NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Generalka uspjela
U 14:00 na stadionu Pecara odigrana je i zadnja pripremna utakmica pred predstojeću sezonu. U "generalci" N.K. Široki Brijeg je sasvim zasluženo pobjedio a što je najvažnije i nadigrao GOŠK iz Gabele. Široki je tijekom cijele utakmice bio bolji na terenu a golove su postigli Stanko Bubalo u 44. minuti te u 75.minuti iz jedenesterca Dalibor Šilić, prije toga u kaznenom prostoru je oboren igrač Širokog Brijega Flavio Beck
U 14:00 na stadionu Pecara odigrana je i zadnja pripremna utakmica pred predstojeću sezonu. U "generalci" N.K. Široki Brijeg je sasvim zasluženo pobjedio a što je najvažnije i nadigrao GOŠK iz Gabele. Široki je tijekom cijele utakmice bio bolji na terenu a golove su postigli Stanko Bubalo u 44. minuti te u 75.minuti iz jedenesterca Dalibor Šilić, prije toga u kaznenom prostoru je oboren igrač Širokog Brijega Flavio Beck
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
bolestan..gledam tv.. vidite kako Arnautovic zna suditi kada treba lipo suditRz88 je napisao/la:@kevin
Mahni nam sa stadiona.

Evo gledam utakmicu, nije uopće loša samo fali još jedno 1000 ljudi da bude i u dobroj atmosferi. Doduše, sigurno će biti puno više ljudi protiv Zrinjskog ili Sarajeva. Evo dokaza i onim koji se smiju Škriparima. Nema ih mnogo ali koliko ja vidim/čujem navijaju cijelu utakmicu bez prestanka.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.
Nijelo sa ova utakmica Siroki Brijeg-Slavija, sudenje je za sad korektno tj.prvopoluvrijeme je dobro proteklo Wagner dobar igrac, siroki je na neki nacin najskuplji klub u BiH tako da...Slavija zasad nepruza veliki otpor, ali svakako ovo je prava stvar Tv prijenos.Samo naprijed BHT puna podrska

mB!
Koliki j ekapacitet ovog stadiona u sirokom
Nema sta treba podrzati BHT, a to te poruke to je za one koji imaju viska kredita pa ni sami nezz sta ce sa njim:P
U svakom slucaju zasad je dobra tekma

Nema sta treba podrzati BHT, a to te poruke to je za one koji imaju viska kredita pa ni sami nezz sta ce sa njim:P

mB!
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.
Wagner je extra igrac..za nasu ligu odlican..imas pravo..u Mostaru je Wagner skrsen i otisli mu krizni ligamenti..gadna ozljeda...mislim da nije igrao pola godine..Rz88 je napisao/la:meni je wagner cudo igras, bio je najbolji prije nego sto se ozljedio 7 mjeseci prije 2-3 sezone ako se dobro sjecam, a za kredit haha nema sanse......neka se prenose tekme, to je najvaznije, volio bih jednu iz trebinja i jedno od laktasa.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.
siroki je odigrao odlicno, covjek se iznenadi kad vidi da u nasoj varenjak ligi jedna momcad moze odigrati ovako kvalitetno, slavije nije bilo nigdje. sadasnja momcad sirokog je kostur posusja od prije tri godine. wagner, barisic, bandovic, martinovic, topic...
kapacitet precare je 7000 sjedećih mjestaMukiol je napisao/la:Koliki j ekapacitet ovog stadiona u sirokom![]()
![]()
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""
- FK Sarajevo
- Kontakt:
flavio dobro poceo u dresu sirokog
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Ja kolko znam vas u Široki dođe maximalno 30, a ima vas više od 120.000 u Zenici.rob do grob je napisao/la:skripari dolaziteli u zenicu obicno vas dodze 10meventualno 12 to su cifre ljudi
Siroki ima 15.000 stanovnika.
Usporedi
Stvarno ste dosadni s tom pricom,siroki dobio slaviju, aje dalje...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nek je poceo prijenos, pa taman. Posjeta ce doci kad ljudi skontaju neke stvari, vide ovakvim prijenosima da se ima sta i za vidjeti katkad, cak, a okane se uprave i podjela, okrenu se svom klubu, itd.
Svejedno, nemam pojma kako je izgledalo, sa tribina je bilo ok, iako nisam zadovoljan navijanjem, imali smo puno boljih izdanja, ono je ispod naseg prosjeka u zadnje vrijeme, al se bar navijalo konstantno, kao i uvijek uostalom, a i brojka je bila fina.
Sto se tice same utakmice, Široki je bolja momcad, iako je bilo i boljih izdanja na Pecari ove godine, no vjerujem da je ocito bilo na tv-u da je Slavija uvjete za igru, docek i sudjenje za pozeljeti na Pecari imala, kao i velika vecina momcadi koje su tu gostovale te da je pobjeda apsolutno zasluzena.
A sto se tice samog kapaciteta Pecare, netko upita, mislim da je negdje 7-8000.
Spomenuste i Sokolove, pa, evo i Sokolovi kao :

Svejedno, nemam pojma kako je izgledalo, sa tribina je bilo ok, iako nisam zadovoljan navijanjem, imali smo puno boljih izdanja, ono je ispod naseg prosjeka u zadnje vrijeme, al se bar navijalo konstantno, kao i uvijek uostalom, a i brojka je bila fina.
Sto se tice same utakmice, Široki je bolja momcad, iako je bilo i boljih izdanja na Pecari ove godine, no vjerujem da je ocito bilo na tv-u da je Slavija uvjete za igru, docek i sudjenje za pozeljeti na Pecari imala, kao i velika vecina momcadi koje su tu gostovale te da je pobjeda apsolutno zasluzena.
A sto se tice samog kapaciteta Pecare, netko upita, mislim da je negdje 7-8000.
Spomenuste i Sokolove, pa, evo i Sokolovi kao :
...Život za Široki...
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.
Šteta sto se nece prenositi uzivo utakmica izmedju celika i sirokoga sa bilinoga polja da vidimo snagu sirokoga na gostima, naravno kad je live manje je kradje. u subotu su razmontirali slaviju
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Goriti, kao i uvijek kada date golRz88 je napisao/la:koliko skripara namjerava dodji na BP aBd , biti ce pakleno na terenu, ocekujem nasu pobjedu a na trbinama ima da gori ocekujte oun jug te jos istok.