Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- IlFantasista
- Kontakt:
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Chat
nisi ti ovo veceras vidio, nastavlja se epizodaIlFantasista je napisao/la:Nije on ni i od igrača.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Pozdrav za vojnika VolimTz i studentice sto nismo zbarili. 
Je l' i ti o zemljotresu ili?DANTES je napisao/la:ja sam ga prvo čuo pa onda osjetio.messilla je napisao/la:Ibogami zemljotres, ali ništa strašno.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
do čega se došlo da ko voajer uhodiš mlade yebačeBosniacum Lilium je napisao/la:nisi ti ovo veceras vidio, nastavlja se epizodaIlFantasista je napisao/la:Nije on ni i od igrača.
jok već o penisu,Murga je napisao/la:Je l' i ti o zemljotresu ili?DANTES je napisao/la:ja sam ga prvo čuo pa onda osjetio.messilla je napisao/la:Ibogami zemljotres, ali ništa strašno.
naravno da je riječ tresi zemlji. ovo je onaj jučerašni smak svijeta. samo ga mrzilo da se smiče pa eto onako malo drmao reda radi
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ja bio toliko pijan da me 7 Rihtera ne bi potresli. Još me pita stari jutros jesam li osjetio zemljotres.High je napisao/la:Ko ide u mejhanu, taj ne osjeti zemljotres.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Spremaš li se za narednu emisiju čuvenog serijala?Kawhi je napisao/la:Ja bio toliko pijan da me 7 Rihtera ne bi potresli. Još me pita stari jutros jesam li osjetio zemljotres.High je napisao/la:Ko ide u mejhanu, taj ne osjeti zemljotres.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Naravno. Pregledavam početne emisije koje sam propustio.High je napisao/la:Spremaš li se za narednu emisiju čuvenog serijala?Kawhi je napisao/la:Ja bio toliko pijan da me 7 Rihtera ne bi potresli. Još me pita stari jutros jesam li osjetio zemljotres.High je napisao/la:Ko ide u mejhanu, taj ne osjeti zemljotres.
Ne moze nista na ciganluk i ona skandiranja.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Pozdrav za vojnika VolimTz i studentice sto nismo zbarili.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Pozdrav, zna li neko slučajno kakve su kazne za viška osobu u autu, i da li se može dalje nastaviti i pa da opet zaustave i samo ponove kaznu ili ?
Zezno nas lik za auto, tako da ima samo ovo sa pet sjedišta, al eto nazad su djeca
Treba barem do granice dogurati 
Hvala
Zezno nas lik za auto, tako da ima samo ovo sa pet sjedišta, al eto nazad su djeca
Hvala
Pišaj po sirotinji sindrom. Ležim, na plaži, more je ispred mene, kao da ne idu svi na more.filip13 je napisao/la:što je ljudima fazon slikati svoje noge na plaži? leži i slika more i svoja stopala.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- lijevokrilo
- Kontakt:
isti samKawhi je napisao/la:Ja bio toliko pijan da me 7 Rihtera ne bi potresli. Još me pita stari jutros jesam li osjetio zemljotres.High je napisao/la:Ko ide u mejhanu, taj ne osjeti zemljotres.
sve je laž
- Marsal
- Kontakt:
što je tebi fazon kopirat tuđe postove sa drugih foruma?filip13 je napisao/la:što je ljudima fazon slikati svoje noge na plaži? leži i slika more i svoja stopala.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Gdje si to zaglavio?lijevokrilo je napisao/la:isti samKawhi je napisao/la:Ja bio toliko pijan da me 7 Rihtera ne bi potresli. Još me pita stari jutros jesam li osjetio zemljotres.High je napisao/la:Ko ide u mejhanu, taj ne osjeti zemljotres.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ne znam ko sam, ne znam sta sam
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
AvatarBosniacum Lilium je napisao/la:Ne znam ko sam, ne znam sta sam
Jesi to bio u Četnikgradu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.