Može neko napisati kakvi su ovi omladinci i šta igraju, za Benka i Greena znam, a nisam gledao nijednu ovu pripremnu tekmu pa nisam uspio upratiti ostale.
Benko i Green odlicni a upamti i Dorscha.Za njega se govori da je veliki talent.Ostalo nije vrijedno spomena.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 31 jul 2016, 02:35

Ovo je i dalje Guardiolin Bayern :kafa:

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 31 jul 2016, 03:06

Ljudi, ovo je prijateljska, ovdje svak svasta proba, nekad se eksplodira, nekad ne. Danas jesmo, a sutra nas i Real moze otresti isto ovako, i to opet nece znaciti ista.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 31 jul 2016, 10:40

anelbavarac je napisao/la:Ovo je i dalje Guardiolin Bayern :kafa:
U tvojim zamislima, svakako... realnost je drugačija a ovo je samo početak Carlovog potpisa.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 31 jul 2016, 11:07

Znam da su prijateljske utakmice i da su Interu nedostajala 3-4 zaista vrhunska igrača ali objektivno i Bayernu je nedostajalo 10-ak vrhunskih igrača.

Dakle, uzmimo u obzir ono što smo imali prilike gledati.

Moram priznati da sam nakon dugo, dugo, dugo vremena vidio Bayern onakav kakvog želim gledati i kakav će ponovno osvojiti naslov Lige Prvaka sa ovakvom taktikom i igrom. Ma znam da je prijateljska ali...

Onaj ko ne vidi već sad neke elemente igre koji su po meni daleko bolji nego kod Pepa, taj je totalno zaljubljenik u Pepa i sve njegovo.

Pazite, mi smo ovakvo poluvrijeme kao jučer ( a tek jedna od prvih utakmica Don Carla ) odigrali kao što je Guardiola u 3 sezone odigrao takvih 6 poluvremena ( gostima City, kod Rome, doma Porto, doma Šahtar, doma Arsenal, u gostima Wolfsburg - to mi sad prvo palo na pamet, hajde i da ih je 10 bilo što je blamaža Pepa i njegovih nogometnih zamisli ).

Zato se veselim ovoj sezoni jer ako ćemo ovako nastaviti onda sam uvjeren da ćemo igrati jedan fenomenalan nogomet slijedećih 3 godine.

Što se tiče odnosa Ribery - Pep:

Ribery samo govori ono što smo svi ili većina nas znali a to je da su stvari bile daleko od savršenog a Guardiola je uvijek govorio "alles ist super, super". Malo morgen je sve uvijek bilo super super.

Jedino što mi se ne dopada jest to da se u te 3 godine nitko javno nije oglasio i rekao što misli o Pepu, pa tako i Ribery. Sad mi tu samo na pamet pada jedna stvar koja je štitila Pepa od bilo kakve javne kritike a koju sam mnogo puta pomenuo a to je NOVAC koji je on donosio u klub. Da, to se mora priznati, bio je zlatna koka.

Eto odmah se nakon tih kritika javlja Kalle koji je direktno potvrdio da su oni sa njim jako profitirali što potvrđuje da je Guardiola zaista marketinški najisplativiji trener današnjice.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 31 jul 2016, 13:15

Ribery je pogrijesio i to treba da prizna, onako se ne govori. Mullera i Lahma neces vidjeti/cuti da onako govore o, ne Pepu, vec treneru Bayerna bez obzira ko on bio. Sutra ces da kritikujes klub.

Sinoc je isto Ribery kao kapiten Bayerna usao u konflikt sa Melom i tu je bilo ruznih scena. Sve da si u pravu milion posto tako se ne radi jer si kapiten Bayerna i ovo nije ulica. Karlo mu je i rekao to sinoc kad se to desavalo. "Ti si kapiten ekipe i ovakve stvari necu dozvoliti da se rade u mojoj ekipi, fokusiraj se na fudbal" - i Ribery je poslusao.

Klare

Post Postao/la Klare » 31 jul 2016, 13:39

Ma daj, de onda nek igraju roboti.

To su stvari koje draž daju, a posebno Ribery koji pravdu zna i šamarima utjerivati, igrači kao lam su tu da odrađuju posao, a Ribery je tu da uživamo.

Zar nije to jedan rijedak slučaj u fudbalskoj historiji gdje igrač, dribler, šamara ove mesare, ljepota za gledati, još pamtimo kako je, između desetine drugih, Vidala sredio, bez po muke.

A najsvježiji primjer je ukopavanje Simeonea i to bez lopate. :cool:

Ribery je car! :!:

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 31 jul 2016, 14:18

Definitivno je to bila greska francka i nije to smio uciniti
Cak je i rummenigge u nedavnom intervjuu kritizirao francka zbog toga.
Nema smisla da pravimo od sebe hoolywood,trebase koncetrirat na velike ciljeve koji su pred nama

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 31 jul 2016, 14:35

Ne smiruje Karlo samo tako, zna da ce u teškim trenucima neko popustiti i dobiti crveni karton što ekipi najmanje treba. Ovo nije američko hrvanje već fudbal. Postoje i drugi sportovi za to, i bujrum nek se okuša, a nešto najsmješnije je glumljenje neke opake ličnosti na fudbalskom terenu.

luca toni 9
Kontakt:

Post Postao/la luca toni 9 » 31 jul 2016, 17:29

Ako pratis Bayern duze vremena, onda znas da je Ribery uvijek bio temperamentan, i nije dao na sebe ni sekunde. Sve je zapoceo Melo, koji je trebao dobiti zuti, pa bi se i Franck mozda smirio.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Oliver Kahn: "Toni je jedan od najboljih napadača koji je igrao u Bayernu. On je lukavac i takvih kao što je on nema puno. U kaznenom prostoru osjeća se kao kod kuće, uvijek je na pravom mjestu i odlično iskorištava prilike."

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 31 jul 2016, 17:40

luca toni 9 je napisao/la:Ako pratis Bayern duze vremena, onda znas da je Ribery uvijek bio temperamentan, i nije dao na sebe ni sekunde. Sve je zapoceo Melo, koji je trebao dobiti zuti, pa bi se i Franck mozda smirio.
On ima 33 godine, a ne 17. Ako je to prije moglo prolaziti sad više ne može. Prije je mnogo puta mogao dobiti crveni i neke dobijao na osnov toga (milion je ljude hvatao za gušu i to nakon starta koji je normalan detalj u fudbalu). To je šteta po ekipu (ako se desi). osim toga Bayern je na turneji promocije kluba, a ne nečiji privatni praznik.

Nebitno, htio bih reći koliko Thiagova igra obećava. Čini mi se da bi mogao biti puno bolji igrač kod Karla nego li kod Pepa. Vjerujem isto tako da su Vidal i Thiago sigurni dvojac na sredini terena.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.