Ko kaze da je Ciro bio budala kad je rekao da nas je Miske prodao

Znaci i ti si ''diverzant'' sa Urugvajskim obiljezjimaKONGO je napisao/la:- Nakon što je Srbija ispala, ostala mi je još Španija, kao drugi moj favorit za osvajanje Svjetskog prvenstva - kazao je Misimović
Ko kaze da je Ciro bio budala kad je rekao da nas je Miske prodao. Miske je tu da nas gusi u vaznim tekmama, da stopira uspon BH reprezentacije dok kupuje ljubitelje u manjim tekmama kao protiv Estonije recimo.
Pa svakom je jasno da nas je Ciro prodo,taj ljigo ljigavi,Miske je tu bio iskorišten za vise ciljeve,nije bio ni svjestan u sto je uvučen,prava istina je ta da je ćiroglavi uzeo pare ogromne da nas ne odvede na SP.Zamisli da se nasa zastava zavijorila na Svjetskom Prvenstvu,znas koji bi to bio udarac za ove nase separatiste,sad malo razmislite ko je bio prevaga da ne odemo na SP.dodo normalno,i iskeširo ciru,a ovaj bi za dobre pare dijete prodo (ljigo).I nema veze s tim Misketova izjava,sta dramiš oko toga, ima još masa normalne raje kod nas koji su navijali za Srbiju (ja nikad), i za Španiju tako da ova izjava ništa ne znači.KONGO je napisao/la:- Nakon što je Srbija ispala, ostala mi je još Španija, kao drugi moj favorit za osvajanje Svjetskog prvenstva - kazao je Misimović
Ko kaze da je Ciro bio budala kad je rekao da nas je Miske prodao. Miske je tu da nas gusi u vaznim tekmama, da stopira uspon BH reprezentacije dok kupuje ljubitelje u manjim tekmama kao protiv Estonije recimo.
sooooooo what??????????' pa i ja sam navijao za Srbiju ( jednostavno iz razloga sto su definitivno imali repku za velike domete svidjalo se to kome ili ne ali ih je po ko zna koji put ukopao balkanski menatlitet, i imao sam priliku da cujem neke izjave njihovih igraca i to za njihove medije gdje su s puno respekta govorili o nasim igracima i nasem timu) da nebi mozda navijao za Sloveniju pa covjece Slovenci su preuzeli od Srbije ulogu destruktora ovog regiona i blate nas gdje god stignu...al et ode ova rasprava u neki drugi smjer....nego kao i Misketu sada mi ostaje Spanija da za njih navijam.....KONGO je napisao/la:- Nakon što je Srbija ispala, ostala mi je još Španija, kao drugi moj favorit za osvajanje Svjetskog prvenstva - kazao je Misimović
eeeeeeeeee bravo druzeeeeeee.....u jednoj recenici si rekao sve...i dok jedni moraju pisati 76 recenica da kazu sta misle ti si to odradio u jednoj jedinoj.....aferimBečki Kongres je napisao/la:Izgleda da bi se trebao otvoriti topic u kome bismo samo vrijeđali naše reprezentativce i selektora.
Ti stvarno nisi normalan...Kakve to ima veze za koga covjek navija s nasom reprezentacijom,i Srbija je drzava ko i svaka druga,i ona se moze voljeti,naprimjer kao sto ja uz BiH navijam i za Irsku...Zamolio bih te da nas popustis malo s tim omalovazavanjem Misimovica,jer fakat to radis bez razloga.Ako imas nesto pametno da kazes,pa bila to i kritika na racun Misimovica,al OBRAZLOZENA I POTKREPLJENA DOKAZIMA,a ne on se ne trudi on je ovakav onakav.Ubi nas bolan,bolankimbo je napisao/la:Kada igra dobro i trudi se za nasu repku stvarno me ne zanima sta mu je duboko u srcu, njegova privatna stvar.
A svi znamo da krv nije voda.
Medjutim u onoj izjavi me malo strecnula jedna druga stvar. Jedno je reci da covjek navija za Srbiju (iz raznoraznih razloga) a drugo da je Srbija favorit. Ako je to sada novinar dobro citirao.
Tko tako nesto kaze stvarno treba jedan mali Reality Check![]()
Ne zanima me za koga navija, s' kim se druži, gdje izlazi, ko mu je u srcu, sve dok ostavlja zadnji atom snage na terenu. Miske nema puno veze sa BiH, to je jasno i najvećem slijepcu, ali za igru mu se ne može prigovoriti, uvijek je bio među najboljima.kimbo je napisao/la:Medjutim u onoj izjavi me malo strecnula jedna druga stvar. Jedno je reci da covjek navija za Srbiju (iz raznoraznih razloga) a drugo da je Srbija favorit. Ako je to sada novinar dobro citirao.
Tko tako nesto kaze stvarno treba jedan mali Reality Check![]()
A ja sela i konteNoName je napisao/la:A u mom seoski kabadahija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.