FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I tad se Nike furo haj bgt 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
FrancescoTotti je napisao/la:
Fakat

ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- f0rest1946
- Kontakt:
KoljenoMemara je napisao/la:

- betrezengorbachev
- Kontakt:
Idemooo Sarajevo jakoo u Nedjelju, dotuci Zrinju, a ako i ne pobjedimo nije velika nesreca, treba vjerovati. Puna podrška nasim igracima kako na forumima tako i na tribinama aBd. Samo tako mozemo stvoriti pozitivnu vibru oko kluba i medju samim navijacima!!! Let's Gooo Saraj'vooooooo !!! Svi na Koševo igra Saraj'vo !
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
e vrhFrancescoTotti je napisao/la:

Pozdrav raja imam jedno pitanje u vezi sutrašnje teme Jel ulaz džaba sutra za djevojke??
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Za djevojke je svakako dzabe ulaz ako su clanovi kluba(ona bijela clanska). Ako to nema, onda sumnjam da je mozes uvesti bez karte.adem993 je napisao/la:Pozdrav raja imam jedno pitanje u vezi sutrašnje teme Jel ulaz džaba sutra za djevojke??
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
I ruzu dobiju gratis od Selimovicaadem993 je napisao/la:Pozdrav raja imam jedno pitanje u vezi sutrašnje teme Jel ulaz džaba sutra za djevojke??

Nema brale djabe kod njih ni pišat.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Shvatio,hvalajoker90 je napisao/la:Za djevojke je svakako dzabe ulaz ako su clanovi kluba(ona bijela clanska). Ako to nema, onda sumnjam da je mozes uvesti bez karte.adem993 je napisao/la:Pozdrav raja imam jedno pitanje u vezi sutrašnje teme Jel ulaz džaba sutra za djevojke??
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Da i ja dam neko svoje mišljenje i očekivanje od sutrašnjeg derbija.. Sigurno da će biti teže nego protiv komšija, jer Zrinjski ima jači igrački kadar i naravno, "onog" pored aut linije. Ekipa koja je već uhodana, koja je uigrana, koja ima glavu i rep i koja igra na rezultat, što je možda i najgore. Kao što sam već rekao, imaju jaku ekipu, posebno zadnja linija, što je kod nas najgori dio tima. Ne očekujem da će oni krenuti u "trku" s nama, već će postaviti bunker i vrebati iz kontri, što je dobro poznata igra Marinovića, kojeg nikad ne bih volio vidjeti na našoj klupi, upravo zbog njegove filozofije. Izostaje im samo Katanec, dok se Graovac vraća.
Što se tiče naše ekipe, ona je mnogo bolja i moćnija nego prethodne sezone. Klub je doveo ciljana pojačanja, koja su stvarno dobra i korektna, kada se gleda njihov CV. Ali, što bi naš bivši šef rekao, svi su prinove, dok ne dokažu da su pojačanja. Da budem iskren, do sada mi se najviše svidio Ahmetović, koji bi mogao biti prava zamjena ako Benko ode. Nego, kada je u pitanju tekma, smatram da bi ih od prve minute trebali pritisnuti, odnosno nametnuti svoju igru i diktirati tempo. Imamo vrhunski napadački dio i uz malo koncentracije u završnici (u odnosu na derbi), možemo se nadati tri boda. Također, nadam se da se stoperski par Balić-Novaković dodatno uigrao ovu sedmicu dana, jer tu moramo biti još bolji i sigurniji. I ostao je još taj vezni red, koji je mnogo jači nego prošle sezone. Napokon, u sredini imamo igrača kao što je Sarić, koji će rasteretiti Rustemovića, koji je po mom mišljenju, sjajan i zahvalan igrač. Izgleda da se i Radovac počeo buditi i u tandemu s Elvisom i Dinom, to bi trebalo biti prava stvar. Definitivno da će mnogo stvari zavisiti i od Sarića i Rustema, koji će se trebati mnogo oznojiti i boriti pored čvrstog veznog reda Mostaraca.
Ja bih izveo ovu postavu: Pavlović - Kadušić - Novaković - Balić - Almir; Rustemović - Sarić; Duljević- Četković/Radovac- Hodžić; Ahmetović
Stavio bih Saida možda, ali vjerovatno on još uvijek nije spreman, pogotovo za jednu ovakvu utakmicu.
Biti će teško, to smo ustanovili. Ali, vjerujem u ove momke i smatram da uz hladnu glavu, koncentraciju, mudrost, sreću i naravno podršku s tribina tokom čitave utakmice, možemo do veoma bitnih tri boda. I slažem se s Duškom, da ova utakmica ne odlučuje o ovoj sezoni! Naprijed Sarajevo!
Što se tiče naše ekipe, ona je mnogo bolja i moćnija nego prethodne sezone. Klub je doveo ciljana pojačanja, koja su stvarno dobra i korektna, kada se gleda njihov CV. Ali, što bi naš bivši šef rekao, svi su prinove, dok ne dokažu da su pojačanja. Da budem iskren, do sada mi se najviše svidio Ahmetović, koji bi mogao biti prava zamjena ako Benko ode. Nego, kada je u pitanju tekma, smatram da bi ih od prve minute trebali pritisnuti, odnosno nametnuti svoju igru i diktirati tempo. Imamo vrhunski napadački dio i uz malo koncentracije u završnici (u odnosu na derbi), možemo se nadati tri boda. Također, nadam se da se stoperski par Balić-Novaković dodatno uigrao ovu sedmicu dana, jer tu moramo biti još bolji i sigurniji. I ostao je još taj vezni red, koji je mnogo jači nego prošle sezone. Napokon, u sredini imamo igrača kao što je Sarić, koji će rasteretiti Rustemovića, koji je po mom mišljenju, sjajan i zahvalan igrač. Izgleda da se i Radovac počeo buditi i u tandemu s Elvisom i Dinom, to bi trebalo biti prava stvar. Definitivno da će mnogo stvari zavisiti i od Sarića i Rustema, koji će se trebati mnogo oznojiti i boriti pored čvrstog veznog reda Mostaraca.
Ja bih izveo ovu postavu: Pavlović - Kadušić - Novaković - Balić - Almir; Rustemović - Sarić; Duljević- Četković/Radovac- Hodžić; Ahmetović
Stavio bih Saida možda, ali vjerovatno on još uvijek nije spreman, pogotovo za jednu ovakvu utakmicu.
Biti će teško, to smo ustanovili. Ali, vjerujem u ove momke i smatram da uz hladnu glavu, koncentraciju, mudrost, sreću i naravno podršku s tribina tokom čitave utakmice, možemo do veoma bitnih tri boda. I slažem se s Duškom, da ova utakmica ne odlučuje o ovoj sezoni! Naprijed Sarajevo!

Zadnja izmjena: KenChoo, dana/u 30 jul 2016, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:

SVI NA KOŠEVO!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije 8. mart sutraadem993 je napisao/la:Pozdrav raja imam jedno pitanje u vezi sutrašnje teme Jel ulaz džaba sutra za djevojke??

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
betrezengorbachev je napisao/la:Idemooo Sarajevo jakoo u Nedjelju, dotuci Zrinju, a ako i ne pobjedimo nije velika nesreca, treba vjerovati. Puna podrška nasim igracima kako na forumima tako i na tribinama aBd. Samo tako mozemo stvoriti pozitivnu vibru oko kluba i medju samim navijacima!!! Let's Gooo Saraj'vooooooo !!! Svi na Koševo igra Saraj'vo !

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
" НА "!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Svi na zapad sutra,svi

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
http://sportsport.ba/bh_fudbal/kolar-ka ... ipa/201932
A Hurtic ih respektuje ko Barcelonu **** te sunce
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Kolar je samo rekao istinu.ZeroStyle je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/kolar-ka ... ipa/201932
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo i 21 gost.