na privatnom derneku sa gospoDŽom Šejlom VrabacHigh je napisao/la:Gdje si to zaglavio?lijevokrilo je napisao/la:
isti sam

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
na privatnom derneku sa gospoDŽom Šejlom VrabacHigh je napisao/la:Gdje si to zaglavio?lijevokrilo je napisao/la:
isti sam

Urbicidni grad.Kawhi je napisao/la:AvatarBosniacum Lilium je napisao/la:Ne znam ko sam, ne znam sta sam![]()
Jesi to bio u Četnikgradu?
srbin možda? samo kažemBosniacum Lilium je napisao/la:Ne znam ko sam, ne znam sta sam
sutra ćuDonnie Darko je napisao/la:Napisal ovaj nermin ikad sta mu je ta zenska rekla?
Subhanallah ove omladine danasnjelijevokrilo je napisao/la:isti samKawhi je napisao/la:Ja bio toliko pijan da me 7 Rihtera ne bi potresli. Još me pita stari jutros jesam li osjetio zemljotres.High je napisao/la:Ko ide u mejhanu, taj ne osjeti zemljotres.
uf kakav god razlog bio za taj avatar prijatelju nije opravdanje,tu sliku u vanjskoj hali u cucavcu treba drzat..Bosniacum Lilium je napisao/la:Ne znam ko sam, ne znam sta sam
znači da qrcu ne valja. terzić je toliko balvana i polovnjaka progurao kroz ofk.Captain4 je napisao/la:Bio ja sa rajom na Vlašiću 3 dana , kad mi krenemo pričati sa rođakom (amidžić) Ognjena Vranješa. Priča momak o fudbalu i svojoj karijeri. Počeo u Borcu , imao probu u OFK Beograd i kaže kako mu nije pomogao Ogi nimalo. Poslije bio 6 mjeseci u Austriji gdje financijski nije izdržao i vratio se u BiH gdje radi na Vlašiću.
Ne može ti Bog pomoć ako ne znaš. Ja lično poznajem jednog dobrog fudbalera koji se na sve načine trudi da ugura svog mlađeg brata u neki klub ali dečko jednostavno nije taj talenat i potencijal pa se vucara po nižim ligama...Captain4 je napisao/la:Bio ja sa rajom na Vlašiću 3 dana , kad mi krenemo pričati sa rođakom (amidžić) Ognjena Vranješa. Priča momak o fudbalu i svojoj karijeri. Počeo u Borcu , imao probu u OFK Beograd i kaže kako mu nije pomogao Ogi nimalo. Poslije bio 6 mjeseci u Austriji gdje financijski nije izdržao i vratio se u BiH gdje radi na Vlašiću.
Taj je i igrao dobro dosta godina, ako je imao 12 godina vise nego sto kazu znaci da je imao 41 kada je igrao za Partizan i opet odigrao dobro, tj hvalili gaPuma je napisao/la:Taribo West je poceo karijeru u 30-im.
Ma jok, nego na ovoj slici ima bedz petokrakeKawhi je napisao/la:AvatarBosniacum Lilium je napisao/la:Ne znam ko sam, ne znam sta sam![]()
Jesi to bio u Četnikgradu?
sve zavisiDANTES je napisao/la:srbin možda? samo kažemBosniacum Lilium je napisao/la:Ne znam ko sam, ne znam sta sam
SmiješnoDonnie Darko je napisao/la:Napisal ovaj nermin ikad sta mu je ta zenska rekla?
Nerminovic je napisao/la:Ipak ispade da sam ja kriv na kraju, završen posao i sve, na kraju se izgubio [emoji38]Donnie Darko je napisao/la:Napisal ovaj nermin ikad sta mu je ta zenska rekla?
Ništa idemo laganini, znači viđam se sa ovom curom već nekoliko par puta...inače iz Amerike i dogovorili smo se da idemo u Slogi, prije toga bili u neki pub i napio se znači tobejarabi...malo pa malo osjetim da i ona nešto hoće, kažem hajmo ja i ti malo na zrak...rekao čurliko pravo mi se sviđas i tako dalje, ona meni nešto govori "ja pretpostavljam da se ti meni ne sviđas", yebote dan rekao u životu tu rečenicu nisam čuo niti je razumijemu istom trenutku kaže "pa gledaj kako si lijep momak" te ovo ti ono...nešto se naljuti na mene i ja za nju...kad ono @Lillium i ja nešto pričamo vidim ja ona se meni približava
kad odjednom jarane ona mene napadne znači i Lillium nije znao šta se dešava, čovjek priča sa likom iz Australije i vidi da ona mene ljubi
izađem vani da malo odmorim glavu jer mi ništa nije jasno, pijan i fol probam da analiziram situaciju
ide ona za mnom i kaže nisam ti ja to uopšte tako mislila, rekla sam "ja pretpostavljam da se ja tebi ne sviđam"...ništa rekao, nesporazum, desi se svima...i opet se naljuti
yebo majku rekao ako je ova cura normalna, bili malo zajedno jučer cura ne smije da me pogleda [emoji38] tek sam jučer skontao da sam ja kriv, možda da nisam popio 25 pića sve bi to drugačije izgledalo
![]()
Morale of the story, mani se tequile
glupi dijasporac, da je znao naš kako treba sad bi je opet doveo kući, ovako ništaima itekako još dodati mada je ovo kraća verzija, tragikomedija
yebi malo Brondby :salute:
Sendt fra min HTC One med Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.