Znam da ovaj kanal prenosi snimke prve i druge lige al sam se veceras zijanio kad su prenosili Zrinjski uzivo.Vidjecemo hoce li nastaviti sa direktnim prenosima.
Bude na CityTV rade i druge lige i recimo radili su prijateljsku Zrinjski - RNK SplitManuel je napisao/la:Veceras na City TV bio direktan prenos meca Zrinjski-Radnik.Znaci ovo kolo su sve tekme bile na televiziji![]()
Znam da ovaj kanal prenosi snimke prve i druge lige al sam se veceras zijanio kad su prenosili Zrinjski uzivo.Vidjecemo hoce li nastaviti sa direktnim prenosima.
Bas dosta bude tekmi svaki dan.Pravo sam se iznenadio.Nadam se da ce nastaviti sa direktnim prenosima.brig je napisao/la:Bude na CityTV rade i druge lige i recimo radili su prijateljsku Zrinjski - RNK SplitManuel je napisao/la:Veceras na City TV bio direktan prenos meca Zrinjski-Radnik.Znaci ovo kolo su sve tekme bile na televiziji![]()
Prenosili su oni i prosle sezone uzivo utakmice, nr. prenosili su iz Vrapcica uzivo Velez-ČelikManuel je napisao/la:Veceras na City TV bio direktan prenos meca Zrinjski-Radnik.Znaci ovo kolo su sve tekme bile na televiziji![]()
Ma ja uglavnom prenose klubove iz Hercegovine.vivaILchelik je napisao/la:Prenosili su oni i prosle sezone uzivo utakmice, nr. prenosili su iz Vrapcica uzivo Velez-ČelikManuel je napisao/la:Veceras na City TV bio direktan prenos meca Zrinjski-Radnik.Znaci ovo kolo su sve tekme bile na televiziji![]()
Manuel je napisao/la:Ma ja uglavnom prenose klubove iz Hercegovine.vivaILchelik je napisao/la:Prenosili su oni i prosle sezone uzivo utakmice, nr. prenosili su iz Vrapcica uzivo Velez-ČelikManuel je napisao/la:Veceras na City TV bio direktan prenos meca Zrinjski-Radnik.Znaci ovo kolo su sve tekme bile na televiziji![]()
Pare druže. Pored svega unutar kluba, ko ima para da plati čovjeka sa kamerom da snima sve okolo i u isto vrijemr uploaduje stabilnom brzinom na internet? Mislim, nije da ne bih volio da se može svaka utakmica naše lige pratiti online, to bi za mene koji je faktički vječito na poslu bilo fenomenalno, a da ne pominjem raju iz vana. Jednostavno, niti smo organiziciono, a ni finansijksi jaki za takve stvari (ovdje mislim na cijelu ligu naravno). Ja nebu zahvaljujem što ima stream-ova od ovih utakmica što se prenose na TV-u.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Samo se pitam zasto vecina klubova ne radi redovan stream.
Zrinjski i Široki rade kad nema na tv, a koliko sam upratio prošle polusezone i Sarajevo je radilo. Znači da se može. Bolje bi bilo da savez to uvede kao i u košarci što je. Svaka utakmica uživo ide. Kakav takav prijenosRimes87 je napisao/la:Pare druže. Pored svega unutar kluba, ko ima para da plati čovjeka sa kamerom da snima sve okolo i u isto vrijemr uploaduje stabilnom brzinom na internet? Mislim, nije da ne bih volio da se može svaka utakmica naše lige pratiti online, to bi za mene koji je faktički vječito na poslu bilo fenomenalno, a da ne pominjem raju iz vana. Jednostavno, niti smo organiziciono, a ni finansijksi jaki za takve stvari (ovdje mislim na cijelu ligu naravno). Ja nebu zahvaljujem što ima stream-ova od ovih utakmica što se prenose na TV-u.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Samo se pitam zasto vecina klubova ne radi redovan stream.
Nema to veze sa parama i mogućnostima klubova da rade samostalan stream, već sa prodajom TV prava koja su u vlasništvu NFSBiH. BH Telecom je pokrovitelj lige i otkupio je prava na TV prenose, tako da klubovima ne može biti dozvoljeno da rade stream ili prenos na svoju ruku. BH Telecom ti plaća za prava, a ti omogućiš besplatan prenos?Rimes87 je napisao/la:Pare druže. Pored svega unutar kluba, ko ima para da plati čovjeka sa kamerom da snima sve okolo i u isto vrijemr uploaduje stabilnom brzinom na internet? Mislim, nije da ne bih volio da se može svaka utakmica naše lige pratiti online, to bi za mene koji je faktički vječito na poslu bilo fenomenalno, a da ne pominjem raju iz vana. Jednostavno, niti smo organiziciono, a ni finansijksi jaki za takve stvari (ovdje mislim na cijelu ligu naravno). Ja nebu zahvaljujem što ima stream-ova od ovih utakmica što se prenose na TV-u.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Samo se pitam zasto vecina klubova ne radi redovan stream.
Doduše, ima i to, nisam uopšte razmišljao o BH Telecom-u kao sponzoru lige. Dobro, mislim, svejedno je to opet finansijsko opterećenje dodatno, jer za dobar i kvalitetan stream trebaju pare. U svakom slučaju će dosta vremena proći dok klubovi budu u mogućnosti na ovaj ili onaj način osigurati svojim navijačima stream-ove. Što se BH Telecom-a tiče, meni je drago da prenose u suštini dvije utakmice na MojaTV kanalima, jer mogli su samo uzeti jednu utakmicu i to je to. Od 6 utakmica na TV-u se prenosi njih 4, što je odlično. Naravno, nemaju svi MojaTV, ali, opet, nije da nije dostupan putem web portala. Ja bih stvarno najviše volio da Arena Sport preuzme još utakmica jer, iskreno, ljudi rade prenos sa kvalitetnijim kamerama, a i dojadilo mi je više slušati komentatore sa javnog servisa.Virtu4l je napisao/la:Nema to veze sa parama i mogućnostima klubova da rade samostalan stream, već sa prodajom TV prava koja su u vlasništvu NFSBiH. BH Telecom je pokrovitelj lige i otkupio je prava na TV prenose, tako da klubovima ne može biti dozvoljeno da rade stream ili prenos na svoju ruku. BH Telecom ti plaća za prava, a ti omogućiš besplatan prenos?Rimes87 je napisao/la:Pare druže. Pored svega unutar kluba, ko ima para da plati čovjeka sa kamerom da snima sve okolo i u isto vrijemr uploaduje stabilnom brzinom na internet? Mislim, nije da ne bih volio da se može svaka utakmica naše lige pratiti online, to bi za mene koji je faktički vječito na poslu bilo fenomenalno, a da ne pominjem raju iz vana. Jednostavno, niti smo organiziciono, a ni finansijksi jaki za takve stvari (ovdje mislim na cijelu ligu naravno). Ja nebu zahvaljujem što ima stream-ova od ovih utakmica što se prenose na TV-u.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Samo se pitam zasto vecina klubova ne radi redovan stream.
znaci bh telekom zaradi i na klubovima i na savezu, na mojoj tv i na areni... genijalno...Beduin je napisao/la:Znaci, BH Telecom je prodao prava prenosa Areni i tako dodatno zaradio pa mu sponzorstvo lige ispadne jos jeftinije, a klubovi na istom?