RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Prija rata.Jole,Marjan Kvesić direktor.Mara sportski direktor.Duško trener godinama.Sve funkcionisalo kao sat.Sigurno da je po nekad bilo problema ali je bilo super.
Sad se vraća sat i došli su isti pravi.Malo stariji ali puno iskusniji zreliji.Ovo je sad Bayern München Bosanski,Hercegovaćki.Henes,Kale i Franc garant za uspjeh.
Sad se vraća sat i došli su isti pravi.Malo stariji ali puno iskusniji zreliji.Ovo je sad Bayern München Bosanski,Hercegovaćki.Henes,Kale i Franc garant za uspjeh.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Ma ovo je ono sto smo svi mi pravi navijaci velez cekali a to je da se legende kluba vrate i jos nam dovedu i ulagace.
To je najbitnije,a sad ocemo li uci ovu ili iducu sezonu meni i nije toliko bitno,meni licno je bitnije da se sredi omladinski pogon,stadion i da se vrati dug ove godine pa da se moze od nule krenuti.
To je najbitnije,a sad ocemo li uci ovu ili iducu sezonu meni i nije toliko bitno,meni licno je bitnije da se sredi omladinski pogon,stadion i da se vrati dug ove godine pa da se moze od nule krenuti.
Danas na treningu bi se trebao pojaviti Ivan Gil Gerardo
23-godišnji meksikanac, igrao za Slogu Ljubuški...
Inače zabio gol protiv Zrinjskog u Kup utakmici
Dobar igrač ali ne znam u kakvoj je formi, ako ga ko bude gledao nek javi...
Inače zabio gol protiv Zrinjskog u Kup utakmici

NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!
-
- Kontakt:
Imal Halilhodzica jel on sta u klubu ? inace sam mu upoznao od brata cerku i pitam za njega , kaze skrtac 

Ne može bit veći od njezinog ćaće ,takav se još nije rodioHeraklitMracni je napisao/la:Imal Halilhodzica jel on sta u klubu ? inace sam mu upoznao od brata cerku i pitam za njega , kaze skrtac

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Zavrsen je on, odnosno zadovoljio je, pricekat ce se na potpis, malo dok profunkcionise sve kako treba. Isto tako, Emir Cutahija golman na jednogodisnjoj posudbi. Na probi je i neki Petrovic i upravo je postigao gol protiv Brotnja (vodi Velez 4:0).Rdje94 je napisao/la:Danas na treningu bi se trebao pojaviti Ivan Gil Gerardo
Inače zabio gol protiv Zrinjskog u Kup utakmici![]()
Ima jos nekih strasnih opcija, dobri se igraci spominju i kontaktirani su pa cemo vidjeti

EDIT :
Zavrsilo 6:0 , strijelci : Ajkunic x2 , Tatar, Petrovic, Jazvin, Vidovic
Ajkunic iz zelje?shaman7 je napisao/la:Zavrsen je on, odnosno zadovoljio je, pricekat ce se na potpis, malo dok profunkcionise sve kako treba. Isto tako, Emir Cutahija golman na jednogodisnjoj posudbi. Na probi je i neki Petrovic i upravo je postigao gol protiv Brotnja (vodi Velez 4:0).Rdje94 je napisao/la:Danas na treningu bi se trebao pojaviti Ivan Gil Gerardo
Ima jos nekih strasnih opcija, dobri se igraci spominju i kontaktirani su pa cemo vidjeti
EDIT :
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Jeste navodno taj. Kakav je. Danas dva gola zabioirfo je napisao/la:Ajkunic iz zelje?shaman7 je napisao/la:Zavrsen je on, odnosno zadovoljio je, pricekat ce se na potpis, malo dok profunkcionise sve kako treba. Isto tako, Emir Cutahija golman na jednogodisnjoj posudbi. Na probi je i neki Petrovic i upravo je postigao gol protiv Brotnja (vodi Velez 4:0).Rdje94 je napisao/la:Danas na treningu bi se trebao pojaviti Ivan Gil Gerardo
EDIT :
nije se previse istico u juniorima, al se sjecam da je prosle godine u jednoj prijateljskoj utakmici za zelju zabio dva fina golaCocaine je napisao/la: Jeste navodno taj. Kakav je. Danas dva gola zabio
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- HNKBranitelj
- Kontakt:
Pitanje za milijun maraka: "Pronađute mostarca u upravnom odboru Veleža?"
http://sport.ba/clanak/197309/zalihic-c ... sa-hasicem
Multieticno nema sta
v.d Zalihic
Ja sam Velež napustio zadnji, nisam bježao ni u najteža vremena, pola godine sam radio bez plaće i vlastitim novcem financirao svoje aktivnosti. Iz kluba sam praktički protjeran na predzadnjoj Skupštini i to na neciviliziran način, kada su se spominjala moja majka Hrvatica, moja diploma iz zapadnog Mostara, SDP i još puno toga ružnog.
Sretno Veležu

Multieticno nema sta

v.d Zalihic
Ja sam Velež napustio zadnji, nisam bježao ni u najteža vremena, pola godine sam radio bez plaće i vlastitim novcem financirao svoje aktivnosti. Iz kluba sam praktički protjeran na predzadnjoj Skupštini i to na neciviliziran način, kada su se spominjala moja majka Hrvatica, moja diploma iz zapadnog Mostara, SDP i još puno toga ružnog.
Sretno Veležu
HNK Branitelj Mostar 1992
Vidi škutora što se pojedoše grob te yebo jos se pocele i izbjeglice iz varesa i konjica koji su napravili barake na rodočkim ledinama poceli javljat od muke zbog pozitivnih stvari u Velezu i preuzimanja kluba od strane nasih legendi
Kakve veze ima ko je u upravnom odboru i odakle je vazno je da imaju rapa,da nisu u strankama i da su spremni pogurat. U nadzornom su Mara Dule i Čorba tri mrtva mostarca i stipu ti te capri jer vam u prostorije na cipelama unose lišće od vinove loze i maslina iz ljutog doca i kočerina. Jedi se sukerino i gonjaj rep tom smjesnom facom i izguzenom čeljusti
PS mojne dolazit na skokove nece te pustit kad ti vide tu kocku na ramenima

PS mojne dolazit na skokove nece te pustit kad ti vide tu kocku na ramenima

Zadnja izmjena: Cocaine, dana/u 31 jul 2016, 14:40, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
svi zive u mostaru pa su svi mostarci.HNKBranitelj je napisao/la:Pitanje za milijun maraka: "Pronađute mostarca u upravnom odboru Veleža?"![]()
Multieticno nema sta![]()
v.d Zalihic
Sretno Veležu
to je ona idiotska prica kako nema dovoljno srba i hrvata u reprezentaciji bih, a kao kad bi bilo onda bi i ti navijao, sta li bi ?
Covjek je na kraju napisao "Sretno Velezu", nemojte ni to zaboraviti. Inace, poznajem dosta ljudi koji su u i oko Branitelja. Odlicni ljudi, fenomenalni domacini i nikada, ali bas nikada, nisam cuo ruznu rijec o Velezu od njih. Ne smatram ni ovaj post nekom provokacijom. Vise treba da zabrine ko je Zalihicu govorio ovakve stvari, odnosno ko je taj ograniceni idiot ili idioti kojima je bitno prebrojavanje krvnih zrnaca.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Ma to ti se govorilo od strane kriminalaca koji su htjeli minirati ove ljude. Sada je sve uredu, IDEMO U NOVE POBJEDE SA NOVOM UPRAVOM I TO KAKVOMZoom088 je napisao/la:Covjek je na kraju napisao "Sretno Velezu", nemojte ni to zaboraviti. Inace, poznajem dosta ljudi koji su u i oko Branitelja. Odlicni ljudi, fenomenalni domacini i nikada, ali bas nikada, nisam cuo ruznu rijec o Velezu od njih. Ne smatram ni ovaj post nekom provokacijom. Vise treba da zabrine ko je Zalihicu govorio ovakve stvari, odnosno ko je taj ograniceni idiot ili idioti kojima je bitno prebrojavanje krvnih zrnaca.

JEDVA ČEKAM PRVO KOLO

Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!
FORZA VELEŽ!

SVI U TRAVNIK!

Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!
FORZA VELEŽ!
Kako su svojevremeno pustili Behrama, a poslije njih Željo, nevjerovatno. Mali liči, a i igra kao mini Kolašinac.
Je li istina da je prešao iz Readinga u Lille, potencijal wonderkid u usporedbi sa trenutnom mladom repkom.
Je li istina da je prešao iz Readinga u Lille, potencijal wonderkid u usporedbi sa trenutnom mladom repkom.
Presao je u Lille.Neutral je napisao/la:Kako su svojevremeno pustili Behrama, a poslije njih Željo, nevjerovatno. Mali liči, a i igra kao mini Kolašinac.
Imao je problema sa papirologijom i onda su ga prodali Lile-u.Za njega je to jos bolje jer Francuzi proizvode dosta mladih igraca dok Englezi ipak vise vjeruju starijim igracima.
Ako se nastavi razvijati kao do sada, BiH će imati igračinu. Ja nisam mogao vjerovati da ima 17 godina kada sam ga gledao.
Imali sta novo pojacanja ??????????????
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.