FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 29 jul 2016, 21:19

Benko od prve minute. Dobar je Semsudin, ali Benko je Benko. Steta sto igraju istu poziciju.
Mozda Semsudina naa stoperu probati? :D

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 29 jul 2016, 21:20

Za manje od 2 dana igramo vrlo vaznu utakmicu protiv odlicnog zrinjskog, a vi ovdje palamudite o nekim glupostima i sirite negativnu energiju. Pa kako onda da ocekujemo da raja dodje na kosevo? Dajte malo neke pozitive i podrske nasim igracima.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 29 jul 2016, 21:22

FrancescoTotti je napisao/la:I zasto svi igraci zakazu kad dodju nama a preporode se kad odu od nas? #Onemilliondollarquestion
Zato sto kod nas osjecaju veliki pritisak koji je od pocetka svima nametnut dok u drugim klubovima to nije slucaj a i jedno je igrati npr.u Travniku a drugo u Sarajevu.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 29 jul 2016, 21:23

Manuel je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:I zasto svi igraci zakazu kad dodju nama a preporode se kad odu od nas? #Onemilliondollarquestion
Zato sto kod nas osjecaju veliki pritisak koji je od pocetka svima nametnut dok u drugim klubovima to nije slucaj a i jedno je igrati npr.u Travniku a drugo u Sarajevu.
Zato što je nama utakmica drugog kola prekretnica sezone.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 29 jul 2016, 21:27

Mi nabijamo taj pritisak i stvaramo strah kod igraca. Njima treba nasa podrska a mi kao da jedva cekamo da nekog od njih razapnemo.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 29 jul 2016, 21:29

jurisicduska je napisao/la:
Manuel je napisao/la:
A i to smo sami sebi opet nabili u glavu da ako ovu tekmu ne dobijemo ili zijanimo da slijedi raspad i da nas nema nigdje,da ne mozemo biti sampioni i uvijek je tako.
Mrzim ovu negativu i generalno takvo misljenje mnogih navijaca.Fudbal se igra citave sezone a ne samo par kola a kod nas kad ne dobijemo neki mec gdje su svi ocekivali pobjedu odmah ide yebavanje,psovke,niko ne valja,nismo ni za Evrope i te stvari i onda se to prenese na ekipu.

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 29 jul 2016, 21:45

Manuel je napisao/la:
Bezveze karikiraš.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 29 jul 2016, 21:51

Od mnogobrojnih detalja sa utakmica, u dobrom sjećanu mi je ostalo jedno. Utakmica protiv Levskog, mi vodimo 2-0, i penal. Pogađa onaj. I kakvo skandiranje kreće? NEMA VEZE, NEMA VEZE.
Kakav je publika tada pritisak napravila da su naši igrači predvođeni Saidom jednostavno morali zabiti još jedan gol.

E takva nam atmosfera treba u nedjelju.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 29 jul 2016, 21:57

Nista od sad poslije svakog poraza pjevamo Nema veze Nema veze! :urnebes:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 29 jul 2016, 22:06

FrancescoTotti je napisao/la:Nista od sad poslije svakog poraza pjevamo Nema veze Nema veze! :urnebes:
Nije rekao poslije poraza nego dok traje utakmica što je valjda i poenta navijača da podržavaju tim za koji navijaju.

Ako nije ta koja je?
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 29 jul 2016, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 29 jul 2016, 22:07

Poraz se moze desiti i ako budemo igrali dobro i dominirali, poznata je ta nasa qrceva sreca na Kosevu. Tad bih dao momcima aplauz i mirno izasao, ali ako nas bivsi golman Zeljeznicara opet unisti taktikom, onda vec druga prica ide..
Bahati, bahati Željkan!
1946

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 29 jul 2016, 22:10

Manuel je napisao/la:
Ma koji pritisak 3000 ljudi na stadionu, dajte molim vas, pa sta misle dalje u karijeri?
Sabrine mi moje!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 29 jul 2016, 22:12

FrancescoTotti je napisao/la:Nista od sad poslije svakog poraza pjevamo Nema veze Nema veze! :urnebes:
Nije rekao poslije poraza nego dok traje utakmica što je valjda i poenta navijača da podržavaju tim za koji navijaju.

Ako nije ta koja je?
Zayebavam se.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 29 jul 2016, 22:23

BosnianKingdom je napisao/la:
Manuel je napisao/la: Zato sto kod nas osjecaju veliki pritisak koji je od pocetka svima nametnut dok u drugim klubovima to nije slucaj a i jedno je igrati npr.u Travniku a drugo u Sarajevu.
Ma koji pritisak 3000 ljudi na stadionu, dajte molim vas, pa sta misle dalje u karijeri?
To im je pritisak, a sutra bi igrali za Fener, Olimpiakos, Zvezdu...
Smijesna je ta prica o pritisku i o "istoku".

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 29 jul 2016, 22:25

Start je vrlo vazan i vec na osnovu par utakmica na pocetku sezone se moze vidjeti u kojem smjeru idemo.
Uzmite za primjer samo proslu i predproslu sezonu. Kakav nam je start bio u sezoni kada smo bili prvaci i kako smo tada fino igrali dali se naslutiti da su dometi veliki.
Prosle sezone se vec nakon 5 kola dalo naslutiti da ce sezona biti katastrofa i tako i bi.
U ovoj kukuruz ligi puno toga se vidi vec nakon par kola,zato je vrlo vazno kakav ce nam start biti.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 29 jul 2016, 22:26

Jes, inače na stadionu od 40.000 gdje je 90% normalnih se čuju psovke i uvrede. Kako da ne.

Baš ako logika se iskoristi psovanja majki, žena, djece, nazivanje raznim imenima, se bolje čuje na praznom stadionu nego na punom.

Ima jedna anegdota, sad protiv Galatasaraya, doda Škoro pogrešno pas, kaže jedan lik "Alene je.bo te onaj ko te doveo u Sarajevo" hahahah

P.s. Jel to podržavate psovke i uvrede, i jel vam to normalno da se prema svojim igračima tako odnosi? Što se tuđim ne psuje? Bolje tako

@zagorski

Čisto informativno u prvih 6 kola kad smo bili prvaci 2014/15 godine imali smo 4 remija

Sarajevo Velež 1:1
Mladost: Sarajevo 1:1
Sarajevo Travnik 1:1
Čelik: Sarajevo 1:1

Prosuli bodova i bodova. S pravom se može reći da nam je start možda i bolji bio sa 6:1 pobjedom ove sad sezone minule.

Tako da ta teorija ne pije vode. Mensčini da smo i trenera smijenili tad nekad. Ne znam na osnovu čega si napisao takav post zagorski. Nešto si profulio.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 29 jul 2016, 22:43, ukupno mijenjano 2 puta.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 29 jul 2016, 22:41

Samo je bitna vjera u ovaj tim,da ne bude takvog pritiska sa tribina i da znaju da moraju dati sve od sebe pa ako se ne pobjedi jbg sta ces.Sad se nije dobilo u derbiju al su navijaci uputili podrsku igracima jer su se borili citavu tekmu i to navijaci najvise cijene.

Tako treba uvijek da bude i sa jedne i sa druge strane i bit ce nam svima bolje.Imamo dobru ekipu,mozemo osvojiti titulu al ne smijemo odmah potonuti ako se desi poraz u nedjelju ili biti previse euforicni ako se zgazi Zrinjski.Jednostavno to nas uvijek ubije i moramo mi navijaci a i igraci biti svjesni da u nasoj ligi nijedna ekipa ne odskace toliko da se ne moze stici a i da se od svake ekipe moze izgubiti pa makar i na Kosevu od Krupe.

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 29 jul 2016, 22:44

jurisicduska je napisao/la:Jes, inače na stadionu od 40.000 gdje je 90% normalnih se čuju psovke i uvrede. Kako da ne.

Baš ako logika se iskoristi psovanja majki, žena, djece, nazivanje raznim imenima, se bolje čuje na praznom stadionu nego na punom.

Ima jedna anegdota, sad protiv Galatasaraya, doda Škoro pogrešno pas, kaže jedan lik "Alene je.bo te onaj ko te doveo u Sarajevo" hahahah

P.s. Jel to podržavate psovke i uvrede, i jel vam to normalno da se prema svojim igračima tako odnosi? Što se tuđim ne psuje? Bolje tako

@zagorski

Čisto informativno u prvih 6 kola kad smo bili prvaci 2014/15 godine imali smo 4 remija

Sarajevo Velež 1:1
Mladost: Sarajevo 1:1
Sarajevo Travnik 1:1
Čelik: Sarajevo 1:1

Prosuli bodova i bodova.

Tako da ta teorija ne pije vode. Mensčini da smo i trenera smijenili tad nekad. Ne znam na osnovu čega si napisao takav post zagorski. Nešto si profulio.
Pricao mi je Refik Sabanadzevic. Za Olimpiakos dok je igrao, izgube od Panatenaikosa, po dva dana nisu smijeli sa stadiona izaci, ali bukvalno. E to je pritisak, a ne sto ti par debila psuje na praznom stadionu.
Mislis da ima iti jedan stadion gdje se igracima ne psuje, kad to "zasluze"?

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 29 jul 2016, 22:45

Ne mislim.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 29 jul 2016, 22:48

Saric, Duljevic, Benko, Husejinovic, Ahmetovic

Ekipa nista nije slabija od sampionske, mozda cak i jaca. Trenutno u ligi najaca. Samo smo tada imali atmosferu i nekako je sve lijepo bilo. Vidim i sad se malo popravlja situacija nego prije dva mjeseca. Bicemo prvaci opet.

Protiv Zrinjskog 3:1 i 10.000 na tribinama
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.